Copy
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
INSPIRATIE VAN NIEUWETIJDSKIND - 29 Juni 2015
Meest gelezen artikelen
relatie

De belangrijkste relatie in je leven

De moeilijkste mensen zijn je grootste leraren

Lees meer
Hoe je met je houding en gedachten je dag kan beïnvloeden

Hoe je met je houding en gedachten je dag kan beïnvloeden

We hebben meer invloed op ons leven als we ooit voor mogelijk hebben gehouden. 
Lees meer
Ik Kom Van De Zon

Ik Kom Van De Zon

Flavio is een Argentijnse jongen, een Nieuwetijdskind die vanaf drie jaar begon te spreken over zijn leven voor zijn geboorte op aarde
Lees meer

Ontdek samen met je kinderen de 7 geheimen van de wet van de aantrekkingskracht

De wet van de aantrekkingskracht voor kinderen
Lees meer
vlinder

Hoe je contact met je kern maakt

De zoektocht, verbinding maken met en naar je eigen kern is een weg waarbij je door de poorten van verandering en transformatie zal gaan
Lees meer
Vijf redenen waarom jij de maatschappij niet moet laten bepalen hoe je je voelt’

Vijf redenen waarom jij de maatschappij niet moet laten bepalen hoe je je voelt’

Ons gevoel voor eigenwaarde ligt ten grondslag aan bijna alles wat gebeurt in ons leven. 
Lees meer
Boek van de week
ritalin

Veel hyperactieve kinderen worden met ritalin behandeld, een omstreden medicijn dat kan leiden tot blijvende schade aan de gezondheid. In dit boek schetst Barbara Simonsohn de verontrustende resultaten van kritische onderzoeken naar ritalin, waaruit blijkt dat de groei van met name de hersenen wordt belemmerd en dat het risico op blijvende stoornissen in de hersenen groot is. Ritalin is een sterk verslavend middel dat bij gebruik op lange termijn onder andere prikkelbaarheid en hyperactiviteit veroorzaakt, ironisch genoeg juist de problemen die dit medicijn zou moeten genezen!

Lees meer
Populaire evenementen

JIJ BENT DE BRON met Yvonne Weeber

25 juli-1 augustus 2015

Een magische week afgestemd op de kosmische energieën van NU met Astrologe-facilatator Yvonne Weeber. Jij bent de Bron, overstijgen van beperkingen en aanwezig Zijn in het Hier en Nu. We gaan het pad van de Held, de zwarte lichten in de horoscoop en nemen onze plek in zodat we vanuit Essentie leven en vorm kunnen gaan geven wie we werkelijke zijn.

We verblijven in het mooie Sauerland in het centrum Savita. Je krijgt een éénpersoonskamer met eigen sanitair en een balkon.

Kijk op www.thematravel.eu voor meer informatie of bel met Yvonne 0345-523486 

Populaire online cursussen

De online cursus Omgaan met Hooggevoeligheid - Thuiskomen in Jezelf van Irene Langeveld zal per 1 juli in prijs verhoogd worden. Wil je deze 5 weekse cursus nog ontvangen voor 47 euro, bestel dan nu via deze [LINK]

Deze cursus is een krachtige online videocursus met tips, tools en meditaties om beter bij jezelf te komen én te blijven. Je leert je eigen ruimte in te nemen, je niet meer klein te maken en je energie zo te beheren dat je veel minder last hebt van dat wat je van anderen voelt. Op deze manier kun je steeds meer de talenten van je sensitiviteit gaan benutten in plaats van dat je er alleen maar last van hebt!

Enkele reacties over Thuiskomen in Jezelf:

“Voor de cursus verloor ik energie en was ik vlug uitgeput. Sinds de cursus sta ik steviger op de grond en in m’n kracht. Ik kan me weer opladen als ik moe ben. Ik voel me energieker. Ik zit beter in m’n vel en in m’n lichaam. Een zeer interessante cursus met veel goede tools!” 

“Ik wilde graag goed leren gronden en in mijzelf aanwezig te zijn. Alles voelt nu zo anders, om echt verankerd te zijn in jezelf en voelen hoe stevig je gegrond bent. Het geeft mij meer rust en veiligheid, een bepaald basisgevoel wat ik zo miste. Het onderscheidingsvermogen wordt beter en raak minder snel overprikkeld of extreem vermoeid.”

Tot een paar weken geleden was het rampzalig op mijn werk. Ik werd er letterlijk ziek van. Maar nu, na deze cursus, gaat het beter en heb ik geleerd wat ik met mijn energie doe en hoe ik deze bij mezelf kan houden. Ik ben ermee aan het oefenen, maar tot nu toe werkt het écht voor mij! 

Je kunt de cursus Thuiskomen in Jezelf - omgaan met hooggevoeligheid hier bestellen (tot 1 juli €47, daarna €77): 
Share
Tweet
+1
Forward
OVER ONS | CONTACT | SCHRIJF OOK VOOR ONS
Copyright © 2015 - Nieuwetijdskind.com
Afmelden voor deze nieuwsbrief    Voorkeuren beheren