Copy
Clearminds nyhetsbrev berättar om våra möten, kurser och övriga utbud, och länkar till annat intressant och spännande från vår community i Vancouver, Liverpool, London, Berlin, Dublin och andra platser.
Clearmind International Institute
Hej* |FNAME|*! Nu duggar nyhetsbreven tätt! :) På onsdag ordnar vi öppet hus, för att berätta mer om vilka vi är och vad vi gör. Du är varmt välkommen, ta gärna med en vän. (PS: Sista datum för "boka-tidigt-rabatt" till vår workshop The Awakening är den 15 september!)

11 sept, Öppet hus med video-föreläsning, Awakening-info, etc

Nu på onsdag kväll ordnar vi "öppet hus" på två olika platser: i Stockholm på Södermalm, samt i Svenshögen, mellan Stenungsund och Ljungskile. Alla är välkomna, både du som aldrig träffat oss, liksom du som gått våra kurser tidigare.

Vi börjar kvällen med en introduktion till Clearmind och oss som är med i "teamet", samt de kurser och utbildningar som vi erbjuder.
Sedan tittar vi på en 1 timma långt föredrag på video, "The Fear of Love", med Duane och Catherine O'Kane,
Efter föredraget blir det frågestund och information om The Awakening, den kurs som vi håller 8-10 nov i år.
Vi avslutar med fika och mingel.
Senaste nytt hittar du alltid i vårt kalendarium, t ex om vi ändrat tid, plats eller ställt in mötet.

Frågor eller funderingar? Ring Kristoffer på 070-795 2297 (Stockholm) eller Tarika på 072-302 65 55 (Svenshögen).


26-27 oktober, mässan Harmoni-expo

Vi ställer ut! Kom och träffa oss på mässan Harmoniexpo i Solnahallen, kl 10-18 helgen den 26-27 oktober. Mer info i kommande nyhetsbrev.


6 november, föredrag med Duane & Catherine O'Kane

Onsdagen innan vår workshop The Awakening går av stapeln håller Duane och Catherine ett föredrag. Tid, plats eller ämne för kvällen är inte spikat ännu. Mer info i kommande nyhetsbrev.


8-10 november, The Awakening, upplevelsebaserad workshop

Äntligen är det dags igen! I början på november håller vi vår upplevelsebaserade workshop The Awakening igen, vår "grundkurs" som ger dig de kunskaper du behöver för att kunna gå vidare med våra övriga kurser, utbildningar och aktiviteter.

I år har vi glädjen att välkomna både Duane och Catherine O'Kane som kursledare! Detta är ett unikt tillfälle där de båda håller kursen, tidigare har endast Duane lett kursen hos oss.


Några av grundstenarna i vårt arbete är Murray Bowens familjesystemteori samt budskapet i boken "En Kurs i Mirakler". Helgen är intensiv och bjuder på en mix av teori och praktik, med många upplevelsebaserade övningar. Föredraget "From Fear to Love" beskriver mer utförligt de principer som allt vårt arbete bygger på.

Efter kursen arrangerar vi en 10-veckors uppföljande supportgrupp, där du får möjlighet att fortsätta det som påbörjats. Vi uppmuntrar deltagarna att hålla kontakten med oss och varandra, för att fortsätta utvecklas tillsammans.
  • Privatpersoner betalar 3 900 kr, med 20% boka-tidigt-rabatt för dig som anmäler dig före den 15 september.
  • Samma rabatt ges till dig som är antingen sjukskriven, arbetslös, student, pensionär eller gått kursen tidigare.
  • Företag betalar ett tillägg på 20%.
  • Mat och husrum tillkommer med 950 kr.
  • Plats, natursköna Domarudden i Åkersberga
  • Kursen hålls till största delen på lättfattlig engelska.
Anmäl dig snarast genom att sätta in 500 kr på konto:
Skandiabanken 9159-412.335-9.
Skriv ditt namn som meddelande, så ser vi vem som betalat. Bekräfta även genom att mejla info@clearmind.se.

Max antal deltagare: 20.
Om du har några frågor, mejla info@clearmind.se så svarar vi dig inom ett par dagar, eller ring Kristoffer på 070-795 2297.Vilka är Clearmind och vad gör vi?

Både för dig som är ny eller har varit med ett tag kan det vara bra att veta vilka vi är och vad vi gör. I Sverige drivs Clearmind som en ideell förening, men i Vancouver, där Clearmind startades av Duane O'Kane, är det idag ett utbildningsföretag med ett digert kursutbud. Inriktningen kallas transpersonell psykologi som här bl a bygger på principerna i boken En Kurs i Mirakler (EKIM) och Murray Bowens familjesystemteori. Vi erbjuder t ex P.R.A.C, en 3-årig terapeututbildning på masters-nivå, som hålls i Vancouver samt online. Vi är politiskt och religiöst obundna.
Läs mer på Clearmind Internationals hemsida eller ring Kristoffer på 070-795 2297 om du vill veta mer.

Bli stödmedlem i Clearmind Sweden

Vår medlemsavgift är 100 kr per kalenderår. Som medlem får du rabatt på boken EKIM. Sätt in 100 kr till föreningens PlusGiro-konto
199 74 75-7 så är du medlem under detta kalenderår. Ange ditt namn och e-postadress så vi ser vem betalningen kommer från.

Copyright © 2013 Clearmind Sweden
Email Marketing Powered by Mailchimp