Nieuwsbrief - november 2009

Beste lezer,

Voor u ziet u alweer de tweede nieuwsbrief van Stichting Peter Pan Vakantieclub, waarmee we u graag op de hoogte willen houden van onze activiteiten, nieuwtjes, plannen et cetera.  We zitten alweer in november en we kunnen terug kijken op twee zeer succesvolle reizen die zijn georganiseerd dit jaar. Het begon in maart met een 4 -daagse busreis naar Disneyland Parijs en vorige maand onze jaarlijkse 8-daagse vliegreis naar Mallorca, waarvan we 21 november aanstaande nog de reunie en filmpremiere tegoed hebben. 

Verder zijn we druk bezig met onze toekomstplannen en zijn we achter de schermen alweer bezig met volgend jaar.....

Over dit alles meer in deze nieuwsbrief, veel leesplezier toegewenst!

Met hartelijke groet,
Stichting Peter Pan Vakantieclub
www.peterpanvakantieclub.nl

Uit de Telegraaf: "Blij kind teruggekregen" 

 Peter Pan Vakantieclub in de telegraafUit de Telegraaf van 30 juli 2009: "De miljoenen passagiers zullen er deze zomer maar weinig van merken, want stewardessen, stewards, piloten en ander luchtvaartpersoneel lopen er niet mee te koop. Maar toch voor ernstig zieke patientjes in hun vrije tijd letterlijk de zon nog een keer laten schijnen, dat gebeurt wel degelijk.

Mallorca reis 2009: Het was geweldig!!!

Peter Pan Vakantieclub op MallorcaOp 3 oktober stond  vertrekhal 1 op Schiphol flink gevuld met 40 jongeren, 12 reisleiders en 2 cameracrew....en natuurlijk alle uitzwaaiers. Het inchecken kon ieder moment worden gestart: het begin van een onbezorgde vakantie op Mallorca waar met z'n alle al zo lang naar uit hadden gekeken. Nog even afscheid nemen van ouders, broertjes, zusjes en vrienden in de Dakota Bar, nog wat speeches van het bestuur, sponsor transavia en onze eigen Chef de Mission.....en dan  door de Douane....eindelijk!.het Peter Pan avontuur is begonnen....

Onze toekomstplannen uitgelicht.

Peter Pan Vakantieclub Toekomst logoAls sprookjes-figuur weigert Peter Pan op te groeien maar onze stichting wil wel degelijk volwassen worden en de vleugels verder uitslaan. We gaan namelijk nog meer reizen verzorgen. Meer dan dat willen we HET goede doel van de reiswereld worden!.....een ambitieus doel waar we een gedegen plan voor hebben gemaakt, dat zowel de organisatie van de stichting als de financiele basis moet gaan verstevigen.

Mede mogelijk gemaakt door......

Peter Pan Vakantieclub medemogelijk gemaakt door Sponsors Wat zouden onze reizen zijn zonder onze Sponsors? De Stichting is in de gelukkige positie  te worden gesteund door een groot aantal bedrijven, instellingen en particulieren. Zowel directe financiele steun als door middel van het verstrekken van kosteloze diensten  (veelal in Nederland, maar ook op onze bestemmingen). Deze sponsoren zijn  voor ons van levensbelang om de jongeren de reis van hun leven te geven...........en daarom kan het niet vaak genoeg gezegd worden: Sponsors bedankt!

Klik door naar een overzicht van alle  Sponsors!

 

Strengere regelgeving  digitale nieuwsbrieven

Vanwege strenger geworden regelgeving met betrekking tot het verzenden van digitale nieuwsbrieven dat sinds oktober 2009 van kracht is, willen wij graag van u weten of u onze Peter Pan vakantieclub nieuwsbrief wilt blijven ontvangen.

Indien u de digitale nieuwsbrief van Stichting Peter Pan Vakantieclub niet meer wilt ontvangen kunt u zich hier uitschrijven.

Peter Pan donaties nu fiscaal aftrekbaar


Vanaf 1 januari 2008 zijn giften gedaan aan goede doelen aftrekbaar van het belastbaar inkomen indien de instelling aangemerkt is als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). De stichting Peter Pan Vakantieclub is een ANBI instelling sinds 21 oktober 2009, dus het financieel steunen van onze stichting is fiscaal zeer aantrekkelijk voor u. Ga voor meer informatie naar de site van ANBI .

NB:  de ANBI site is niet up-to-date dus komen wij nog niet in het ANBI overzicht voor.

Volg Peter Pan Vakantieclub op Twitter

 Peter Pan Vakantieclub op Twitter
Altijd op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes van Peter Pan, de reizen, de reisverslagen en nog veel meer? meld je aan voor de Twitter van Peter Pan!

U ontvangt deze mailing één keer per kwartaal omdat u zich heeft aangemeld op www.peterpanvakantieclub.nl.
Ontvangt u liever geen mail van ons, dan kunt u zich hier uitschrijven.
Klik hier als deze mailing niet goed wordt weergegeven.