Copy
Clearminds nyhetsbrev berättar om våra möten, kurser och övriga utbud, och länkar till annat intressant och spännande från vår community i Vancouver, Liverpool, London, Berlin, Dublin och andra platser.
Clearmind International Institute

Välkommen på årsmöte den 17 juni kl 17:15

Hej<<Förnamn>>! Nu är det äntligen dags för föreningens årsmöte, något senare än vanligt.

Alla är välkomna på årsmötet. Betalande medlemmar har rösträtt. Vi bjuder på fika.
  • Tid: Måndagen den 17 juni, kl 17:15-18:45.
  • Plats: Hornsgatan 76, Stockholm (till höger om café Mellqvist och Kungsängen), 1 tr.
    Närmaste t-bana är Mariatorget. Det står "MEMBRO" i porten och bredvid dörren.
  • Anmäl dig senast dagen innan till info@clearmind.se.
  • Du kan också vara med via Skype. Mejla oss ditt skype-id, så ringer vi upp dig.
Om vi ändrat tid, plats eller ställt in mötet så meddelas det i vårt kalendarium senast lunchtid samma dag.

Direkt efter årsmötet är det öppet supportmöte i samma lokal, välkommen att delta.

Vill du vara med och skapa mirakler?

Clearmind drivs i Sverige som ideell förening. På så sätt kan Clearmind bedriva verksamhet i Sverige på ett lagligt sätt, samtidigt som vi inte behöver starta och driva ett stort företag. Föreningen är därför otroligt viktig för att Clearmind skall kunna fortsätta med det vi gör.
Föreningen har en formell styrelse som håller i trådarna och sköter det administrativa. Inför årsmötet bör valberedningen ha ett förslag på en ny styrelse. Vill du ta en plats i Clearmind Sveriges fundament?

Styrelsearbetet är inte särskilt krävande, däremot brukar vi ha roligt och trevligt tillsammans. Ett styrelseuppdrag kan vara ett bra sätt att komma in i vad vi gör, och samtidigt bidra till vårt arbete på ett enkelt sätt.
Vi välkomnar både dig som har erfarenhet av styrelsearbete, som dig som kanske inte varit aktiv hittills och kanske vill få erfarenhet av styrelsearbete.

Styrelsemedlemmarnas uppgift är att ha koll på verksamheten, fatta beslut t ex om ersättningar och, i viss mån, aktivitetsformer, samt sköta medlemsadministration och ekonomi. Våra löpande aktiviteter, t ex Awakeningkurser, supportmöten och annat organiseras inte av styrelsen, utan av verksamhetsledarna.

Styrelsemedlemmarna förväntas närvara på möten (ca 3-4 ggr på våren och hösten), delta i de uppgifter styrelsen ansvarar för, samt vara tillgänglig på epost och telefon.

Har du frågor? Ring Kristoffer på 070-795 2297.

Varmt välkommen, önskar Kristoffer, Gillan och de andra i teamet!

Nästa The Awakening-workshop 8-10 november

Nu är det äntligen klart att Duane O'Kane kommer hit 8-10 november för att hålla Clearminds introduktionskurs The Awakening. Mer information om kursen kommer i kommande nyhetsbrev. Anmäl ditt intresse till info@clearmind.se redan nu om du är intresserad, så kontaktar vi dig när vi vet mer.Vilka är Clearmind och vad gör vi?

Både för dig som är ny eller har varit med ett tag kan det vara bra att veta vilka vi är och vad vi gör. I Sverige drivs Clearmind som en ideell förening, men i Vancouver, där Clearmind startades av Duane O'Kane, är det idag ett utbildningsföretag med ett digert kursutbud. Inriktningen kallas transpersonell psykologi som här bl a bygger på principerna i boken En Kurs i Mirakler (EKIM) och Bowens systemteori. Vi erbjuder t ex P.R.A.C, en 3-årig terapeututbildning på masters-nivå, som hålls i Vancouver samt online.
Läs mer på Clearmind Internationals hemsida eller ring Kristoffer på 070-795 2297 om du vill veta mer.

Bli stödmedlem i Clearmind Sweden

Vår medlemsavgift är 100 kr per kalenderår. Som medlem får du rabatt på vissa workshops, föreläsningar och andra aktiviteter, samt när du köper boken EKIM.
Sätt in 100 kr till vårt PlusGirokonto 199 74 75-7 så är du medlem resten av året. Ange ditt namn och e-postadress, så vi ser vem betalningen kommer från.

Copyright © 2013 Clearmind Sweden
Email Marketing Powered by Mailchimp