Copy

R'damse Oogst XXL • 6 april • Noordplein

XXL Oogstmarkt

Komende zaterdag zijn we er weer met een XXL Oogstmarkt. Deze editie met ruim 40 deelnemers en een aantal nieuwkomers. Om je alvast op te warmen, hierbij een kleine greep uit het assortiment:

Wereld Bowls

NIEUW Wereld Bowls op de Oogstmarkt! Swaan en Ella doen hun inspiratie op tijdens reizen en creëren gerechten waarin verschillende keukens samenkomen. Geef ze deze zaterdag een hartelijk welkom en laat je meevoeren op een culinaire reis met Indiase limoencurry, Sri Lankaanse Dahl of één van de Indiase streetfood hapjes.

To Jungle

OOK NIEUW To Jungle! Nadia en Florian maken duurzame dagelijkse gebruiksproducten als stijlvol alternatief voor de (plastic) wegwerpmaatschappij. Je kunt bij hen terecht voor allerlei producten, van shampoobars tot toffe kantoorartikelen. Jungle mee!

Japan x Rotterdam

Wakeat. en JorisKookt zijn voor de tweede keer bij ons op de markt te vinden. Joris maakt ter plekke een heerlijk gerecht voor je klaar met de bijzondere miso van Wakeat. Lokaal, biologisch en zonder dierlijke producten.

Plant power

Powerpeul heeft verslavende broodjes met een hartige vulling van lupine. 100% plantaardig en echte eiwitbommen. Kom de lupinebonen van eigen bodem proeven en neem verse broodjes, spread of burgers mee voor thuis.

Verse sappen

Dutch Cranberry Group heeft zaterdag weer heerlijke sappen in diverse smaken. Ze worden door Marc en familie in eigen beheer geperst en afgevuld. Puur natuur en zonder allerlei onnodige toevoegingen.

Szechuan peper

Szechuan peper kaas is een van Booij Kaasmakers eerste kruidenkaas. Deze is ontwikkeld in samenwerking met François Geurs en heeft tonen van citrus. Heerlijk met dit voorjaarsweer!

Mosterdsoep

Mosterd & Meer heeft zaterdag weer heerlijke eigen gemaakte mosterdsoep mee. Gemaakt van onder andere roomboter, ui, prei, boerenmosterd en mét spekjes.

Duroc

Onze marktslagert Paul van Wild Vleesch heeft zaterdag hele mooie zes maanden gerijpte droge ham van Zeeuwsvlaamse Duroc bij zich. Op=op!

Nona Pedis

Voor heerlijke sambal moet je bij Nona Pedis zijn! Na het succes van vorige maand staan ze nu voor de tweede keer bij ons op de markt. Vooral de sambal met tempeh is een groot favoriet.

Granola-to-go

Bij Brandus Granola is weer granola-to-go verkrijgbaar. Gemaakt met yoghurt van marktcollega's en met supervers geroosterde granola en gedroogd fruit.

Arrabiata

De busiate pasta met de zelfgemaakte olijfolie op basis van peper van Nino's Delicacies is de beste basis voor een arrabiata gerecht. Kom langs hun kraam voor het recept en maak gebruik van de aanbieding.

Gouden kaas

De oude boerenkaas van Kaasboerderij Captein is onlangs bij de landelijke kaaskeuring uitgeroepen tot lekkerste oude boerenkaas van Nederland. Ook de kaas van 2 ½ jaar oud werd met goud bekroond. Dus kom langs om ze te feliciteren met deze geweldige prestatie, maar natuurlijk vooral om die heerlijke kaas te scoren!

Verse marktmuziek

Twan Kieboom, student aan het conservatorium in Rotterdam, staat zaterdag op ons marktpodium. Hij is de afgelopen jaren veel met musicalzang bezig geweest, maar focust zich nu meer op indie en pop. Om 13.00 uur bij ons op het Noordplein.

Lenteweer

De maand maart en haar wispelturige buien hebben we achter ons gelaten. Komend weekend wordt weer heerlijk lenteweer voorspeld. Met temperaturen rond de 15 graden en een zonnetje dat schijnt, wordt het hopelijk een perfecte dag voor bij ons op het terras.

ZAAIT! Inschrijven

Die zon! De zaailingen komen als het goed is al op. Aanmelden voor Zaait!, dé moes- en nutsplantenvrijmarkt van Rotterdam, kan nog steeds. Doe je ook mee? Deelname is gratis voor hobbyisten. 4 & 18 mei.

Hop-in

Onze buren van Hop-In aan de Zwaanshals zijn ook aanwezig op deze markteditie. Geniet op het terras van één van hun speciaalbiertjes of vraag om advies voor lekker bier bij het gerecht dat je 's avonds maakt met de verse producten van de markt.

XL 20 april

Marktliefhebbers opgelet. Zaterdag 20 april zijn we er weer. Kom je ook?

En niet te vergeten: élke zaterdag Oogst op het Noordplein. 💥
Facebook
Twitter
Website
Email
Instagram
10-17 u Noordplein
R'DAMSE OOGST MARKT, op alle zaterdagen weekmarkt met terras en nu 13 deelnemers

R'DAMSE OOGST XXL 1ste zaterdagen met verse marktmuziek, bier en wijn op het terras en 40-60 deelnemers: 6 april, 4 mei, 1 juni, 6 juli, 3 aug, 7 sep, 5 okt, 2 nov, 7 dec
R'DAMSE OOGST XL 3de zaterdagen met verse marktmuziek en 30-40 deelnemers: 20 april, 18 mei, 15 juni, 20 juli, 17 aug, 21 sep, 19 okt, 16 nov, 21 dec
Copyright © 2019 Stichting Rotterdamse Oogst, All rights reserved.


uitschrijven van deze lijst    
inschrijving aanpassen
inschrijven
Email Marketing Powered by Mailchimp