Copy
Clearminds nyhetsbrev berättar om våra möten, kurser och övriga utbud, och länkar till annat intressant och spännande från vår community i Vancouver, Liverpool, London, Berlin, Dublin och andra platser.
Clearmind International Institute

Öppna supportmöten börjar måndag 29 april

Hej<<Förnamn>>! Det var länge sedan sist, men nu är vi äntligen igång igen! På måndag 29 april kl 19 kör våra öppna supportmöten igång.

Mötena är en mötesplats för dem som varit med på våra kurser och aktiviteter tidigare, likväl för dig som aldrig varit hos oss tidigare.

På våra möten hjälper vi varandra att se det som inte är uppenbart för oss själva just nu och upptäcka nästa steg i vår egen utveckling.
Vi ger tid och plats åt fri delning där alla får möjlighet att uttrycka sig på sitt sätt. Varje möte blir unikt beroende på deltagarna och vad de bär med sig till mötet.

För de öppna supportmötena bör du ha gått vår workshop The Awakening, eller ha en inbjudan av någon annan som gått den.
  • Tid: Måndagar, kl 19-21.
  • Plats: Hornsgatan 76, Stockholm (till höger om café Mellqvist och Kungsängen).
    Närmaste t-bana är Mariatorget.
  • Pris: 100 kr.
  • Ledare: Kristoffer och Gillian.
  • Språk: Svenska, ibland engelska.
  • Anmäl dig senast samma dag kl 12 till info@clearmind.se.
Om ingen anmält sig ställs mötet in.
Senaste nytt hittar du alltid i vårt kalendarium, t ex om vi ändrat tid, plats eller ställt in mötet.
Du får komma på hur många eller hur få möten du vill.

Frågor? Ring Kristoffer på 070-795 2297.

Varmt välkommen, önskar Kristoffer, Gillan och de andra i teamet!

Nästa The Awakening-workshop i november

Nu är det äntligen klart att Duane O'Kane kommer hit i början på november för att hålla Clearminds introduktionskurs The Awakening. Mer information om kursen kommer i kommande nyhetsbrev.
Anmäl ditt intresse till info@clearmind.se redan nu om du är intresserad, så kontaktar vi dig när vi vet mer.Vilka är Clearmind och vad gör vi?

Både för dig som är ny eller har varit med ett tag kan det vara bra att veta vilka vi är och vad vi gör. I Sverige drivs Clearmind som en ideell förening, men i Vancouver, där Clearmind startades av Duane O'Kane, är det idag ett utbildningsföretag med ett digert kursutbud. Inriktningen kallas transpersonell psykologi som här bl a bygger på principerna i boken En Kurs i Mirakler (EKIM) och Bowens systemteori. Vi erbjuder t ex P.R.A.C, en 3-årig terapeututbildning på masters-nivå, som hålls i Vancouver samt online.
Läs mer på Clearmind Internationals hemsida eller ring Kristoffer på 070-795 2297 om du vill veta mer.

Bli medlem i Clearmind Sweden

Vår medlemsavgift är 100 kr per kalenderår. Som medlem får du rabatt t ex på våra workshops, föreläsningar och andra aktiviteter, samt när du köper boken EKIM. Sätt in 100 kr till vårt PlusGirokonto
199 74 75-7 så är du medlem under 2013. Ange ditt namn och e-postadress så vi ser vem betalningen kommer från.

Copyright © 2013 Clearmind Sweden
Email Marketing Powered by Mailchimp