Copy
I vårt nyhetsbrev kan du läsa om vad vi har på gång, t ex möten, kurser och övriga utbud, även från vår community i Vancouver, Liverpool, London, Berlin, Dublin, m fl. Vill du avanmäla dig så klicka på länken längst ner.
Clearmind International Institute
Hej <<Förnamn>>! Hur har du det i höstrusket? Här laddar vi som bäst för öppet hus med föredrag den 9 november och workshopen i januari, årets höjdpunkt för oss i teamet, då vi får göra det vi tycker är allra roligast: träffa människor och jobba med kärlek, glädje och personligt växande.

Hoppas vi får träffa dig på vårt öppet hus, i det här nyhetsbrevet får du veta mer om den kvällen - ta gärna med en vän eller två. Men först vill vi säga...
 

Tack för årets Harmoniexpo!

Förra helgen var andra gången som vi var med på alternativmässan Harmoniexpo. Stort tack till alla er som besökte oss och vår monter, det var fantastiskt roligt och spännande att få träffa er och höra era berättelser. Det var en helg fylld med glädje och kärlek helg och vi längtar redan till nästa gång :)


Tarika, Kristoffer och Gillian i Clearminds monter under Harmoniexpo i Solna förra helgen

 

9 nov, öppet hus med föredraget "Through Fear to Love" och fika

Kom och träffa oss i Clearminds svenska team. Kristoffer berättar om vilka vi är och vad vi gör. Tarika och Gillian håller ett föredrag som sammanfattar grunderna till Clearminds filosofi och synsätt genom personliga exempel med hjälp av Clearminds metodik. Läs mer

Under kvällen har vi också utlottning av 1000 kr rabatt på vår workshop ”The Awakening” som hålls i mitten på januari. Kom och vinn!

Efteråt bjuder vi på fika.
  • Tid: kl 15-17:30 den 9 november
  • Plats: Kungstensgatan 49 nära Odenplan
  • Pris: Gratis vid föranmälan eller 50 kr på plats
Läs mer om föredraget och registrera dig gratis

 

16-18 jan, upplevelse-baserad workshop med Catherine & Duane O'kane

The Awakening, Living Life in 3D
Rivstarta det nya året med vår populära och omtyckta grundkurs. Helgen är intensiv och bjuder på en mix av teori och praktik med många upplevelsebaserade övningar. 

Några av grundstenarna i vårt arbete är Murray Bowens familjesystemteori samt budskapet i boken "En Kurs i Mirakler"Föredraget "From Fear to Love" beskriver mer utförligt de principer som allt vårt arbete bygger på. 

"Community" är en annan av Clearminds grundstenar. Efter kursen arrangerar vi därför en 10-veckors uppföljande supportgrupp, där du kan fortsätta det du påbörjat. Vi ger deltagarna möjligheten att hålla kontakten med oss och varandra, för att fortsätta utvecklas tillsammans.
  • 3900 kr för privatpersoner
  • 3120 kr (=20% rabatt) för dig som bokar senast den 13 september. Du som är arbetslös, sjukskriven, pensionär eller har gått kursen tidigare får samma rabatt
  • 4875 kr (=20% tillägg) för företag
  • Mat och husrum tillkommer med 1050 kr.
  • Plats, natursköna Domarudden i Åkersberga
  • Kursen hålls till största delen på lättfattlig engelska.
  • Max antal deltagare: 20.
Föredraget "Fear of Love" med Catherine och Duane beskriver utförligt grunderna i Clearminds filosofi som The Awakening och våra övriga kurser bygger vidare på. Föredraget är ca 1h långt.The Fear of Love, föredrag på YouTube  

Anmäl dig till kursen

För över anmälningsavgiften 500 kr till bankkonto i Skandiabanken, clearingnr 9159, kontonr 412.335-9, kontoinnehavare Kristoffer Alpsjö. Skriv ditt namn som meddelande så syns det vem som betalat.

Har du frågor eller funderingar? Mejla info@clearmind.se eller ring Kristoffer på 070-795 2297. Välkommen!
 
 

Vilka är Clearmind? Vad gör vi?

Både för dig som är ny eller har varit med ett tag kan det vara bra att veta vilka vi är och vad vi gör. I Sverige drivs Clearmind som en ideell förening, men i Vancouver, där Clearmind startades av Duane O'Kane, är det idag ett utbildningsföretag med ett digert kursutbud. Inriktningen kallas transpersonell psykologi. Vi baserar vårt arbete bl a på Murray Bowens familjesystemteori och principerna i boken En Kurs i Mirakler (EKIM). Förutom våra kurser erbjuder vi P.R.A.C, en 3-årig terapeututbildning på masters-nivå som hålls i Vancouver samt online. Våra kurser har en upplevelsebaserad inriktning. Vi värnar också om vår "community". Många som träffats via Clearmind blir vänner för livet. Vi är politiskt och religiöst obundna.

Läs mer på Clearmind Internationals hemsida eller ring Kristoffer på 070-795 2297 om du vill veta mer.
 

Bli stödmedlem i Clearmind Sweden

Vår medlemsavgift är 100 kr per kalenderår. Som medlem får du rabatt på boken EKIM. Sätt in 100 kr till föreningens PlusGiro-konto 199 74 75-7 så är du medlem under detta kalenderår. Ange ditt namn och e-postadress så vi ser vem betalningen kommer från.

Copyright © 2014 Clearmind Sweden
Email Marketing Powered by Mailchimp