Copy


Gezondheidscentrum Haarlem Noord is een multidisciplinair centrum. U kunt bij ons terecht voor osteopathie, psychologie, kinder- en jeugdpsychologie, sportpsychologie, homeopathie, voedingsadvies en sport- en stoelmassage. Wij werken in een professionele omgeving waar wij elkaars krachten in een samenwerking versterken.
Tevens kunt u in ons centrum terecht voor schoonheidsbehandelingen.

Lang verwacht en hier is hij dan! De nieuwsbrief vanuit het Gezondheidscentrum Haarlem Noord in een nieuwe lay-out. 
In deze vernieuwde uitgave willen wij vier keer per jaar een aantal interessante artikelen vanuit onze verschillende disciplines met u delen .
In deze editie een reisverslag van het bezoek van Adinda Helsen aan Kenia, waar zij regelmatig als osteopaat vrijwilligerswerk doet. Van Philip Thuring, psycholoog, een artikel waarin hij zijn behandelwijze bij angsten toelicht aan de hand van een casus. Jolande Velgersdijk, klassiek homeopaat, schreef een artikel over hormonale disbalans bij vrouwen.

Adinda, onze osteopaat, ging in oktober naar Kenia om vrijwilligerswerk te doen. Ze heeft met 15 vrijwilligers 2500 moeders en kinderen behandeld en voorzien van medische basishulp. Het was een enerverende reis met mooie en verdrietige momenten. "Vanuit mijn hart kan ik zeggen dat het elke donatie voor 100% waard is geweest en dat alle spullen en giften op de goede plek terecht gekomen zijn."
Een impressie van de reis, leest u hier. Voor de foto's, kijkt u hier.
Philip behandelt binnen zijn praktijk als psycholoog jaarlijks meerdere cliënten met een bloed- en/of injectiefobie. Onlangs kreeg hij een geboortekaartje van een cliënt. Met hulp van deze behandeling heeft deze kersverse vader de bevalling en geboorte van zijn eerste kind kunnen bijwonen. Hij heeft zelfs de navelstring durven doorknippen.  Meer over de methode die hij toepast en de theorie hierachter leest u in dit artikel.
Jolande, klassiek homeopaat, behandelt mensen van alle leeftijden met zeer uiteenlopende klachten. Van ondersteuning bij een ingreep bij de tandarts tot overspannenheid en van depressie tot artritis.
In haar artikel gaat ze in op de inzet van klassieke homeopathie bij PMS en overgangsklachten. Homeopathie helpt een nieuwe optimale balans te vinden. Lees verder in dit artikel.
Gezondheidscentrum Haarlem Noord
Copyright © 2020 Gezondheidscentrum Haarlem Noord, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp