Wolfcraft

Wolfcraft е производител и дистрибутер на електричен алат и прибор. Има значаен придонес во do-it-yourself индустријата во Германија, како и "Red dot design award" награда за производите "One-hand clamp" и "Quickfix".
Каталог

MTX

MTX ги содржи следните категории на производи: браварски и столарски алати, алати за мерење, прицврстување и сечење, градежни алати и алати за завршни градежни работи, како и други производи од сродна природа.
Каталог

Ferm

Ferm е меѓународно реномиран бренд на електричен алат од Холандија.

Дизајнира и развива електрични алати со висок квалитет за употреба во областа на режење, дупчење, рендисување, сечење, брусење и мелење.
Каталог
Побарајте понуда
Email
Facebook
Website
Блажич доо Скопје • Качанички пат бб, 1000 Скопје • т 02 2601 421 • ф 02 2601 422 •
info-mk@blazic.eu