Copy
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
INSPIRATIE VAN NIEUWETIJDSKIND - 22 Mei 2015
Meest gelezen artikelen
Bewust ouderschap

Bewust ouderschap voor meer rust en harmonie in het gezin

Hoe mooi het ouderschap ook is, zo heftig kan het soms ook zijn. We willen graag liefdevolle ouders zijn, maar dat lijkt niet altijd te lukken.
Lees meer
Meestergetallen, drievoudige en dubbele getallen van de Engelen- Doreen Virtue

Meestergetallen, drievoudige en dubbele getallen van de Engelen- Doreen Virtue

Uit haar boek HEALING WITH THE ANGELS, is er een korte uitleg over de getallenreeks die de engelen gebruiken om met ons te communiceren
Lees meer
Hoogbegaafd en hooggevoelig zelftest

Hoogbegaafd en hooggevoelig zelftest

"Zelfs als je twijfelt over de mate van je hoogbegaafdheid, dan zul je je talenten in je leven neerzetten, als je erkent en waardeert dat je gedreven bent om te worden, te dienen, te scheppen, te presteren en om bij te dragen. Erkenning van jezelf is niet de motor van zelfzucht of elitarisme, maar is bedoeld om je af te stemmen op een krachtiger, creatiever deel van je zelf dat je hart, je kennis en je talent wil loslaten op deze wereld.”
Lees meer

Hoogsensitieve personen en depressie

Het is niet zo dat ‘hoog-gevoelige mensen’ met een bovennatuurlijk gehoor zijn begiftigd of met een zeer scherp gezichtsvermogen, maar het is veeleer zo dat zij zenuwsystemen en denkvermogens bezitten die toelaten dat er meer prikkels binnenkomen zonder dat zij automatisch en onbewust weg gefilterd worden
Lees meer
sexualiteit transformatie

Seksualiteit en Intimiteit, de op handen zijnde transformatie

In een diepgaande, ego-oplossende seksuele, ziels-relatie overstijgen we de oorspronkelijke splitsing van het mannelijke en vrouwelijke. Alle lagen van het Hart zijn open en hebben toegang tot God en zo heeft God toegang tot de wereld van stof.
Lees meer
Problemen met de motorische en executieve functies, sociale problemen en leerproblemen

Problemen met de motorische en executieve functies, sociale problemen en leerproblemen (autisme)

Dit tweede deel in een serie van drie is gericht op het ´brein-ding´ van autisme en behandelt motorische en executieve problemen, sociale problemen en leermoeilijkheden
Lees meer
Boek van de week
De geheime missie van de kinderen van het Licht
Op een vakantie in Tibet wordt Elke geraakt door het besef dat ze een belangrijke missie op aarde te vervullen heeft. En dat ze dat samen met een haar nog onbekende man moet doen, die ze ogenblikkelijk zal herkennen. Samen met een paar anderen raakt ze verzeild in een klooster waar iedereen wordt toegerust op de taak die ze voor de wereld hebben. Vooral die van Elke is erg zwaar. Gedragen door hulp, maar worstelend met aardse beslommeringen krijgt zij langzamerhand meer duidelijkheid over de weg die ze moet volgen. En inderdaad, als ze hem ziet, weet ze meteen wie hij is…

Lees meer
Populaire evenementen
Centrum Zuiderlicht organiseert een spirituele vakantieweek in Frankrijk
2 T/M 8 AUGUSTUS 
“Ben je eraan toe om nog dichter bij jezelf te komen en de grootsheid te ontdekken van wie je werkelijk bent en wat je allemaal kunt? Deze cursus heeft tegelijk ook een helend effect omdat we vaak nog delen van onszelf ontkennen. Wil je je grootsheid ervaren, dan is het misschien een idee om dit in Noord-Frankrijk te doen waar Marlon Brammer de cursus Multidimensionaal leven in de praktijk geeft. Deze cursus beslaat 5 ochtenden en in de middag en avond kun je ook genieten van de prachtige omgeving en andere activiteiten.”
lees verder
Neem eens een kijkje op onze evenementen agenda
Populaire online cursussen
Videocursus Hooggevoeligheid
Deze online videocursus helpt je om zo stevig in jezelf te staan dat je veel minder last hebt van dat wat je van anderen voelt. 

Speciaal ontwikkeld voor Hooggevoelige Personen

Lees meer 
Leven Vanuit Je Hart

Hoe zou het zijn om écht te gaan leven vanuit je hart, elke dag weer?


De cursus Leven vanuit je hart helpt je om af te stemmen (en afgestemd te blijven) op jezelf, je hart en je intuitie zodat je keuzes kunt maken die bij jou passen en die dan ook echt in de wereld kunt zetten.

Lees meer


 
Share
Tweet
+1
Forward
OVER ONS | CONTACT | SCHRIJF OOK VOOR ONS
Copyright © 2015 - Nieuwetijdskind.com
Afmelden voor deze nieuwsbrief    Voorkeuren beheren