Copy
Vad händer i ditt huvud när du har semester?
Öppna brevet i din webbläsare

Vad händer i ditt huvud när du har semester?

Snart är det semester och lite lugnare på jobbet för de flesta. Vi får äntligen mer tid över till familj och vänner, renovera båten eller landstället, plocka blommor och inte minst tid att fundera och tänka framåt. 
 

Bli pilot eller skilja sig?

Fördelen med att vara ledig är att vi inte måste tänka på nånting och det är då det händer. startar kreativiteten. Vi ska byta karriär och bli piloter eller bartenders. Måla tavlor. Ta tag i ett dåligt förhållande. Köpa ut vår kompanjon från firman. Kanske dyker den där fantastiska affärsidén upp! En del gör drastiska förändringar när man äntligen orkar och får tid att sortera tankarna, medan andra går loss i köket och hittar på en massa nya recept. 

Vi som är företagare har kanske en ännu mer kidnappad hjärna än anställda eftersom vi har så många olika roller. Vi är anställda och arbetsgivare i en och samma person. Leverantör och kund. Säljare, administratör, ordermottagare, projektledare, utförare, VD, marknadsförare och växelreceptionist.

För att inte fastna i ett korttidsminne är det jätteviktigt att kunna koppla ur och koppla av ibland så att vi kan ta vettiga beslut för framtiden också. Vi vill ju alla leva och inte bara överleva. Både som privatpersoner och som företagare.

 

Leva här och nu eller sen?

Man ska leva här och nu, men det betyder inte att det är okej att stoppa huvudet i sanden och blunda för jobbiga saker som man inte vågar ta tag i, eller att bara prioritera det som är roligt. En klok person sa en gång - man ska göra det jobbigaste först för då blir allt du gör efter det enklare.

Vad som är roligt och vad som är jobbigt är förstås olika för olika personer, men att ta tag i tråkiga saker måste inte vara jobbigt! När vi får tid att skingra tankarna kan de mest fantastiska lösningarna dyka upp och något negativt blir något positivt!

Vi på Gula Hunden Webbyrå hoppas du får möjlighet att vara ledig i sommar så att du kan fatta smarta beslut. Både för idag och för i morgon. 

 

Med varma och soliga sommarhälsningar,

Mary-Ann, Mikael och Rikhard


Hjälpen är närmare än du tror!

Vi hjälper små och medelstora företag att öka sin försäljning genom närvaro och synlighet på webben.

Våra tjänster
Hemsidor, Webbshopar, Webbsystem, Digital Marknadsföring, AdWords, Analytics, Sociala Media, SEO, On-Page, Off-Page, Nyhetsbrev, Copy Writing, Grafisk Design, Reklam, Fotografier, Logotyper, Webbhotell, E-postadresser, Konsultation och mycket mer.

Vi är certifierade av Google för Analytics och AdWords!

Om oss
Vi är en personlig byrå som gärna träffar våra kunder. Vi tycker att det är mycket roligare att jobba tillsammans med dig. Dessutom går jobbet fortare och resultatet blir bättre.

Gula Hunden Webbyrå drivs av Mikael Eriksson och Mary-Ann Aro. Tillsammans har vi över 25 års erfarenhet av webbutveckling, försäljning och marknadsföring. I vår styrka ingår även Rikhard Tiittanen som under många år har jobbat med webbdesign. 

Gula Hunden Webbyrå AB
Odelbergs väg 11
134 40 Gustavsberg
08-410 678 00
info@gulahunden.se
www.gulahunden.se

Du kan även live-chatta med oss på vår hemsida!
 
Gilla oss på Facebook
Följ oss på LinkedIn
Copyright © 2016 Gula Hunden Webbyrå AB.

Vill du inte ha nyhetsbrev från oss? Klicka på avprenumerera.

Hur har vi fått tag på din e-postadress? Vi registrerar e-postadresser när vi själva surfar på nätet. Vi kommer aldrig sälja eller dela de e-postadresser vi har sparat i vår databas.