Copy
Clearminds nyhetsbrev berättar om våra möten, kurser och övriga utbud, och länkar till annat intressant och spännande från vår community i Vancouver, Liverpool, London, Berlin, Dublin och andra platser.
Clearmind International Institute

Anmäl dig till PRAC Online före 1 juli - få 5150 kr (800 CAD) i rabatt

Hej<<Förnamn>>! Här kommer ett tips om Clearminds 3-åriga terapeut-utbildning PRAC och hur du kan få rabatt på första året, som börjar i mitten av oktober. Läs mer nedan.


CAD 800 PRAC discount deadline is June 30

Sedan många år tillbaks har Clearmind i Sverige hållt kurser, supportmöten och andra aktiviteter. Samtidigt har Clearmind i Vancouver vuxit och utvecklat PRAC, den 3-åriga terapeut-utbildning som ger studenten en magisterexamen i transpersonell psykologi.

PRAC hålls online sedan några år tillbaks, och är därmed tillgänglig även för oss som bor utanför Vancouver!
Jag (Kristoffer) har själv gått de 2 första åren och tycker utbildningen är mycket bra, både personligen och från ett yrkesmässigt perspektiv.

Utbildningen passar både dig som har som mål att arbeta som terapeut, som för dig som är intresserad av att fördjupa din personliga utveckling. I det senare fallet går det även att gå år 1 eller 1+2 fristående. Man kan då välja bort det akademiska spåret, vilket sänker kraven på studenten vad gäller t ex tentor och litteratur. 

Kursen börjar i mitten på oktober och fortsätter juni månad ut, med uppehåll för jul- och nyårshelgerna samt "spring break".

Klassen är begränsad till 20 personer och man träffas online i ett virtuellt klassrum en kväll i veckan, samt två hela helger. 

Pris:
Anmäler du dig före 1 juli betalar du ca 24870 kr (CAD 3865) 
Anmäler du dig före 15 sept betalar du ca 27444 kr (CAD 4265)
Fullt pris för ett år är ca 30018 kr (CAD 4665), ca halva priset jämfört med likvärdiga utbildningar i Stockholm*
Har du frågor? Kontakta Olivia Nelson i Vancouver eller ring Kristoffer på 070-795 2297.

*Psykosyntesakademins grundutbildning och terapeututbildning kostar 33000 kr per termin
*Humanovas terapeututbildning kostar 33500 kr per termin


Nästa The Awakening-workshop 8-10 november

Nu är det äntligen klart att Duane O'Kane kommer hit 8-10 november för att hålla Clearminds introduktionskurs The Awakening. Mer information om kursen kommer i kommande nyhetsbrev. Anmäl ditt intresse till info@clearmind.se redan nu om du är intresserad, så kontaktar vi dig när vi vet mer.Vilka är Clearmind och vad gör vi?

Både för dig som är ny eller har varit med ett tag kan det vara bra att veta vilka vi är och vad vi gör. I Sverige drivs Clearmind som en ideell förening, men i Vancouver, där Clearmind startades av Duane O'Kane, är det idag ett utbildningsföretag med ett digert kursutbud. Inriktningen kallas transpersonell psykologi som här bl a bygger på principerna i boken En Kurs i Mirakler (EKIM) och Bowens systemteori. Vi erbjuder t ex P.R.A.C, en 3-årig terapeututbildning på masters-nivå, som hålls i Vancouver samt online.
Läs mer på Clearmind Internationals hemsida eller ring Kristoffer på 070-795 2297 om du vill veta mer.

Bli stödmedlem i Clearmind Sweden

Vår medlemsavgift är 100 kr per kalenderår. Som medlem får du rabatt på vissa workshops, föreläsningar och andra aktiviteter, samt när du köper boken EKIM.
Sätt in 100 kr till vårt PlusGirokonto 199 74 75-7 så är du medlem resten av året. Ange ditt namn och e-postadress, så vi ser vem betalningen kommer från.

Copyright © 2013 Clearmind Sweden
Email Marketing Powered by Mailchimp