Остават само 2 дни да се включиш в кампанията! Виж как можеш да помогнеш. :)
Не се вижда добре този имейл? Виж го в браузъра си!
Здравей, <<Име>>,

Първо бих искала да се извиня за дългото отсъствие от блога на Freelance Tips - съвсем скоро ще започна отново да споделям опита си  Ñ‚ам ;-) Тъй като съм на вълна пътешествия, следващият пост ще е също на тази тема - как да продължим да изкарваме пари от фрийланс дори когато пътуваме. Stay tuned!

А ако се чудиш защо съм на такава вълна - по две причини. Първата е ясна - защото не ме свърта на едно място и се възползвам от всяка отворила се възможност да посетя нов град или нова страна, и да опозная нова култура ;-)

Втората причина е по-специална - тя е и поводът днес да те обезпокоя по мейла ;-)

Остват само 2 дни от кампанията ми в Indiegogo и исках да ти напомня, че все още имаш шанс да ме подкрепиш в това начинание :D
Виж кампанията и как можеш да помогнеш!
Както знаеш, аз съм изцяло и 100% ЗА безвъзмездното помагане (нали това правя с блога си), но естествено - помислила съм и за "наградите" за всички, които решат да подкрепят кампанията...

Кампанията почти свърши, а събраните средства са Ð¿Ð¾-малко от 10% от това, което изчислихме, че ще е нужно! Подкрепиха ме предимно приятели, колеги, клиенти и читатели на блоговете ми.

Въпреки че сигурно няма да успеем да достигнем финансовата цел на кампанията, продължаваме смело напред и ще реализираме продукта със собствени средства. И все пак - остават броени часове до края на кампанията и всеки долар е от значение - затова и ти изпращам този мейл. Надявам се днес и ти да се включиш в редиците на 
Meliway Supporters ;-)

Ако за първи път чуваш за това мое начинание, нека кажа повече както за кампанията, така и за наградите :)

През последната година усилено работих над първия си продукт - Meliway Travel Movie Maker. Това е платформа, чрез която всеки пътешественик ще може да направи кратко филмче, с което да покаже къде е ходил и какво е правилПрочети блог поста, който публикувах пред повече от месец, Ð·Ð° повече детайли относно кампанията.

Не са нужни никакви познания за видео обработка, но това не ти пречи да имаш контрол на нещата, които включваш във филмчето си - чертаеш си пътя по картата, избираш снимките, които да се показват на всяка локация, решаваш сам каква музика да има филмчето ти, как да започва, как да завършва... Ето две видеа, които можеш да видиш, за да ти стане по-ясно какъв точно е продуктът, за чиято реализация имам нужда от помощ:
  • примерно филмче, което съм направила чрез платформата - за да покажа приключенията си от Ð´Ð²ÑƒÑÐµÐ´Ð¼Ð¸Ñ‡Ð½Ð¾ пътуване в Испания
  • нещо като видео туториал, който показва как изглежда системата отвътре - как можеш да Ð½Ð°Ð¿Ñ€Ð°Ð²Ð¸Ñˆ филмче за пътуването си без никакви познания по видео обработка ;-)
Заинтригувах ли те? Посети кампанията, за да помогнеш!
Ето и наградите, които съм ти подготвила, в зависимост сумата, с която решиш да покрепиш кампанията и продукта ми:

<<Име>>, обръщам внимание, че ако кликнеш на някоя от снимките по-долу, ще отидеш директно на checkout страницата на кампанията, където ще видиш споменатата сума и подробно описание на съответната награда.
Ако много ти харесва идеята и искаш да ме подкрепиш, но нямаш възможност - тази награда е за теб (все едно си ме черпил едно кафе ;-)
Ако искаш да си направиш филмче на преференциална цена - сега е моментът! Тази награда ти осигурява купон код за 1 безплатно видео :)
Ако искаш да участваш в бета теста на платформата и директно да повлияеш върху крайния й облик - тази награда е за теб! 
Ако искаш да подаряваш филмчета на приятели, или пък си супер активен пътешественик, вземи тази награда! (Спестяваш $50+)
А ако силно вярваш в идеята и искаш отблизо да работиш с нас по изработването на нов елемент за филмче, тази награда е за теб!
Остават само 2 дни, през които можеш да ме подкрепиш и да си вземеш награда. Кампанията изтича на 22-ри март, така че побързай ;-) 

Благодаря ти от сърце, ако решиш да подкрепиш кампанията!

Благодаря ти и ако решиш да споделиш кампанията в социалните мрежи - това също помага много!

Хах, естествено благодаря ти и че четеш блога и че не ми се сърдиш, когато се отплесна и не публикувам нищо ново със седмици... :)

До скоро писане ;-)
Диана
Copyright © 2014 Freelance Tips, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp