Copy
Clearminds nyhetsbrev berättar om våra möten, kurser och övriga utbud, och länkar till annat intressant och spännande från vår community i Vancouver, Liverpool, London, Berlin, Dublin, mm.
Clearmind International Institute
Hej <<Förnamn>>! Denna helg träffar du Gillian, Tarika, Kristoffer och några till på Sveriges största alternativmässa "Harmoniexpo". Vi står på plats 9B i hörnet mot mittgången.

Så vad gör vi på Harmoniexpo?
  • Vi bjuder på kramar!
  • Vi lyssnar på dig, om du vill dela något med oss
  • Vi berättar om vilka vi är och vad vi gör, t ex kursen The Awakening 16-18 januari
  • Vi tar emot anmälningar till The Awakening med 20% rabatt
  • Vi tar emot anmälningar till föredraget "Through Fear to Love" den 9 november
  • Vi säljer boken En Kurs i Mirakler till vårt låga pris 330 kr eller 300 kr för medlemmar
  • Bli stödmedlem för 2014-15 för 100 kr
Den 9 november kl 15 kommer Tarika och Gillian att hålla öppet hus med föredrag, fika och mingel på Stilla Rum nära Odenplan i Stockholm. Mer info kommer här dagarna efter mässan.

Hoppas vi ses, tipsa gärna vidare :)

Varma hälsningar,
Gillian, Tarika och Kristoffer
 
 

Vilka är Clearmind? Vad gör vi?

Både för dig som är ny eller har varit med ett tag kan det vara bra att veta vilka vi är och vad vi gör. I Sverige drivs Clearmind som en ideell förening, men i Vancouver, där Clearmind startades av Duane O'Kane, är det idag ett utbildningsföretag med ett digert kursutbud. Inriktningen kallas transpersonell psykologi. Vi baserar vårt arbete bl a på Murray Bowens familjesystemteori och principerna i boken En Kurs i Mirakler (EKIM). Förutom våra kurser erbjuder vi P.R.A.C, en 3-årig terapeututbildning på masters-nivå som hålls i Vancouver samt online. Våra kurser har en upplevelsebaserad inriktning. Vi värnar också om vår "community". Många som träffats via Clearmind blir vänner för livet. Vi är politiskt och religiöst obundna.

Läs mer på Clearmind Internationals hemsida eller ring Kristoffer på 070-795 2297 om du vill veta mer.
 

Bli stödmedlem i Clearmind Sweden

Vår medlemsavgift är 100 kr per kalenderår. Som medlem får du rabatt på boken EKIM. Sätt in 100 kr till föreningens PlusGiro-konto 199 74 75-7 så är du medlem under detta kalenderår. Ange ditt namn och e-postadress så vi ser vem betalningen kommer från.

Copyright © 2014 Clearmind Sweden
Email Marketing Powered by Mailchimp