Copy

Fredagsbladet 17.Desember

Da er den siste skoledagen forbi, vi tar juleferie, lukker og låser for dette året og møtes ikke igjen før neset år.
De siste ukene før jul har ikke blitt slik vi hadde ønsket oss.
Vi trodde covid-19 var over, men så tikket omokronviruset inn fra Sør-Afrika. Det likte vi dårlig nå like før jul, når vi vil feire jul med familie og venner. Det kan vel henne at politikeren og skolefolk ikke har vært helt enige om håndteringen av pandemien denne gangen.  Vi har hatt fysisk skole hele denne uken uten at det har blitt rapportert om ny smitte blant elever, kun en smittet er rapportert inn denne uken på skolen og det er en lærer som ikke har sett elever på tolv dager. Hele denne uken har vi organisert undervisningen som om skolen skulle ha vært på gult nivå. Flere av klassen skulle hatt premiere på skuespill denne uken, men har måttet utsette premieren til over nyttår. Slik at det blir mulig å se skuespill på skolen på nyåret. Alle elevene på skolen skal i dag ha fått halvårvurderinger. Disse vurderingene blir gitt ut både på papir og digitalt og ligger på iskole. 

Skolen starter opp igjen etter juleferien mandag 03.01.22, og da på gult nivå. Blir det online undervisning fra 03.1.22 sender vi ut info om dette så fort vi selv får informasjon.

Da vil jeg takk alle sammen for et spennende skolehalvår og ønske alle velkommen tilbake igjen etter nyttår. I det nye året har vi mye å glede oss til blant annet skal vi få eurytmi, nye lærere, starte i nyoppussede klasserom, dyrke i skolehagen, lage sirkus og lære mye, mye mer. Lærerne trenger også litt fornyelse og inspirasjon og derfor drar mange i kollegiet til steinerskolen i Ålesund onsdag 2.02. og blir borte til 4.02.
På steinerskolen i Ålesund skal vi få hospitere og ha seminar med kollegiet, Markus Lindholm og Godi Keller. Elevene vil ha fri torsdag og fredag 3.02 og 4.02.  
SFO vil være oppe som vanlig hele uka fra 7.30 -16.30. 

Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2021 Steinerskolen i Ås, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp