Copy
Clearminds nyhetsbrev berättar om våra möten, kurser och övriga utbud, och länkar till annat intressant och spännande från vår community i Vancouver, Liverpool, London, Berlin, Dublin och andra platser.
Clearmind International Institute
Hej* |FNAME|*! Det var ett tag sedan sist, men vi har varit flitiga på vårt håll med supportmöten och planering av höstens höjdpunkter. Läs mer nedan, och väl mött!

26-27 oktober, mässan Harmoni-expo

Vi ställer ut, för första gången! Kom och träffa oss på mässan Harmoniexpo i Solnahallen, kl 10-18 helgen den 26-27 oktober.
Missade du boka-tidigt-rabatten till The Awakening? Här är en till chans: Vi ger dig 20% rabatt på kursen under mässhelgen!

Du hittar oss i hall AB i monter 3B, ladda ner hallkarta här. Hoppas vi ses!


6 november kl 18-20, "HE SAID, SHE SAID", föredrag med Duane & Catherine O'Kane

Onsdagen innan vår workshop The Awakening håller Duane och Catherine ett föredrag i centrala Stockholm. (Lokal är inte bestämd ännu, mer info i kommande nyhetsbrev.)


Om föredraget:
"It has been said that men are from Mars, and women are from Venus. We have been socialized differently, and on a biological level our brains function differently. These differences contribute to communication gaps.
For example, she says “Can we talk?” and he hears “You have done something wrong and I need to tell you about it!”
He says “I am spending an extra day at work this week” and she hears “You are not good enough/interesting enough/[fill in the blank] enough for me to spend time with.”

Both men and women carry historical legacies which tend to act themselves out in our relationship dynamics. Men carry a legacy of guilt, women more a legacy of shame. Men and women both long to return to the friendly universe!

Join Catherine and Duane as they explore what it means to be a man or a woman, and reveal the soul of both."
  • Tid: 6 nov kl 18-20
  • Plats: Stockholm (lokal meddelas inom kort)
  • Pris: 160 kr i dörren, eller 80 kr vid förköp (se clearmind.se), eller om du ska gå The Awakening, eller har gått The Awakening och tar med en eller flera vänner till föredraget
Besök och dela gärna föredragets Facebook-event.


8-10 november, The Awakening, upplevelsebaserad workshop

Är kursen halvfull eller halvtom? 10 platser av 20 är nu bokade till vår upplevelsebaserade workshop The Awakening, så om du funderar på att gå kursen kan det vara läge att boka nu!

I år har vi glädjen att välkomna både Duane och Catherine O'Kane som kursledare! Detta är ett unikt tillfälle där de båda håller kursen, tidigare har endast Duane lett kursen hos oss.

Några av grundstenarna i vårt arbete är Murray Bowens familjesystemteori samt budskapet i boken "En Kurs i Mirakler". Helgen är intensiv och bjuder på en mix av teori och praktik, med många upplevelsebaserade övningar. Föredraget "From Fear to Love" beskriver mer utförligt de principer som allt vårt arbete bygger på.

The Awakening är vår "grundkurs" som ger dig de kunskaper du behöver om du vill gå vidare med våra övriga kurser, utbildningar och aktiviteter.
Efter kursen arrangerar vi en 10-veckors uppföljande supportgrupp, där du får möjlighet att fortsätta det som påbörjats. Vi uppmuntrar deltagarna att hålla kontakten med oss och varandra, för att fortsätta utvecklas tillsammans.
  • Privatpersoner betalar 3 900 kr. (Besök oss på Harmonimässan och få 20% mässrabatt!)
  • 20% rabatt ges till dig som är antingen sjukskriven, arbetslös, student, pensionär eller gått kursen tidigare.
  • Företag betalar ett tillägg på 20%. (Efter avdrag motsvarar det ca 40% rabatt för privatperson)
  • Mat och husrum tillkommer med 950 kr.
  • Plats, natursköna Domarudden i Åkersberga
  • Kursen hålls till största delen på lättfattlig engelska.
Anmäl dig snarast genom att sätta in 500 kr på konto:
Skandiabanken 9159-412.335-9,
mottagare Kristoffer Alpsjö.
Skriv ditt namn som meddelande, så ser vi vem som betalat. Bekräfta även genom att mejla info@clearmind.se.

Max antal deltagare: 20.
Besök och dela gärna kursens Facebook-event.

Om du har några frågor, mejla info@clearmind.se så svarar vi dig inom ett par dagar, eller ring Kristoffer på 070-795 2297.Vilka är Clearmind? Vad gör vi?

Både för dig som är ny eller har varit med ett tag kan det vara bra att veta vilka vi är och vad vi gör. I Sverige drivs Clearmind som en ideell förening, men i Vancouver, där Clearmind startades av Duane O'Kane, är det idag ett utbildningsföretag med ett digert kursutbud. Inriktningen kallas transpersonell psykologi. Vi baserar vårt arbete bl a på Murray Bowens familjesystemteori och principerna i boken En Kurs i Mirakler (EKIM). Förutom våra kurser erbjuder vi P.R.A.C, en 3-årig terapeututbildning på masters-nivå som hålls i Vancouver samt online. Våra kurser har en upplevelsebaserad inriktning. Vi värnar också om vår "community". Många som träffats via Clearmind blir vänner för livet. Vi är politiskt och religiöst obundna.
Läs mer på Clearmind Internationals hemsida eller ring Kristoffer på 070-795 2297 om du vill veta mer.

Bli stödmedlem i Clearmind Sweden

Vår medlemsavgift är 100 kr per kalenderår. Som medlem får du rabatt på boken EKIM. Sätt in 100 kr till föreningens PlusGiro-konto 199 74 75-7 så är du medlem under detta kalenderår. Ange ditt namn och e-postadress så vi ser vem betalningen kommer från.

Copyright © 2013 Clearmind Sweden
Email Marketing Powered by Mailchimp