Vises nyhedsbrevet ikke korrekt? Læs den i din browser.
Kühlungsborn_sommer
Kære modtager af byrejsen.dks nyhedsbrev
 
Nyt katalog på gaden – inspiration til bæredygtig og strategisk byudvikling
I løbet af juni måned har vi knoklet løs med at gøre vores nye katalog klar. Det er blevet til 40 sider med inspiration til bæredygtig og strategisk byudvikling. I kataloget præsenterer vi et udpluk af vores destinationer rundt omkring i Europa, samt nogle af de emner der kan hentes inspiration til på de pågældende destinationer. Derudover kan I læse om et typisk samarbejdsforløb med byrejsen.dk og en række casebeskrivelser.
 
Vi sender kataloget med posten til kommuner, kunder og samarbejdspartnere. I kan også downloade kataloget direkte fra vores hjemmeside.  I dette nyhedsbrev stiller vi skarpt på tre af vores destinationer og nogle af de emner der kan hentes inspiration til.
 
Hamburg – Europæisk Miljøhovedstad 2011
Den nordtyske storby får særlig opmærksomhed i denne udgave af vores katalog, og det med god grund. Hamburg er blevet udnævnt til Europæisk Miljøhovedstad i 2011 pga. af sine mange bæredygtige tiltag, fx minimering af energiforbruget i de offentlige bygninger, klimasikring, gode forhold for cyklister mv. I den nye bydel Hafencity kan man opleve flere gode eksempler og på byggeudstillingen IBA Hamburg udvikles der frem til 2013 bud på fremtidens bæredygtige metropol – socialt, fysisk og økonomisk. Hamburg har derudover en række spændende projekter, som kan give inspiration og nye ideer til udvikling af havneområder, boligkvarterer, oplevelsesattraktioner mv. Læs mere om Hamburg i kataloget.
 
Barcelona – kultur som omdrejningspunkt i byudviklingen
I den catalanske hovedstad er kultur blevet gjort til omdrejningspunktet i byudviklingen. Kulturen bliver brugt som et instrument til at skabe vækst samt generere turisme, og så har byen strategisk valgt at placere nye kulturinstitutioner i områder med behov for kvarterløft. I vores katalog nævner vi også den nye bydel, 22@bcn, som udvikles i et gammelt industrikvarter. Bydelen omfatter områder til vidensintensive virksomheder, iværksættere
og forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Her kan fx hentes inspiration til udvikling af fremtidens campus/vidensby. Læs mere om Barcelona i kataloget.
 
Freiburg, Basel og Zürich – bæredygtige løsninger i byudviklingen
Den sydtyske by Freiburg og de schweiziske byer Basel og Zürich har en lang række gode eksempler på bæredygtige løsninger i byudviklingen. I Freiburg kan man fx opleve mønsterbydelen Vauban, en bydel planlagt og opbygget efter principperne om miljømæssig, økonomisk og social bæredygtighed. Basel er pilotregion for 2000-watt-projektet, som har til formål at nedbringe energiforbruget fra 6000 til 2000 watt per indbygger i Schweiz. Zürich har fx gode eksempler på velfungerende kollektiv transport, gode uddannelsestilbud og campusområder samt et stærkt samspil mellem forvaltningen og små/mellemstore virksomheder. Læs mere om bæredygtige løsninger i vores katalog.
 
Studieture i efteråret 2010 – det kan nås endnu!
Vi har allerede en lang række opgaver på plads i efteråret, som vi glæder os til at løse. Fx skal vi til Ruhr-distriktet med Realdania/Køge Kommune, til Freiburg med norske Statsbygg og til Valencia med Herning Kommunes Kulturudvalg. Men der er stadig plads i kalenderen til flere opgaver. Så kontakt os, hvis I ønsker inspiration til strategisk og bæredygtig byudvikling. Vi kvitterer med et skræddersyet forslag.
 
Tak til kunder og samarbejdspartnere og rigtig god sommer
Til sidst en stor tak til kunder og samarbejdspartnere for et godt første halvår. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet efter sommerferien, som for vores vedkommende begynder i morgen. Vi er tilbage på kontoret mandag 2/8.
 
Rigtig god sommer!
 
De bedste hilsener,

Torsten Bo Jørgensen
Direktør, Byrejsen.dk
www.byrejsen.dk

Følg os:

Follow us on Twitter! på Twitter
Follow us on Facebook! Bliv fan

Dette nyhedsbrev sendes til byrejsen.dk´s kunder og andre med interesse i studierejser og byudvikling

Afmeld din mailadresse fra denne liste | Send til en ven |

Kontakt:
Byrejsen.dk
C/O Republikken
Vesterbrogade 24B
1620 Kbh V
info@byrejsen.dk
+45 4160 4028

Copyright (C) 2009 byrejsen.dk All rights reserved.