Copy

Nog maar één maand Prille Roest

Na meer dan twee jaar spelen, komt er nu echt een einde aan Prille Roest. De voorstelling is nog maar één maand te zien. Dus mocht je ons nog een keer willen bekijken of je bent nog niet geweest, wees er snel bij. Want we spelen echt nog maar een paar keer.

 

Over Prille Roest

Na hun “belachelijk goede debuut” (Het Parool), komt Oeloek met Prille Roest.

In Prille Roest verheffen onhandige figuren stuntelen tot kunst. Het is erop, maar meestal eronder. Slagen was nog nooit zo kansloos en falen was nog nooit zo raak. Prille Roest is spektakel op de vierkante millimeter en dat geheel in de stijl van Oeloek: krankzinnige dialogen, muzikale uitspattingen en fysiek beukwerk.

En dit seizoen heeft Oeloek ook nog een bijzondere actie. Bij twee kaartjes voor Prille Roest ontvang je de dvd van hun eerste voorstelling cadeau! Twee voorstellingen voor de prijs van één!

 

De pers over Prille Roest

De Volkskrant: “Oeloek maakt veel kabaal en laat prachtige vuurwerkzinnetjes ontploffen. Deze viermansfragmentatiebom wint (en verbrijzelt) harten.”

De Theaterkrant: “Ze zijn energiek, veelzijdig en veelbelovend. En hun programma Prille Roest draait als een tierelier.”

Het Parool: “Vrij briljant is de begrafenisondernemer die tijdens een gesprek met twee cliënten een handpop tevoorschijn haalt.”

Camedy: “Het is onmogelijk om niet te lachen bij Prille Roest.”

 

Laatste Speeldata Prille Roest

April
Vr 17 april, Vlaardingen, Stadsgehoorzaal Vlaardingen
Ma 20 april, Leiden, Theater Ins Blau
Do 23 april, Amsterdam, De Meervaart

Mei
Vr 1 mei, Hilversum, Theater Achterom
Vr 15 mei, Rotterdam, Oude Luxor Theater

 

 

Tv-opnames Oude Luxor

Waar kunnen we de allerlaatste Prille Roest beter spelen dan in Rotterdam. De stad van onze regisseur Martin van Waardenberg. En in het theater waar we in 2010 in de finale stonden van Cameretten.

Om deze bijzondere avond helemaal compleet te maken zullen er in Het Oude Luxor ook tv-opnames worden gemaakt.

Wil je er op vrijdag 15 mei bij zijn, om het feest met ons mee te vieren, reserveer dan snel.

 

Nieuw Impresariaat

Nu het einde van het seizoen eraan gaat komen en we bijna de àllerlaatste voorstelling van Prille Roest gaan spelen, zijn we al aan het schrijven voor de nieuwe voorstelling. En niet alleen komt er een nieuw programma, we doen dit ook onder de vlag van een nieuw impresariaat.

We bedanken Henrike (en natuurlijk ook Leonie en Femme) van Van Engelenburg Theaterproducties voor de jarenlange samenwerking, en het feit dat zij ons in het begin een kans heeft gegeven, maar het is tijd voor een nieuwe stap.
In goed overleg hebben wij besloten om de overstap te maken naar Impresariaat WallisFinkers.

Daar worden wij omringd door niet de minste namen. Wij noemen een Herman Finkers en Herman van Veen. Maar ook bijvoorbeeld René van Meurs, Kirsten van Teijn, Yora Rienstra en Veldhuis en Kemper behoren tot de WallisFinkers stal.
En wij zijn maar wat trots dat wij nu ook in dat rijtje staan.

Voor meer info en de actuele speellijst: Oeloek.nl
Volg ons via Facebook en Twitter
Share
Tweet


Wijzig je gegevens    Afmelden voor de Oeloek Nieuwsbrief 

Email Marketing Powered by Mailchimp