Copy
editie 19 maart 2023
Bekijk de webversie
Hallo <<Voornaam>>,

Hoe voel jij de afgelopen weken en maanden? En dan bedoel ik energetisch. Maart is astrologisch gezien de meest belangrijke maand van het jaar, met een aantal indrukwekkende verschuivingen, en we worden ook al maandenlang met regelmaat belaagd door `zonnevlammen´. Wat een achtbaan van energieën, zeg! Ik heb tussendoor momenten dat ik vol lichte energie zit en tegelijkertijd volledig op apegapen lig omdat het zoveel oude lagen in mezelf opschoont, en me daardoor een upgrade geeft. Diepe emotionele dalen soms ook waar ik me volledig door elkaar gerammeld voel van wat ik allemaal voel in mezelf. Vooral oude patronen en overtuigingen. Maar tegen de tijd dat het oordeel daarover wegvalt, waarmee het op zijn plek valt, swing ik weer naar boven om zo aan de onontkoombare universele Wet van Ritme te voldoen: Alles stroomt, uit en in. Alles heeft zijn getijden. Alles stijgt en daalt. De slingerbeweging manifesteert zich in alles. De maat van de zwaai naar rechts is de maat van de zwaai naar links. Want ritme compenseert.

Ik ben zelf niet zo`n astrologisch ingesteld type, maar begin me er wel meer en meer tot aangetrokken te voelen omdat ik ook wel snap dat constellaties tijdperken vormen en niet andersom. (het astrologische tijdperk is sowieso van invloed op je leven, of je erin gelooft of niet) En natuurlijk word je ook besmet door waar je professioneel mee omgaat, zijnde de veelzijdige @hermelijnvandermeijden die kosmische en collectieve energieën heel goed kan voelen en verwoorden. Daarnaast lees ik ook heel graag de instagramfeed van @donatavanderrassel. Want het is heel prettig dat er e.e.a. met plezier, kennis en liefde voor je geduid wordt.

Als ik naar mijn eigen leven kijk dan lijkt het wel alsof het er nu om gaat energetisch op de juiste plek te gaan staan met de juiste mensen om je heen. Zodat je de blauwdruk van je ziel gaat leven en doet waarvoor je hier als nieuwe aarde creator bent gekomen. Bijvoorbeeld samen met mensen van je zielegroep en/of soulmates met wie je lang geleden afspraken hebt gemaakt. Bij mij buitelden ze in ieder geval zo één voor één naar binnen de afgelopen maanden.

En daarom weet ik dat het nu de tijd is.

Tijd om die onvoorwaardelijke 5 dimensionele liefde in onszelf volledig te gaan leven. 

Liefs,
Gordon


Gordon Volckmer
Oprichter Nieuwetijdskind Magazine en Spirituele Ondernemers coach
Gordonvolckmer.com

PS. Vanaf 21 maart kan je meedoen aan een online retreat georganiseerd door mijn goede vriendin Danielle Hermeler. Over De Nieuwe Mens, hoe je kunt zijn wie je werkelijk bent.
Zo’n 9 uur aan rijk, doorleefd materiaal. Ik doe ook mee! Meld je hier gratis aan  https://daniellehermeler.com/retreat-de-nieuwe-mens/
Lezen

Zo geef je vorm aan je vrouwelijke potentieel

De blauwdruk van je ziel 'aan' zetten of je vrouwelijke potentieel ontsluiten heeft alles te maken met heling en je bereidheid om de duisternis te gaan.
Lees meer »

Hoe en waarom je met Engelen je gedachten wilt transformeren

Gedachtes die je ziel ondersteunen, ondersteunen jouw zielepad. Engelen ondersteunen jouw ziel, zielendoelen, jouw licht en alles wat jou ondersteunt op je zielepad. Daarnaast zijn je beschermengelen vanaf je geboorte, maar vaak zelfs al lang daarvoor, bij jou. Ze kennen je door en door en waar wij als we hier op aarde komen onze zielendoelen deels vergeten, weten zij wat jou zielendoelen zijn. Een engel oordeelt niet  en veroordeelt niet wat jij denkt. Ze laten er alleen hun liefdevolle licht op schijnen zodat jouw gedachtes die in de schaduw zitten ook worden opgelicht.
Lees meer »
Vanaf 21 maart kan je meedoen aan een gratis online retreat georganiseerd door Danielle Hermeler, over ‘De nieuwe mens, Hoe je kunt zijn wie je werkelijk bent’. 
Ik ben een van de sprekers naast o.a Hermelijn van der Meijden en Iris Boonstra. en ik deel veel over mijn eigen processen om mezelf te worden.  Het is van 21 maart t/m 29 maart 2023. 
Doe je mee? Meld je dan aan en verzeker jezelf van toegang tot 9 inspirerende interviews.
https://daniellehermeler.com/retreat-de-nieuwe-mens/

Communicatie en getal 3 in het medicijnwiel

In de medicijnwiel numerologie staat het getal 3 voor communicatie. Heb je een 3 in je medicijnwiel, dan kan zich dat laten zien doordat je je niet uit, of juist veel praat, maar weinig zegt. Waar sta jij op deze schaal, kruip jij weg onder je dekbed of kakel je maar door? Lees wat het getal 3 je kan vertellen en hoe je jouw communicatie in balans kunt brengen.
Lees meer »

Dolores Cannon- wat ik van haar werk leerde en hoe dat mijn leven veranderde

Door Nikkie Gray

Dolores Cannon, overleden op 19 oktober 2014, was hypnotherapeut, UFO-onderzoeker en paranormaal onderzoeker en deelde 40 jaar lang haar informatie, haar inzichten en de resultaten van haar omvangrijke werk. Dolores was meester hypnotherapeut die haar cliënten meenam naar het somnambulistische niveau (medisch slaapwandelen / helderziendheid tijdens slaaptoestand) waar – zoals ze stelde – de meeste hypnotherapeuten niet durven te komen. Dit heeft geleid tot helder inzicht in een omvangrijke hoeveelheid oude kennis, die anders verloren zou zijn gegaan of om verschillende motieven verborgen zou zijn gebleven voor de mensheid.

Lees meer »

Denk hier aan als je vergeet hoe ‘krachtig’ je bent


Door Nieuwetijdskind
We voelen ons allemaal wel eens wat minder. Soms hoef je alleen maar even herinnerd te worden aan je ware essentie om alles weer in perspectief te brengen, zoals door de 28 citaten in dit artikel.
Lees meer »

Kiezen om hier te zijn: kun jij JA zeggen tegen het leven?

Veel hooggevoelige en hoogbewuste mensen hebben ergens diep van binnen een weerstand tegen het leven op aarde. Juist omdat we door de illusie heen kunnen kijken en weten dat er meer is, is het soms lastig om te accepteren dat we hier zijn. Soms kan dat tot diep verdriet en frustratie leiden. 

Lees meer »

Je leven holistisch helen door naar binnen te keren

Holistische gezondheid laat je naar binnen toe keren. Het is jezelf ontleden om je zelf opnieuw te vinden. Onder je kwalen ligt een diepere betekenis die is verbonden met je ziel. Welke overtuigingen leidden jou af? En welke programma's draaien bij jou op de automatische piloot?

Lees meer »

Een van de grootste voordelen van diep kunnen voelen

 

Een van de grootste voordelen van diep kunnen voelen is dat je in staat bent om heel veel licht en liefde door je heen te laten gaan. Het andere voordeel, evenzo groots, is dat je in staat bent om diepe pijn te voelen, en het donker dat daarmee gepaard gaat. En juist in dat donker, onder die pijn ligt je kracht, je heling en je vernieuwing.

Lees meer »

STEM AF OP HET LICHT VAN DE ENGELEN OM JOU TE ONDERSTEUNEN BIJ JOUW SPIRITUELE GROEI.

Jouw persoonlijke Engelenboodschap voor de Lente

De lente is bij uitstek het seizoen om nieuwe ideeën en gedachtes te ontwikkelen. Alles komt tot bloei en alles in de natuur begint aan een nieuwe geboorte of groei. De Engelen kiezen daarom dit seizoen om oude gedachtes en patronen die jou en jouw ziel niet meer dienen onder ogen te zien en ze daarna te transformeren naar liefdevolle gedachtes en patronen die jouw zielepad ondersteunen. Positieve gedachtes leiden tot een collectieve verhoging van de trilling en de mens hier op aarde. Je verlicht niet alleen jezelf maar helpt ook het collectief.

De details:

Online workshop met Harpmuziek
 • met Engelenexpert en Harpiste Simone Bilars
 • Inclusief Werkboek
 • Donderdag 23 Maart 2023 van 19:00 - 21:00
 • Te volgen op mobiel, tablet, smart-tv, en computer
 • Kijk een jaar lang wanneer je wilt
 • Eénmalig € 39.95
Meld je hier aan: https://event.nieuwetijdskind.com/engelenboodschap-voor-de-lente/
 
Veelgelezen
.
Agenda

Maandelijks Online Tantric Love Meditation

Verlang jij naar…

 • Overgave en ontspanning tijdens het vrijen?
 • Hartsverbinding tijdens het vrijen?
 • Urenlang vrijen zoals in de begintijd van jullie relatie?
 • Grote sensitiviteit tijdens het vrijen?
 • Geen druk op de frequentie van jullie vrijpartijen?
 • Vrijen waarbij het orgasme niet het doel maar het gevolg is?
 • Seks als poort om extase en verlichting te ervaren?

De details:

 • Experts: seksuoloog Mariëtte Sinninghe Damsté en haar partner Jalbert
 • Eerstvolgende op: 31 maart 2023 van 21:00 - 22:30 uur
 • Thema: Passie
 • Inclusief theoretisch kader, Q&A en een Love Ritual waarin je samen gaat oefenen binnen het thema
 • Te volgen op mobiel, tablet, smart-tv, en computer
 • Inclusief videoreplay. Met één jaar terugkijken. Kijk wanneer je wilt
 • Eénmalig € 26, voor twee personen
Meedoen kan via deze link: https://event.nieuwetijdskind.com/leer-verbonden-vrijen/

 

Copyright © 2023 Nieuwetijdskind Magazine. Alle rechten voorbehouden. U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft opgegeven voor onze nieuwsbrief via Nieuwetijdskind Magazine
Naar Nieuwetijdskind Magazine
of volg ons op

Nieuwsbrief instelling
> Voorkeuren
> Afmelden
Nieuwetijdskind Magazine

>
Event  Agenda