Copy
Clearminds nyhetsbrev berättar om våra möten, kurser och övriga utbud, och länkar till annat intressant och spännande från vår community i Vancouver, Liverpool, London, Berlin, Dublin och andra platser.
Clearmind International Institute
Hej <<Förnamn>>! Det var ett tag sedan sist, hoppas att din sommar varit fin och fylld med glädje. Här kommer höstens första nyhetsbrev med de närmaste månadernas program. Läs mer nedan, och hoppas vi ses!
 

28 augusti, info-kväll om Clearmind och PRAC

Välkommen på en kvällsträff där vi berättar om oss, vad vi gör och om vår 3-åriga terapeututbildning på magisternivå som hålls online. Det betyder att vem som helst som har en internetuppkopplad dator med kamera och mikrofon kan gå utbildningen. 

PRAC startar i mitten av oktober och anmäler du dig senast 31 augusti får du ca 5050 kr rabatt (=CAD 800) på årspriset som är ca 30730 kr (=CAD 4865).
Motsvarande utbildning i Sverige kostar ca 55-65000 kr per år.
 • Tid: 28 augusti kl 18:30-20 ca
 • Plats: Bysistorget 4, 1 trappa, Södermalm, Stockholm, det står Membro på dörren
 • Pris: Gratis vid föranmälan, eller 50 kr på plats
 • Läs mer om PRAC längre ner i detta mejl, samt på clearmind.com.
 • Anmäl dig till info-kvällen här
Vi bjuder på fika.

Har du frågor? Mejla info@clearmind.se eller ring Kristoffer på 070-7952297 

 

29-31 augusti, Assistant Training i Liverpool

Varje år hålls vår assistentträning i Liverpool. Du som gått vår grundkurs The Awakening är välkommen att gå denna träning, som erbjuder en omvälvande möjlighet att kliva ur rollen som "deltagare" och kliva in i rollen som "hjälpare". Träningen går igenom de olika delarna i en Awakening-kurs, både teoretiskt och praktiskt. Deltagarna turas om att göra övningarna, både som deltagare och assistenter.

Steg 1 är 2 dagar, lördag-söndag. Du som gått Steg 1 kan välja att gå Steg 2 som börjar redan på fredagen. Flyg till Manchester, därefter tåg 45 minuter till centrala Liverpool. Det finns billigt boende.

Mejla info@clearmind.se eller ring Kristoffer på 070-7952297 för att få veta mer.

 

Oktober, PRAC Online startar

Sedan några år tillbaks finns Clearminds 3-åriga terapeututbildning på magisternivå tillgänglig online. Det betyder att vem som helst som har en internetuppkopplad dator med kamera och mikrofon kan gå utbildningen på distans.

Du kan välja att gå 1, 2 eller 3 år.

Det finns möjlighet att välja bort det "akademiska spåret" i utbildningen (dvs läsning och tentor) om du väljer att gå PRAC som personlig utveckling.

En del av högskolepoängen är överförbara till andra högskolor utanför Kanada. 

PRAC startar i mitten av oktober och anmäler du dig senast 31 augusti får du ca 5050 kr rabatt (=CAD 800) på årspriset som är ca 30730 kr (=CAD 4865). 
En utbildning på motsvarande nivå i Sverige kostar ca 55-65000 kr.

När fler personer från samma ort i Sverige (t ex Stockholm) anmäler sig så finns möjligheten att träffas och göra vissa moment inom utbildningen tillsammans.

Vi berättar mer om PRAC på intromötet den 28 augusti (se ovan i detta mejl). Mejla info@clearmind.se eller ring Kristoffer på 070-7952297 för att få veta mer.

 

25-26 oktober, vi ses på Harmoniexpo

I oktober är vi med på den omtyckta alternativmässan Harmoniexpo igen, precis som förra året. Bl a bjuder vi på gratis kramar :) Hoppas vi ses där!

 

13 november, föredrag

Duane och Catherine O'Kane inleder sitt Sverigebesök med ett av sina uppskattade föredrag på temat relationer. Mer information hittar du på clearmind.se.

 

14-16 November, The Awakening, upplevelsebaserad workshop

I november håller vi vår populära och omtyckta grundkurs igen. Helgen är intensiv och bjuder på en mix av teori och praktik, med många upplevelsebaserade övningar.

Några av grundstenarna i vårt arbete är Murray Bowens familjesystemteori samt budskapet i boken "En Kurs i Mirakler"Föredraget "From Fear to Love" beskriver mer utförligt de principer som allt vårt arbete bygger på. 

"Community" är en annan av Clearminds grundstenar. Efter kursen arrangerar vi en 10-veckors uppföljande supportgrupp, där du kan fortsätta det du påbörjat. Vi ger deltagarna möjligheten att hålla kontakten med oss och varandra, för att fortsätta utvecklas tillsammans.
 • 3900 kr för privatpersoner
 • 3120 kr (=20% rabatt) för dig som bokar senast den 13 september. Du som är arbetslös, sjukskriven, pensionär eller har gått kursen tidigare får samma rabatt
 • 4875 kr (=20% tillägg) för företag
 • Mat och husrum tillkommer med 1050 kr.
 • Plats, natursköna Domarudden i Åkersberga
 • Kursen hålls till största delen på lättfattlig engelska.
Max antal deltagare: 20. Har du frågor? Mejla info@clearmind.se eller ring Kristoffer på 070-795 2297.

 
 

Vilka är Clearmind? Vad gör vi?

Både för dig som är ny eller har varit med ett tag kan det vara bra att veta vilka vi är och vad vi gör. I Sverige drivs Clearmind som en ideell förening, men i Vancouver, där Clearmind startades av Duane O'Kane, är det idag ett utbildningsföretag med ett digert kursutbud. Inriktningen kallas transpersonell psykologi. Vi baserar vårt arbete bl a på Murray Bowens familjesystemteori och principerna i boken En Kurs i Mirakler (EKIM). Förutom våra kurser erbjuder vi P.R.A.C, en 3-årig terapeututbildning på masters-nivå som hålls i Vancouver samt online. Våra kurser har en upplevelsebaserad inriktning. Vi värnar också om vår "community". Många som träffats via Clearmind blir vänner för livet. Vi är politiskt och religiöst obundna.
Läs mer på Clearmind Internationals hemsida eller ring Kristoffer på 070-795 2297 om du vill veta mer.
 

Bli stödmedlem i Clearmind Sweden

Vår medlemsavgift är 100 kr per kalenderår. Som medlem får du rabatt på boken EKIM. Sätt in 100 kr till föreningens PlusGiro-konto 199 74 75-7 så är du medlem under detta kalenderår. Ange ditt namn och e-postadress så vi ser vem betalningen kommer från.

Copyright © 2014 Clearmind Sweden
Email Marketing Powered by Mailchimp