Copy
Lärtillfällen, nyheter och en vardagsreflektion från Open Space Consulting AB
Open Space Consulting
Nyheter & lärtillfällen - framöver…
...men först en vardagsreflektion: Vi (hela världen) är mittupp i fotbolls-VM. Vilket spektakulärt spektakel. En hel värld är engagerad. En kamp mellan nationer, lag, människor som mäter sina krafter utifrån sina olika förmågor. Resultaten kan bero på t ex - tekniska färdigheter, organisation på och utanför plan, vilja/engagemang, laganda/energi, ledning, målbild, förberedelser mm mm

Dessutom spelar tillfälligheter in såsom, stolpe in/ut, ett skott som touchar ett ben. Idag nickade en anfallare på sitt eget knä och in i mål… Dessutom så har domar-teamet makten att tolka skeenden och ibland avgöra en match.

Samtliga aspekter är relevanta även i våra organisationer. Vi kan skaffa oss förmågor på många olika sätt. Det finns oförutsedda händelser och faktorer vi inte råder över, som vi behöver förhålla oss till. Det finns mycket som vi kan vässa, men i vardagen så gör vi så gott vi kan och sedan blir det som det blir.

Genuine Contact (TM)

Vi har kollegor runt om i hela världen som vi samarbetar med för att utveckla vårt arbete med Genuine Contact. Under 2015 erbjuder vi en "train the trainer" i Genuine Contact - för dig som vill fördjupa dig i programmet och/eller utbilda andra. Jag erbjuder denna auktorisationskurs i samarbete med Doris i Amsterdam och Anna-Caroline i Berlin. Ta chansen att hoppa på den här djupt lärande resan. Läs mer info om programmet.

Aktuellt 2014/15

Open Space - grundkurs, 23-25/9-14
En häftig läranderesa i magisk miljö. Du får viktiga kunskaper och färdigheter som gör skillnad!
Whole Person Process Facilitation.
Ett kraftfullt komplement till Open Space-metoden, för alla slags resultatinriktade möten.
Tvärkulturell konfliktlösning och Genuine Contact Organisationen erbjuds i samarbete med kollegor i Berlin och Amsterdam. Datum kommer inom kort.
Train the trainer under senare delen av 2015

Landsbygdsriksdagen

En livskraftig landsbygd i Sverige. Hur gör vi det möjligt? Det var temat för en heldag under landsbygdsriksdagen i Sandviken i maj. Det var en modig investering - som betalar sig! Läs mer.

Nordiskt OSonOS

Den 8-9 augusti träffas vi som brinner för Open Space-metoden i Norden för att dela erfarenheter och lära tillsammans. Nya som "gamla" facilitatorer/ praktiker är välkomna.
Bilden är från förra året då vi var i Ålesund, Norge. Den här gången far vi till Greve, Danmark för ett par inspirerande dagar. Läs inbjudan.

Like Nyhetsbrev - Open Space Consulting on Facebook Google Plus One Button
E-postadress: thomas@openspaceconsulting.com
Telefon: 0709-98 97 81
Copyright © 2014 Open Space Consulting, Alla rättigheter förbehålles.