CopyÅbn nyhedsbrevet i din browser
Korkfacade skriver dansk bygherrehistorie
Barren for miljørigtigt boligdesign blev hævet, da Danmarks første hus opført med udvendig korkbeklædning for nylig blev indviet. Bæredygtighed har været et vigtigt designparameter for bygningen, som med løsningen har fået en CO2–reducerende og 100 pct. genanvendelig facade.
Læs om projektet
Derbigum og kork - for miljø og mennesker

Der er mange gode grunde til at kombinere Derbigum med kork. For nylig lagde et nyopført butiks- og boligcenter i Solrød således både tag og tagterrasse til en løsning bestående af ekspanderede korkplader beklædt med Derbigum SP4. Ud over at sikre holdbarheden og brandmodstanden giver membranens sammensætning en optimal dimensionsstabilitet og UV-resistens samt en stor rivestyrke og modstandsdygtighed over for perforering. Med Derbigum SP4 får bygherren en membran med 30 års dokumenteret levetid samt en løsning, der gavner miljøet såvel som bygningens brugere.

Se mere om Derbigum SP
Brug vores tekniske bibliotek
På vores hjemmeside kan du nemt og hurtigt finde fagbeskrivelser, krav og specifikationer på tagkonstruktioner samt se vores godkendelser og brandtest. Du finder alle oplysningerne her.

Download vores brochurer
Alle oplysninger om vores produkter, miljøarbejde og garantier er altid lige ved hånden. Download vores brochurer og gem dem f.eks. på din smartphone eller tablet, så du hurtigt kan finde dem, når du har brug for det. Du finder vores brochurer her.
Share
Share
ForwardDu kan altid opdatere dine indstillinger eller afmelde dig nyhedsbrevet