Copy
Clearminds nyhetsbrev berättar om våra möten, kurser och övriga utbud, och länkar till annat intressant och spännande från vår community i Vancouver, Liverpool, London, Berlin, Dublin och andra platser.
Clearmind International Institute

Hej <<Förnamn>>! Våren gick snabbt och det är sommar sedan länge. Säsongens sista supportmöte hölls förra måndagen, nu bjuder vi in till en härlig träff med picknick innan vi tar ledigt för sommaren. Varmt välkommen - anmäl dig här.

30 juni kl 17-19, sommarpicknick i Observatorielunden

Vi fick vi en fantastisk vår tillsammans, med en serie fina supportmöten fulla med helande och mirakler. Det vill vi fira tillsammans med alla er! Som tidigare år avslutar vi denna vårtermin med en picknick i kärlekens och glädjens tecken.

Du som är nyfiken på Clearmind är lika välkommen som tidigare kursdeltagare, som får möjlighet till ett kärt återseende med sina "klasskompisar". Alla är välkomna, så ta med familjen, vänner, (ovänner?) arbetskamrater etc. och fira livet och kärleken med oss. 

Söndag 30 juni kl 17-19 träffas vi högst upp i Observatorielunden, på norra sidan om fiket "Himlavalvet".
Clearmind bjuder på ett par engångsgrillar, små grillspett och olika grönsaker att grilla.
Packa ner och ta med filt, dryck, kanske något eget att grilla, en varm tröja, frisbee, kubb, och varför inte ett paraply också.


Frivillig föranmälan till info@clearmind.se.

Hoppas vi ses! hälsar styrelsen och teamet, genom Kristoffer och Gillian :)

(Ps: om det regnar så klämmer vi ihop oss och myser på Café 60, Sveavägen 60!)Vilka är Clearmind och vad gör vi?

Både för dig som är ny eller har varit med ett tag kan det vara bra att veta vilka vi är och vad vi gör. I Sverige drivs Clearmind som en ideell förening, men i Vancouver, där Clearmind startades av Duane O'Kane, är det idag ett utbildningsföretag med ett digert kursutbud. Inriktningen kallas transpersonell psykologi som här bl a bygger på principerna i boken En Kurs i Mirakler (EKIM) och Bowens systemteori. Vi erbjuder t ex P.R.A.C, en 3-årig terapeututbildning på masters-nivå, som hålls i Vancouver samt online.
Läs mer på Clearmind Internationals hemsida eller ring Kristoffer på 070-795 2297 om du vill veta mer.

Bli stödmedlem i Clearmind Sweden

Vår medlemsavgift är 100 kr per kalenderår. Som medlem får du rabatt på vissa workshops, föreläsningar och andra aktiviteter, samt när du köper boken EKIM.
Sätt in 100 kr till vårt PlusGirokonto 199 74 75-7 så är du medlem resten av året. Ange ditt namn och e-postadress, så vi ser vem betalningen kommer från.

CAD 800 PRAC discount deadline is june 30

Anmäl dig till PRAC Online före 1 juli - få 5150 kr (800 CAD) i rabatt

Clearminds 3-åriga terapeut-utbildning PRAC börjar i mitten av oktober. Anmäl dig redan nu och spara 17% på priset! Läs mer i vårt tidigare nyhetsbrev.

Nästa The Awakening-workshop 8-10 november

Nu är det äntligen klart att Duane O'Kane kommer hit 8-10 november för att hålla Clearminds introduktionskurs The Awakening. Mer information om kursen kommer i kommande nyhetsbrev. Anmäl ditt intresse till info@clearmind.se redan nu om du är intresserad, så kontaktar vi dig när vi vet mer.
Copyright © 2013 Clearmind Sweden
Email Marketing Powered by Mailchimp