Copy

Offsite news             

Eάν το Newsletter της Offsite δεν εμφανίζεται κανονικά πατήστε εδώ

Διαβάστε μας στο www.offsite.com.cy | Προωθήστε το email

5 Ιανουαρίου 2017


Πενταμερής η διάσκεψη της Γενεύης και διπλός ρόλος για τον Πρόεδρο Αναστασιάδη
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα παραστεί με την επίσημη ιδιότητά του στη διάσκεψη της Γενεύης, αλλά η πολυμερής μετατρέπεται σε πενταμερή σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης με την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον Μουσταφά Ακιντζί. Διαβάστε τι δήλωσε εδώ.


Pilakoutas A


Ακιντζί: Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τον Αναστασιάδη και την Κυπριακή Δημοκρατία
Δεν θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Σαββάτου αλλά θα συναντηθούν την Κυριακή το βράδυ στη Γενεύη, παρουσία και του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Έσπεν Μπαρθ Έιντε, δήλωσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, εξηγώντας πως αυτό συμφωνήθηκε χθες στη συνάντηση των δύο ηγετών. Διαβάστε τις δηλώσεις του εδώ.

Έντονες οι αντιδράσεις των κομμάτων για την πενταμερή
Τα κόμματα αντέδρασαν έντονα στη δήλωση του Προέδρου Αναστασιάδη σχετικά με τη μετατροπή της πολυμερούς διάσκεψης στη Γενεύη σε πενταμερή. Για προσπάθεια παραπλάνησης τους λαού κάνει λόγο το ΔΗΚΟ, σε αποτυχία του Προέδρου αναφέρονται οι Οικολόγοι, ενώ στο ίδιο έντονο ύφος έκαναν δηλώσεις και άλλα κόμματα. Διαβάστε τις δηλώσεις εδώ.

Απάντηση ΠτΔ: «Επιτέλους, ας σοβαρευτούμε σε αυτόν τον τόπο»
Κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου για τις δηλώσεις που παραχώρησε την Τετάρτη, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε πως «ό,τι και να έλεγα πάντοτε θα υπήρχε αντίδραση, αλλά να ξεκαθαρίσω μια για πάντα: ή θα σοβαρευτούμε σε αυτό τον τόπο ή ας ακολουθήσουμε την πορεία που θέλουν κάποιοι να ακολουθήσουμε ».
Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση εδώ.

Στη Γενεύη ο Γκουτέρες στις 12 Ιανουαρίου
Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες αποφάσισε να συμμετάσχει στη διάσκεψη για την Κύπρο στη Γενεύη, στις 12 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με πηγές, ο Γενικός Γραμματέας ενημέρωσε τον Βρετανό πρέσβη για την απόφασή του, ενώ στη συνάντηση θα συμμετάσχει και η Βρετανία ως εγγυήτρια δύναμη. Μάθετε περισσότερα για το θέμα εδώ.

Συνάντηση Έιντε-Κοτζιά: Περισσότερες από ποτέ οι πιθανότητες στο Κυπριακό
Τα ζητήματα που μένουν ανοιχτά είναι αυτά που σχετίζονται με την ασφάλεια και τις εγγυήσεις και αυτά θα βρεθούν στο επίκεντρο της διάσκεψης στη Γενεύη την επόμενη εβδομάδα, δήλωσε, μετά το τέλος της συνάντησης που είχε στην Αθήνα με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Έσπεν Μπαρθ Έιντε, επαναλαμβάνοντας την πεποίθησή του ότι εάν η λύση εξαρτάτο μόνο από τους Κύπριους το Κυπριακό θα είχε ήδη λυθεί. Διαβάστε τι συζητήθηκε στη συνάντηση εδώ.


 Trust insuranceΣυμφώνησαν Χάρης - συντεχνίες για τις συλλογικές συμβάσεις
Σε συμφωνία κατέληξαν Υπουργός Οικονομικών και συντεχνίες για τις συλλογικές συμβάσεις των ημικρατικών οργανισμών. Οι νέες συμβάσεις προβλέπουν ότι η ποσοστιαία αύξηση στο μισθολογικό κόστος δεν θα ξεπερνά το ποσοστό αύξησης του ονομαστικού ΑΕΠ. Ότι δηλαδή προσπαθούσε να περάσει η Κυβέρνηση μέσω της μεταρρύθμισης στο σύνολο του δημόσιου τομέα. Διαβάστε την ανακοίνωση εδώ.

Γενικός Εισαγγελέας: Σε τελικό στάδιο κάποιες υποθέσεις για την οικονομία
Σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι έρευνες για κάποιες από τις υποθέσεις για την κατάρρευση της οικονομίας και αναμένεται να καταχωρισθούν σύντομα στο δικαστήριο, δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης, σημειώνοντας παράλληλα ότι υπάρχουν άλλες για τις οποίες απαιτείται περισσότερος χρόνος διερεύνησης και οι προσπάθειες τόσο της ανακριτικής ομάδας όσο και της Νομικής Υπηρεσίας συνεχίζονται κανονικά. Διαβάστε τις δηλώσεις εδώ.

Χάσικος: Κακόβουλες πολλές ζημιές στο Κέντρο Αιτητών Ασύλου στην Κοφίνου
Το Υπουργείο Εσωτερικών, με γραπτή δήλωσή του, απαντά σε ανοιχτή επιστολή της Επιτρόπου Διοικήσεως και της Υπάτης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, σε σχέση με διάφορα θέματα που επισημαίνονται στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Διεθνούς Προστασίας, στην Κοφίνου. Διαβάστε την ανακοίνωση εδώ.ΑΗΚ - Εξοικονόμηση Pilakoutas BΥπουργός Δικαιοσύνης: «Ανεύθυνοι» γιατροί δίνουν ανεξέλεγκτα άδειες ασθενείας στο Δημόσιο
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου συγκάλεσε σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, σε συνεργασία με τον Γενικό Ελεγκτή, για να εξετασθούν μέτρα και διαδικασίες αντιμετώπισης της κατάχρησης του δικαιώματος της άδειας ασθενείας στη δημόσια υπηρεσία, που θα εφαρμοστούν τόσο σε επίπεδο Υπουργείου Δικαιοσύνης και Αστυνομίας όσο και σε επίπεδο φυλακών. Διαβάστε τι δήλωσε εδώ.

1.131 ακάλυπτες επιταγές το 2016 – Αύξηση από το 2015
Στα €2,13 εκατομμύρια ανήλθε η αξία των 1.131 ακάλυπτων επιταγών, οι οποίες εκδόθηκαν το 2016, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δημοσιοποίησε την Τετάρτη η Κεντρική Τράπεζα (ΚΤ) της Κύπρου, παρουσιάζοντας ελαφρά αύξηση σε σχέση με το 2015, όταν είχαν εκδοθεί ακάλυπτες επιταγές αξίας €1,97 εκατομμυρίων. Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ.

Χαμός στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών λόγω ιώσεων – Εμφάνιση πρώτων περιστατικών γρίπης (Η1Ν1)
Κατά δεκάδες συρρέουν αυτές τις ημέρες στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών οι Κύπριοι, λόγω των ιώσεων και των λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού. Παράλληλα, σιγά-σιγά αρχίζει να κάνει την εμφάνισή της και η γρίπη (Η1Ν1), ενώ κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων εκδηλώθηκαν και δεκάδες περιστατικά γαστρεντερίτιδας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.


 


Μείωση κατά 6,1% στους ανέργους τον Δεκέμβριο
Στα 41.852 πρόσωπα, σε σύγκριση με 44.550 πρόσωπα τον Δεκέμβριο του 2015, μειώθηκε ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων στο τέλος Δεκεμβρίου του 2016, με βάση τα (πραγματικά) στοιχεία που τηρούνται στα επαρχιακά Γραφεία Εργασίας, σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία. Διαβάστε τα στοιχεία εδώ.

Βελτιώθηκε το οικονομικό κλίμα τον Δεκέμβριο, ενώ σημαντική βελτίωση παρουσίασε το 2016
Βελτίωση παρουσίασε τον Δεκέμβριο του 2016 το οικονομικό κλίμα, με τον Δείκτη Οικονομικής Συγκυρίας (ΔΟΣ) του Πανεπιστημίου Κύπρου να καταγράφει την υψηλότερη ιστορικά τιμή. Κατά τη διάρκεια του 2016 ο ΔΟΣ σημείωσε «σημαντική βελτίωση, με την ετήσια τιμή του να βρίσκεται 7 περίπου μονάδες πάνω από την αντίστοιχη τιμή του 2015». Διαβάστε τα αποτελέσματα εδώ.


Pilakoutas C


Γονείς, σας αφορά: Οι ημερομηνίες εγγραφών στα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία
Οι εγγραφές μαθητών στα νηπιαγωγεία και σε όλες τις τάξεις των δημοτικών σχολείων, για την προσεχή σχολική χρονιά 2017-2018, θα πραγματοποιηθούν από τις 10 μέχρι και τις 12 Ιανουαρίου 2017, υπενθυμίζει η Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τέλος το διάλειμμα, επιστρέφει το τσουχτερό κρύο
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επηρεάζουν την Ελλάδα θα φθάσουν και στην Κύπρο αφού σύμφωνα με την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας το Σαββατοκύριακο θα επικρατήσει παγετός με χιόνια στα ορεινά και ισχυρούς ανέμους. Διαβάστε την πρόβλεψη εδώ.

Πραγματοποιήθηκε η τελετή διαβεβαίωσης της νέας δικαστού του Ανωτάτου Α. Πούγιουρου
Την πλήρη αφοσίωσή της στα καθήκοντά της ως δικαστού, τα οποία θα εξακολουθήσει να εξασκεί «με τον δέοντα ορθό τρόπο και εντιμότητα», εξέφρασε η νέα δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου Ανδρούλα Πούγιουρου κατά την τελετή διαβεβαίωσης που έγινε στο Προεδρικό. Διαβάστε τι δήλωσε η κ. Πούγιουρου εδώ.


 HYUNDAI TUCSON Unicars


Λευκωσία: Όχημα παρέσυρε 76χρονη τραυματίζοντάς τη σοβαρά
Κρανιοεγκεφαλική κάκωση υπέστη 76χρονη όταν παρασύρθηκε και τραυματίστηκε χθες το απόγευμα στη Λακατάμια από αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου φέρεται να οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης. Ο οδηγός του οχήματος υποβλήθηκε σε προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης με ένδειξη 93mg, ενώ σε τελική εξέταση αλκοόλ έφερε ένδειξη 75mg, αντί 22mg. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Απεγκλωβισμός οδηγού μετά από τροχαίο στην Έγκωμη
Στον απεγκλωβισμό ενός ατόμου από το αυτοκίνητό του προέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία το βράδυ της Τρίτης, μετά από τροχαίο ατύχημα στη Λευκωσία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, η ώρα 17.25 λήφθηκε κλήση για τροχαίο στη διασταύρωση της λεωφόρου Γρίβα Διγενή και οδού Μετοχίου στην Έγκωμη και ανταποκρίθηκαν οι πυροσβεστικοί σταθμοί Πύλης Πάφου και Ακροπόλεως «Λοχία Σπύρου Ττάντη» με ομάδες διάσωσης και 3 οχήματα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σε ισχύ η αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών για όλες τις διασυνοριακές φορολογικές αποφάσεις τύπου «tax ruling»
Την ικανοποίησή της εξέφρασε η Κομισιόν για την έναρξη ισχύος νέων κανόνων με τους οποίους διασφαλίζεται ότι τα κράτη μέλη θα διαθέτουν όλες τις αναγκαίες πληροφορίες για τις φορολογικές αποφάσεις τύπου «tax ruling», που αφορούν πολυεθνικές εταιρείες σε άλλες χώρες της ΕΕ. Διαβάστε τι προνοεί ο κανονισμός εδώ.


Porsche Προφυλακίστηκε ο δράστης στη Λαμία – «Τη σκότωσα γιατί μου ζήτησε να χωρίσουμε»
Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία, αφού ομολόγησε το έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Μπαλαντίνας, ο 39χρονος που από την αρχή θεωρήθηκε βασικός ύποπτος για τον φόνο, ομολόγησε κατά την απολογία του το έγκλημα και δήλωσε πως «θόλωσε» όταν η Θώμη Κουμπούρα, με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση, του ζήτησε να χωρίσουν. Μάθετε περισσότερα για το θέμα εδώ.

Έκαψαν τα γραφεία του Ιδρύματος Δημήτρη Τσάτσου στην Ακαδημίας - Σώοι οι εργαζόμενοι (φωτογραφίες)
Από εμπρηστικό μηχανισμό ξέσπασε η πυρκαγιά στα γραφεία του Ιδρύματος Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου - Κέντρο Ευρωπαϊκού και Συνταγματικού Δικαίου. Σώοι κατέβηκαν από το διαμέρισμα στον τρίτο όροφο τρεις εργαζόμενοι στο ίδρυμα που βρίσκονταν εκεί την ώρα της επίθεσης. Δείτε τις φωτογραφίες εδώ.


 VOLVOΤραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Έπαιρνε πάντα μαζί το παιδί της, το πήρε και στον θάνατο… (βίντεο)
Ραντεβού με τον θάνατο είχε μια μητέρα και το 8χρονο παιδί της, όταν το αυτοκίνητό τους συγκρούστηκε με πυροσβεστικό όχημα στην Αλεξανδρούπολη, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους της άτυχης γυναίκας και του μικρού. Δείτε το βίντεο εδώ.

«Εσύ μην χαίρεσαι, δεν θα πας», είπε δάσκαλος σε άρρωστο παιδάκι
Σε μια απίστευτη καταγγελία προέβη ο σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», μέσω της επίσημης σελίδας του στα social media. Ένας δάσκαλος δημοτικού, ενώ ανακοίνωνε στους μαθητές του πως οργανώθηκε εκπαιδευτική εκδρομή και εκείνοι ζητωκραύγασαν από τη χαρά τους, απευθύνθηκε με πρωτοφανή ωμότητα και σκληρότητα σε ένα από τα παιδιά, λέγοντας: «Εσύ μην χαίρεσαι, δεν θα πας»! Διαβάστε τι συνέβη εδώ.


Rav4 Unicars TiguanΑπειλείται η εκεχειρία στη Συρία – Συνεχείς οι παραβιάσεις
Περίπου 12 οργανώσεις των Σύρων ανταρτών έχουν αναστείλει τη συμμετοχή τους στις προετοιμασίες για τις επικείμενες ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις, κατηγορώντας το καθεστώς ότι παραβιάζει την εκεχειρία και εξαπολύει επιθέσεις κοντά στη Δαμασκό. Σε άλλο μέτωπο, αεροπορική επιδρομή έπληξε την Τρίτη ένα αρχηγείο της οργάνωσης Μέτωπο Κατάκτησης της Συρίας (Τζαμπχάτ Φάταχ αλ Σαμ) στο Ιντλίμπ, σκοτώνοντας 25 μέλη του συριακού πρώην βραχίονα της αλ Κάιντα που εξαιρείται από την εκεχειρία.
Διαβάστε όλες τις εξελίξεις εδώ.

Ταυτοποιήθηκε ο μακελάρης του κλαμπ της Κωνσταντινούπολης – Συνεχίζονται οι συλλήψεις (βίντεο)
Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης την Πρωτοχρονιά στο νυχτερινό κέντρο «Ρέινα» της Κωνσταντινούπολης, στην οποία σκοτώθηκαν 39 άνθρωποι, ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Ο δράστης, που διέφυγε μετά την επίθεση, εξακολουθεί να καταζητείται. Ενημερωθείτε για τις συλλήψεις και το ανθρωποκυνηγητό εδώ.


Στείλτε τη δική σας «πικρία» στον Πίκρη και αν τον «θυμώσετε» αρκετά θα τη δημοσιεύσει.

Royal Crown


Αυτοί είναι οι Τούρκοι κομάντο που αναζητούν τον μακελάρη της Κωνσταντινούπολης (φωτογραφίες – βίντεο)
Σε όλη την Τουρκία η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του μακελάρη που σκόρπισε τον θάνατο σε κλαμπ της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Στην προσπάθεια εντοπισμού του δράστη έχουν μπει και οι ειδικές δυνάμεις. Δείτε τους κομάντο εδώ.

Σκοτώθηκε στο μακελειό του Ρέινα έχοντας προβλέψει τον θάνατό της (φωτογραφίες)
Μια ανατριχιαστική ανάρτηση που έμελλε να αποδειχθεί προφητική έκανε η 26χρονη Ισραηλινή Rita Chami, η οποία μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Eliaw Wardini έπεσαν νεκροί στο κλαμπ Ρέινα, στην Κωνσταντινούπολη, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Μάθετε τι ανήρτησε η άτυχη κοπέλα εδώ.

Εκτροχιάστηκε τρένο στη Νέα Υόρκη – Εκατοντάδες τραυματίες (φωτογραφίες)
Σκηνές πανικού και χάους εκτυλίχθηκαν στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, καθώς τρένο της γραμμής του Λονγκ Άιλαντ εκτροχιάστηκε, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 108 άτομα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στα νοσοκομεία της αμερικανικής μεγαλούπολης. Δείτε τις φωτογραφίες εδώ.


 NurofenΞεκίνησε η δίκη 19χρονου Σύρου τζιχαντιστή που κατηγορείται ότι ετοίμαζε επίθεση στο Βερολίνο
Ένας 19χρονος Σύρος δικάζεται στο Βερολίνο και η δίκη του είναι η πρώτη κατά την οποία ένας αιτών άσυλο κατηγορείται ότι παρεισέφρησε για λογαριασμό της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος μεταξύ των προσφύγων που ήρθαν το 2015 στη Γερμανία. Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση εδώ.

Σοκ στην Κίνα: Οπλισμένος άντρας τραυμάτισε με μαχαίρι 11 παιδάκια σε νηπιαγωγείο
Ένας άντρας στην περιοχή Γκουανξί της νότιας Κίνας τραυμάτισε με μαχαίρι 11 παιδάκια μέσα σε ένα νηπιαγωγείο, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση. Αυτή είναι η τελευταία μαζική επίθεση οπλισμένου με μαχαίρι στη χώρα. Τα τραυματισμένα παιδιά διακομίστηκαν σε νοσοκομείο και η ζωή τους δεν κινδυνεύει, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CCTV. Διαβάστε τι συνέβη εδώ.

Οι δολοφόνοι του Αμοιρίδη είχαν στόχο την ασφάλεια ζωής ή τη διαθήκη του (βίντεο)
Στο μικροσκόπιο της κοινής έρευνας των Βραζιλιάνων και των Ελλήνων αστυνομικών που εξετάζουν την υπόθεση της δολοφονίας Αμοιρίδη έχουν μπει τα περιουσιακά στοιχεία του άτυχου πρέσβη, καθώς προσπαθούν να διακριβώσουν το κίνητρο της Φρανσουάζ Αμοιρίδη και του αστυνομικού-εραστή της Sérgio Gomes Moreira Filho. Ενημερωθείτε για τις νέες αποκαλύψεις εδώ.

Φονική ομίχλη στην Κίνα προκάλεσε καραμπόλα 15 οχημάτων (βίντεο)
Μια τρομακτική καραμπόλα συνολικά 15 αυτοκινήτων προκάλεσε τη Δευτέρα η ομίχλη που έχει σκεπάσει μεγάλες περιοχές της Κίνας το τελευταίο διάστημα. Δείτε το βίντεο εδώ.

Υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020 ο «Mr. Facebook»;
Η δήλωση του Μαρκ Ζούκερμπεργκ σχετικά με τις αποφάσεις του για το νέο έτος πυροδότησε έντονες φήμες ότι ο δημιουργός και ιδιοκτήτης του facebook προτίθεται να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ μάλλον στις εκλογές του 2020. Διαβάστε λεπτομέρειες για το θέμα εδώ.

Κορυφή με 4άρα η ΑΕΛ, απίστευτη ανατροπή για Ομόνοια με φοβερό Ντάρμπισαϊρ
Ένας Ματ Ντάρμπισαϊρ βγαλμένος από τα πιο τρελά ποδοσφαιρικά όνειρα πέτυχε χατ-τρικ σε τέσσερα λεπτά και μετέτρεψε το 2-0 υπέρ του Εθνικού σε 3-2 υπέρ της Ομόνοιας! Ζελάγια και Κατσιαράβα σκόραραν για την ομάδα της Άχνας, ωστόσο με τρία γκολ σε 71’, 74’ και 75’ από τον Άγγλο killer οι «πράσινοι» έφτασαν στην τεράστια ανατροπή.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.


 Bionic


Δεν θα πιστεύετε τι κάνουν δυο ηλικιωμένες στο mall της Λεμεσού! (Φωτογραφία)
Μια ενδιαφέρουσα φωτογραφία που προκαλεί πολλά χαμόγελα κυκλοφορεί στα social media. Δυο ηλικιωμένες κυρίες απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στο «My Mall» της Λεμεσού, οι οποίες έστρωσαν κανονικότατα... πράσινη τσόχα στην καφετέρια και απολαμβάνουν το χαρτάκι τους! Δείτε τη φωτογραφία εδώ.

Προκαλούν ίλιγγο οι καταβάσεις των σκιέρ στο Τρόοδος (βίντεο)
Το παχύ στρώμα χιονιού που έπεσε φέτος στο Τρόοδος προσέλκυσε πολλούς λάτρεις του αθλήματος του σκι, που ανέβηκαν σε ψηλές πλαγιές και πραγματοποίησαν καταβάσεις που προκαλούν ίλιγγο, ειδικά όταν η κάμερα είναι δεμένη μπροστά τους και νιώθουμε κι εμείς ότι βιώνουμε την εμπειρία. Δείτε το βίντεο εδώ.

Οι μισοί Κύπριοι τηλεθεατές βλέπουν Σάκη και The Voice - Ανεβαίνουν Ρέμος -  Βανδή με Rising Star
Σάκηηηη μας σώζεις, φωνάζουν στο ΣΙΓΜΑ αφού ο διαγωνισμός ταλέντων VOICE, όπου ο δημοφιλής τραγουδιστής μαζί με άλλους ερμηνευτές (Έλενα Παπαρίζου- Κωστής Μαραβέγιας- Πάνος Μουζουράκης) αποτελούν την κριτική επιτροπή, δίνει σημαντικά ποσοστά στον σταθμό και τον εδραιώνει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος τηλεθέασης. Δείτε το βίντεο εδώ.


Νερό Αγρός


Rising Star: Δάκρυσε η Βανδή με 14χρονη από την Κύπρο (βίντεο)
Η Σίνθια Βερόνικα Ζιετάρα , η 14χρονη που ζει στην Κύπρο,  συμμετείχε στο νέο talent show του ΑΝΤ1 «Rising Star». Το νεαρό κορίτσι ερμήνευσε το «Νon, je ne regrette rien» της Édith Piaf, συγκλονίζοντας τους κριτές που σηκώθηκαν όρθιοι να τη χειροκροτήσουν. Η μικρή κατάφερε να μαγέψει και τους τηλεθεατές και να σηκώσει τον τοίχο, συγκεντρώνοντας στην ψηφοφορία ένα ποσοστό της τάξης του 95%. Δείτε το βίντεο εδώ.

Πορνοστάρ διαβάζουν αδιανόητα μηνύματα που έλαβαν από fans τους! (Βίντεο)
Σε συνέχεια των αποκαλυπτικών μα και χιουμοριστικών βίντεο που δημιουργεί το Pornhub, έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα ένα βίντεο, όπου παρελαύνει το γυναικείο ανφάν-γκατέ της βιομηχανίας του πορνό και διαβάζει τα μηνύματα που δέχεται από τους fans του.  Δείτε το βίντεο εδώ.

Μοντέλο κάνει έρανο στον δρόμο για να μεγαλώσει το στήθος της!
Κρατώντας ένα πανό που έγραφε «Μοντέλο χρειάζεται χρήματα για να μεγαλώσει το στήθος», η καλλονή ξανθιά τράβηξε πραγματικά όλα τα βλέμματα. Η σκηνή έγινε στο Λονδίνο και οι περαστικοί τραβούσαν φωτογραφίες ή απλώς έβρισκαν τη φάση αστεία. Δείτε την κοπέλα να κάνει έρανο εδώ.

DeliveryMan – Η μεγαλύτερη πλατφόρμα online Food delivery στην Κύπρο, τώρα και στο κινητό σας!
Το DeliveryMan, η πρώτη πλατφόρμα online food delivery στην Κύπρο, τώρα είναι παντού μαζί σου, και στο κινητό! Η πλατφόρμα σού προσφέρει αμέτρητες προτάσεις για να φας αμέσως και οικονομικά. Και... ο καθένας ό,τι θέλει, αφού μπορείς να βάλεις πολλαπλή παραγγελία σε δύο ή περισσότερα καταστήματα. Κατέβασε δωρεάν το APP του deliveryman για Android κινητά εδώ και για iOS εδώ. Παράγγειλε εύκολα και γρήγορα από όποιο σημείο της Κύπρου και αν βρίσκεσαι, διαλέγοντας μέσα από δεκάδες επιλογές φαγητού, ποτού και γλυκού! Δες πώς λειτουργεί η πλατφόρμα , ποια καταστήματα κάνουν delivery στην περιοχή σου και άρχισε κι εσύ να χρησιμοποιείς τον νέο τρόπο για να παραγγέλνεις φαγητό ή ποτό, χωρίς τηλεφώνημα! Μάθετε περισσότερα εδώ.


Η Ιβάνκα Τραμπ αγόρασε σπίτι δίπλα στον Ομπάμα! (Φωτογραφίες)
Η κόρη του νέου προέδρου των ΗΠΑ και ο Μπαράκ Ομπάμα θα γίνουν γείτονες, μετά τις 20 Ιανουαρίου, στην ίδια συνοικία της Ουάσινγκτον. Δείτε τις φωτογραφίες εδώ
Πώς συνδέεται ο αριθμός των σεξουαλικών παρτενέρ με τις πιθανότητες διαζυγίου
Έρευνα επιχείρησε να διαπιστώσει πώς συσχετίζεται ο αριθμός των σεξουαλικών παρτενέρ με το εάν ένας γάμος θα αντέξει!
Μάθετε τα αποτελέσματα εδώ
Γερμανός πήγε να βγει από την μπροστινή πόρτα του σπιτιού του και βρέθηκε μπροστά σε έναν τοίχο!
Ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην κωμόπολη Μάινχαουζεν, στην Έσση της Γερμανίας, πρέπει να έπαθε μεγάλο σοκ όταν άνοιξε την πόρτα και βρέθηκε μπροστά σε έναν τοίχο! Άγνωστοι έχτισαν την είσοδο στη διάρκεια της νύχτας και ο ιδιοκτήτης χρειάστηκε να γκρεμίσει τον τοίχο προκειμένου να βγει έξω!
Μάθετε περισσότερα για το θέμα εδώ
Έξαλλος λουόμενος ρίχνει βράχο σε αυτοκίνητο που γκαζώνει στην παραλία (Βίντεο)
Ένας άνδρας αποφάσισε να οδηγήσει το αυτοκίνητό του στην παραλία Blue Beach, στην Παραΐμπα της Βραζιλίας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή των λουόμενων. Μάλιστα ένας από αυτούς πήρε έναν βράχο και τον προσγείωσε στο παρμπρίζ του οχήματος.
Δείτε το βίντεο εδώ


Cyprus News Psaltis - Auto parts

Δηλητηριώδες φίδι καταπίνει ολόκληρο μικρό πύθωνα (Bίντεο)
Οι θηρευτές φιδιών Sally και Norman Hill κατόρθωσαν να καταγράψουν ένα σπάνιο θέαμα με ένα δηλητηριώδες φίδι (eastern brown snake) να καταπίνει έναν μικρότερο είδος πύθωνα (carpet python).
Δείτε το βίντεο εδώ
H πιο ξενέρωτη αντίστροφη μέτρηση για το 2017 (Βίντεο)
Δεν ξέρουμε αν ήταν στημένο, προκειμένου να γίνει viral στα social media, αλλά σίγουρα η αντίστροφη μέτρηση για το 2017 στην εκπομπή «The Loop» του Channel 11, ήταν μακράν η χειρότερη για φέτος.
Δείτε το βίντεο εδώ
«Fifty Shades Darker»: Δείτε το νέο… δυνατό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας (Βίντεο)
Για νέα εισπρακτική επιτυχία είναι έτοιμοι οι παραγωγοί της ταινίας «Fifty Shades Darker», δίνοντας στην δημοσιότητα νέο «δυνατό» trailer. Στο νέο δύο λεπτών βίντεο για την προώθηση της ταινίας ακούγεται το soundtrack, με τις φωνές των Taylor Swift και Zayn Malik και τίτλο «I Don’t Wanna Live Forever», ενώ βλέπουμε την Dakota Johnson και τον Jamie Dornan σε τολμηρές σκηνές.
Δείτε το τρέιλερ εδώ
Με τα οπίσθια έξω μαγειρεύει η πρώην του Νεϊμάρ (βίντεο)
Είναι παρουσιάστρια, μοντέλο και πρώην διάσημου ποδοσφαιριστή που ανέβασε ένα video στο instagram με το τι φοράει όταν μαγειρεύει. Ο λόγος για τη Σέρβα τηλεπερσόνα Σοράγια Βούτσελιτς που είναι η πρώην κοπέλα του Νεϊμάρ και ανοίγει τα γράμματα στον «Τροχό της τύχης». Απολαύστε την εδώ.


Διορατική FrezydermΤο 2016 ήταν μια πετυχημένη χρονιά για την Porsche
Και ενώ ετοιμαζόμαστε να αφήσουμε το 2016, η Porsche με ένα video της, κάνει μια γρήγορη ανασκόπηση στη χρονιά που ολοκληρώνεται σε δύο ημέρες. Μια χρονιά που είχε πολλές αγωνιστικές επιτυχίες (Le Mans, WEC) και νέα μοντέλα (Panamera, 911 R, 718 Boxster, 718 Cayman), με την γερμανική εταιρία να υπόσχεται “πολλά” για το μέλλον. Δείτε το εκπληκτικό βίντεο εδώ.

Σου αρέσουν τα θέματα αυτοκινήτου; Για να λαμβάνεις δωρεάν κάθε Πέμπτη το newsletter της Offsite Auto, πάτησε εδώ.


CiC Automasters
Μεγάλος Διαγωνισμός Offsite και Dizzle.com.cy – Διεκδίκησε ένα Philips Μπλέντερ Jamie Oliver για μαγειρικές περιπέτειες!
Πάρτε μέρος στον νέο μεγάλο διαγωνισμό της Offsite και κερδίστε ένα μπλέντερ Jamie Oliver της Philips αξίας €110, μια προσφορά της www.dizzle.com.cy. Το Dizzle είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο προσφέρει στους Κύπριους καταναλωτές μια μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων. Στόχος είναι να εξελιχτεί σε ένα online shopping mall, προσφέροντας μοναδική εμπειρία στον Κύπριο καταναλωτή. Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό εδώ.


   Μοναδική προσφορά της αναπλαστικής και ενυδατικής Bepanthol Face Cream από το 24evexia.com!
Η Κρέμα Προσώπου Bepanthol προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένη ενυδάτωση και βοηθά στην ανάπλαση του δέρματος του προσώπου χάρη στη σύνθεσή της με 5% Προβιταμίνη Β5, ενώ προσφέρει έξτρα προστασία μέσω του ισχυρού συμπλέγματος βιταμινών A, C & E και των λιποσωμάτων που τις διοχετεύουν στο δέρμα. Η Προβιταμίνη Β5 βελτιώνει την ενυδάτωση της κεράτινης στοιβάδας του δέρματος και υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας και τη σύνθεση του κολλαγόνου μέσω της ενεργοποίησης του πολλαπλασιασμού των ινοβλαστών. Δείτε την προσφορά εδώ!


   Προσφορά GUM PAROEX - Mέγιστη προστασία από την οδοντική πλάκα και για τη διατήρηση άριστης υγείας στα ούλα σας
Υποφέρετε από ουλίτιδα; Αντιμετωπίζετε προβλήματα περιοδοντίτιδας; Έχετε συνήθως πλάκα στην επιφάνεια των δοντιών σας λόγω της συσσώρευσης βακτηριδίων στους περιοδοντικούς ιστούς και συνεπώς δημιουργούνται κακώσεις στα ούλα σας; Το πρόβλημα στα ούλα είναι ένα από τα πλέον διαδεδομένα παγκοσμίως, από το οποίο πάσχει το 70% του πληθυσμού. Δείτε την προσφορά εδώ.


   Προσφορά Babyline FrezyDerm - Για την καθημερινή φροντίδα και περιποίηση του μωρού σας
Το δερματάκι του μωρού έχει μεγάλη διαπερατότητα και ευαισθησία, γι’ αυτό και θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην καθημερινή φροντίδα και περιποίησή του. Τα προϊόντα που θα επιλεχθούν θα πρέπει να είναι συμβατά με τη βρεφική επιδερμίδα και να σέβονται τη φυσιολογία της, να είναι ιδιαίτερα απαλά, δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα και να μην περιέχουν αμφισβητούμενης ασφάλειας συντηρητικά. Δείτε αναλυτικά την προσφορά εδώ!
Χυμός ΈΝΑ Fonemaster - Trusted mobile phone service center


Λευκωσία Λεμεσός Λάρνακα Πάφος Αμμόχωστος
weather weather weather weather weather
16C 15C 17C 18C 17C
Ανέκδοτο Ημέρας - Ο κόπανος ο υποδιοικητής
Πρωί - πρωί χτυπάει το τηλέφωνο στη μοίρα μεταφορών του αεροδρομίου της πολεμικής αεροπορίας.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Απόφθεγμα Ημέρας - Ο κόπανος ο υποδιοικητής
Πρωί - πρωί χτυπάει το τηλέφωνο στη μοίρα μεταφορών του αεροδρομίου της πολεμικής αεροπορίας.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σήμερα Γιορτάζει - Θεόπεμπτος, Θεώνη

Rodomes


Facebook LinkedIn Twitter-green-icon-48 e-Mail
Στάλθηκε στο pressbank10@gmail.com Διαγραφή | Ανανέωση προφίλ

Για να διαφημιστείτε στην Offsite επικοινωνήστε μαζί μας στο 22460580