Copy

Lieve bekenden, fans en nieuwsbrieflezers,

Onze allerlaatste nieuwsbrief is bij deze een feit! Want na 18 april houdt Oeloek op, we nemen een sabbatical voor onbepaalde tijd en we gaan alle vier zo onze eigen weg.
Carlijn is druk bezig met haar solocarrière, is liedjes aan het schrijven en verwacht tevens eind mei een tweede kindje; David en Jantijn vormen een nieuw duo onder de naam ‘De Hermannen’ en repeteren volop voor hun voorstelling ‘De Recyclemachine’; en Kevin schrijft momenteel het script voor de langverwachte voorstelling over Boudewijn Büch die volgend seizoen gaat spelen, getiteld ‘de Verhalenverzamelaar’.
Kortom, we gaan tijd creëren voor nieuwe uitdagingen.

Maar uiteraard niet voordat wij het laatste staartje van deze tournee van Droeftoeters voor jullie mogen spelen. En wat was het een mooi seizoen tot nu toe, met als klapper op de vuurpijl een 4 **** recensie van mister Jacques d’Ancona himself in het Dagblad van het Noorden.

De allerlaatste voorstelling spelen we op 18 april om 20:15 in het prachtige theater Diligentia in Den Haag. Wil je ons nog een laatste maal zien spelen, wil je live afscheid van ons nemen, wil je ons supporten en troosten na het eindapplaus, kom dan massaal op 18 april naar Den Haag. Wij zouden niets liever willen dan met onze trouwste fans en vrienden er een bijzonder en waardig afscheid van maken.

Boek vandaag nog een kaartje via https://www.diligentia-pepijn.nl/agenda/2730/Oeloek/Droeftoeters/?type=show

Laatste speeldata

Onze laatste voorstellingen zullen we spelen op de volgende data:

•  28 maart theater DNK in Assen (uitverkocht)
•  5 april theater De Blauwe Kei in Veghel (deze voorstelling is een zogeheten ‘Blind Date’, wat inhoudt dat het publiek niet weet naar welke voorstelling ze gaan kijken, dus aub niet verder vertellen en heel verrast reageren als jullie in de zaal zitten, sssst!)
•  11 april theater Ins Blau in Leiden
•  12 april theater De Zwaan cultureel in Uitgeest
•  18 april theater Diligentia in Den Haag

Check onze website www.oeloek.nl voor meer info.

Uitzending OpSchmùck

In de nacht van 9 op 10 maart werd om 00:15 onze vorige voorstelling OpSchmùck uitgezonden door BNNVARA op NPO 3. Hopelijk hebben de nachtbrakers onder jullie genoten van de show. En voor degenen die het gemist hebben, zorg dat je er live bij bent bij een van de laatste voorstellingen die we nog in het theater spelen.

Recensie Droeftoeters

Voor wie hem nog niet gelezen heeft, onze recensie in het Dagblad van het Noorden:

Afscheid

Via deze weg zouden wij jullie alvast gigantisch willen bedanken voor jullie steun als theaterbezoeker, als fan en als vriend van Oeloek. De afgelopen 11 jaar hebben we met ontzettend veel plezier, hard werken en doorzettingsvermogen geprobeerd de mooiste en beste voorstellingen voor jullie te maken en spelen. Maar dat gaat niet zonder publiek en jullie vertrouwen en steun. Onze grote dank daarvoor!!!
We hopen uiteraard jullie allemaal zelf nog te mogen verwelkomen in een van de theaters waar we spelen zodat het uiteindelijk toch ook een persoonlijk afscheid kan worden.
Voor nu: tot ergens in een theater, tot plotseling, tot ziens, tot ooit…

Oeloek

Voor meer info en de speellijst: oeloek.nl

Deel
Tweet


Update je gegevens
Afmelden voor de Oeloek Nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp