High on Life - Lev dine drømme med et sundt smil
Nyhedsbrev fra High on Life
Vises mailen ikke ordenligt? Åben i din browser.


Solen - din bedste ven

Økologi og bæredygtighed


Dette nyhedsbrev er et modtræk til al den frygt og angst, vi hver dag bliver bombarderet med, når talen falder på hudkræft og solens ’dødsens farlige’ UV stråler. At vi skal fedte os ind i solcreme og undgå solen er ifølge Andreas Moritz en af de dummeste ting, vi kan gøre. Andreas Moritz er forfatter til bogen 'Kræft er ikke nogen sygdom' - en enestående bog, som vi har fået lov at bringe et kapitel fra i dette nyhedsbrev.

Der er aldrig lavet en eneste videnskabelig undersøgelse, der dokumenterer at sollys forårsager hudkræft. OG er det ikke tankevækkende, at der er en meget større forekomst af hudkræft hos de personer, som opholder sig indendøre? Derudover har de lande med det største forbrug af solcreme, den største forekomst af hudkræft.

Ultraviolet lys er nemlig en af de kraftigste former for naturlig medicin. I 1933 fandt en gruppe forskere ud af, at der fandtes over 165 forskellige sygdomme, som sollys viste sig at være gavnlig for - herunder forhøjet blodtryk, diabetes og næsten alle former for kræft. Mangel på sollys kan derfor betragtes som en medvirkende årsag til næsten alle former for sygdom - også hudkræft.

Selvfølgelig skal vi ikke stege i solen formiddag, middag og eftermiddag. Personligt foretrækker jeg at ’slikke sol’ formiddag og eftermiddag - og gerne meget af det. Vi er energivæsner som skal have sollys, og er ment til at spise - og drikke - ting, som har fået sollys. Enhver som ikke får sollys, bliver svag og får mentale og fysiske problemer.

Derfor er min anbefaling til alle danskere; Kom ud og nyd solen mens den er her – uden solcreme.
streg
Solen er sund fornuftLise Faurschou og Anette Harbech Olesen Solbriller og solbeskyttelse
- en væsentlig årsag til kræft


Jeg har fået lov at forære dig et kapitel fra Andreas Moritz bog 'Kræft er ikke nogen sygdom'. Det er en af de bedste bøger jeg nogensinde har læst, og den handler om meget mere end kræft. Den repræsenterer i høj grad mit syn på sundhed. Læs kapitlet om sol og føler du dig inspireret, så overvej at gøre bogen til din sommerlæsning. Den er fabelagtig.
Gør mig en tjeneste og læs kapitlet her til ende
streg
Lise Faurschou og Anette Harbech Olesen Er du klar?

Bogen ’Kræft er ikke nogen sygdom’ vil med sikkerhed vende op og ned på dit syn på sygdom og helbredelse. Den er ikke kun særdeles læseværdig for mennesker, der har kræft, men også genial til alle andre, da den giver et helt nyt syn på, hvad kræft egentlig er. Personligt synes jeg, bogen skulle være pligtlæsning for alle, og jeg har derfor besluttet at sælge den til vores indkøbspris den næste uge.
Læs mere og køb bogen til kun 159 kr.
(normalpris 269 kr.)
streg
Lise Faurschou og Anette Harbech Olesen Drik dit solcreme

Betacaroten, som især findes i gulerødder, beskytter mod solskoldning, soleksem og for tidlig aldring af huden. Og så bevares den gyldenbrune farve længere.
Se opskriften her
streg
Læsestof til liggestolenFedt for Life
Sund sommerlæsning

Fantastisk og indsigtsfuldt læsestof til alle der, ligesom mig, er træt af bøger, som krimier, der forurener min hjerne og skræmmer livet af mine celler. Jeg har samlet en række fantastiske bøger, der alle byder på visdom og smukke budskaber.
Læs mere om bøgerne og køb din sommerlæsning her
streg
Chris MacDonald & Mads Bo på turThe Shadow Effect
Jeg glæder mig!

Læs alt om vores Danmarkstourne 'CHRIS MACDONALD & MADS BO PÅ TUR'. Det bliver nogle forrygende arrangementer, hvor vi sætter scenen til en 3 timers event om energi, livslyst og juice – mentalt og friskpresset.

Vil du med? Læs mere om programmet og køb din billet her

(Bemærk, der er et begrænset antal billetter, så det gælder 'først-til-mølle').
streg
Nyd solen og alt det gode som den bidrager med.

Mads Bo
Styrmand
Du modtager denne email fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.

High on Life - Tlf. 28251661 - info@highonlife.dk - www.highonlife.dk
Bliv vores ven på Facebook: Tilmeld dig ‘Jeg er vild med friskpresset juice og smoothies’


Afmeld nyhedsbrev