Καλησπέρα σε όλους στους δρομείς,
 
λαμβάνετε αυτό το email γιατί έχετε την χαρά και την προνοητικότητα να είστε εγγεγραμμένοι στο "1morekm newsletter". 
 
Γιατί χαρά; Γιατί προνοητικότητα; Γιατί λαμβάνετε πρώτοι τις αναλυτικές οδηγίες εγγραφής ως "#1morekm" στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας που διεξάγεται στις 10 Νοεμβρίου. 
 
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από… (όλοι μαζί, με μια φωνή) ΤΗΝ ΑΡΧΗΗΗΗ!
 
Το #1morekm έχει εξασφαλίσει έχει εξασφαλίσει 40 συμμετοχές για τα 5χλμ, 40 συμμετοχές για τα 10χλμ και 20 συμμετοχές για τα 42.195χλμ. Αυτό έχει επιτευχθεί μέσω του Sport24.gr που είναι χορηγός επικοινωνίας του συγκεκριμένου event εδώ και 5 χρόνια (πολλές ευχαριστίες). 
 
Η συμμετοχή στα 5χλμ κοστίζει €30, στα 10χλμ κοστίζει €35 και στο Μαραθώνιο κοστίζει €40

Φέτος είπαμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που χρειάζονται την ψυχολογική και οικονομική συνεισφορά μας. 
 
Με μεγάλο ενθουσιασμό και ευθύνη, σας ανακοινώνουμε ότι τα €10 από κάθε έγκυρη συμμετοχή με την ομάδα του #1morekm, θα γίνουν δωρεά στο ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) και συγκεκριμένα στο ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ που απευθύνεται σε έφηβους χρήστες ναρκωτικών ουσιών 13-21 ετών και τις οικογένειες τους. Το τελικό ποσό που θέλουμε να συγκεντρωθεί είναι τα €1000 (40+40+20 συμμετοχές, από €10 η καθεμιά).
 

Η διαδικασία συμμετοχής έχει 3 βήματα:

 
1. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και επιλέγετε διαδρομή στη φόρμα συμμετοχής http://j.mp/ACM1morekm2013

2. Όσο πιο σύντομα μπορείτε, κάνετε κατάθεση (είτε από το ταμείο είτε ηλεκτρονικά) σε αυτόν τον τραπεζικό λογαριασμό: 
EUROBANK
Δικαιούχος: ANDSTART
Αρ. Λογαριασμού 0026.0034.77.0200626871
IBAN: GR4302600340000770200626871

3. Λαμβάνετε email επιβεβαίωσης (στοιχεία & κατάθεση) από εμάς.

 
Σημειώσεις:
  • Καθότι τόσο τα 5χλμ όσο και τα 10χλμ είναι ήδη sold-out, η ζήτηση είναι μεγάλη. Προτεραιότητα έχετε όλοι όσοι ήρθατε στο #1morekm Ιουλίου (δίκαιο, ναι; Ναι) και κατόπιν θα τηρηθεί χρονική σειρά δηλαδή "first come, first served". Η εκτίμηση μας είναι πως ούτε ένας του #1morekm δεν θα μείνει δίχως συμμετοχή.
  • Ολοκληρώστε τη διαδικασία (βήματα 1-2-3) μέχρι την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου. Αν δεν προλάβετε, τότε ολοκληρώστε τη αργότερα απλά δεν θα έχει όνομα το ταμπελάκι σας (στα αποτελέσματα θα εμφανιστείτε κανονικά - μην ανησυχείτε για τα πάντα πια!).
  • Αν θέλετε να προσκαλέσετε και άλλους, μπορείτε να το κάνετε προωθώντας τους αυτό το email που έχει το λινκ εγγραφής και τα στοιχεία του λογαριασμού κατάθεσης. 
  • Το #1morekm σε twitter & facebook καθώς και το 1morekm@gmail.com είναι στη διάθεση σας για απορίες. Λόγω φόρτου, βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για κάτι που δεν έχει καλυφθεί εδώ.
  • Γραφτείτε τώρα.
 
Σχετικά με το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ:
  • Περισσότερες πληροφορίες ÎµÎ´ÏŽ. Î— επικοινωνία μας έχει γίνει με τις κυρίες Καστριώτη & Σκοδρογιάννη.
  • Το κόστος συμμετοχής είναι όσο αναγράφουμε πιο πάνω, τα €10 αφαιρούνται από αυτό. Δεν επιβαρύνεστε με το παραμικρό, είναι ακριβώς το ίδιο ποσό που θα πληρώνατε αν γραφόσασταν κανονικά. Ο λόγος που κατορθώσαμε να το προσφέρουμε σε αυτό το κόστος είναι διότι εξασφαλίσαμε €10 έκπτωση σε κάθε συμμετοχή μέσω της χορηγίας επικοινωνίας του Sport24.gr στο Μαραθώνιο. Αντί λοιπόν να πάρουμε όλοι μας την έκπτωση, ως #1morekm επιλέγουμε να την επιστρέψουμε σε συνανθρώπους μας που αγωνίζονται, τόσο εκείνοι όσο και οι γονείς τους.
  • Αν θέλετε να καταθέσετε παραπάνω χρήματα, θα τα βάλουμε κι αυτά υπέρ του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ. Είστε ευπρόσδεκτοι.
  • Το τελικό ποσό θα κατατεθεί στο ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ με επιταγή από την εταιρεία Andstart. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά.
Αντί επιλόγου: Η φωτό με τον δρομέα πιο πάνω έχει ξαναδημοσιευθεί. Η ιστορία της όμως όχι. Είναι το 41ο χιλιόμετρο του Μαραθωνίου, στη Βασιλίσσης Σοφίας, λίγο πριν την τελική στροφή για Καλλιμάρμαρο. Κάθε βήμα που κάνει ο συγκεκριμένος δρομέας τραντάζει και λυγίζει ολόκληρο του το σώμα. Γέρνει αριστερά, γέρνει δεξιά, όπως οι αθλητές βάδην μόνο που αυτός το κάνει γιατί δεν μπορεί να το ελέγξει πια. Σε κάθε βήμα έκανε και μορφασμό πόνου. Έλεγες θα πέσει. Θα εγκαταλείψει. Αμ δε! Τερμάτισε 4 λεπτά μετά τη φωτογραφία, καταπονημένος αλλά νικητής.

Καλή προπόνηση σε όλους - Θα τα πούμε και αυτή την Κυριακή στο πρώτο event της σεζόν (πληροφορίες σε ξεχωριστό email, μη μπερδευτείτε).

#1morekm TEAM

View this email in your browser

Copyright © 2013 24Media M.EPE, All rights reserved.
unsubscribe from this list   update subscription preferences