R'damse Oogst • 25 mei • Noordplein

Weekmarkt

Klein, maar fijn. Komende zaterdag zijn we er weer met onze vertrouwde weekmarkt. De weersverwachting is goed, dus het wordt weer een mooie dag voor een boodschappenrondje en een lokale lunch in 't zonnetje.

Summer special

NIEUW! Een verfrissende summer special: Thais schaafijs van Thai food market. Kies zelf uit verschillende toppings, zoals palmvruchten of kokosstukjes, waarna Than het schaafijs voor jou verrijkt met Thaise siropen en gecondenseerde melk. Oh, zo lekker!

Aardbeien

🍓🍓🍓 De eerste “aarebeien” uit Oude Tonge gaan hard! Een prijsbordje zonder het handschrift van Gert van Herk is geen prijsbordje. Deze zaterdag weer te verkrijgen bij Mijke.

Sweet

Dutch Cranberry Group neemt gesuikerde pinda's, cashewnoten, pecannoten en hazelnoten mee. Deze worden door Rose zelf gemaakt, net als alle andere soorten fruit en noten in chocolade. €2,- per 100 gram.

Tomatensaus

De gepelde tomaten in tomatensaus van Nino’s Delicacies zijn weer terug. Biologisch gecertificeerd en met een speciale aanbieding: een pot van 500 gram voor € 4,50 i.p.v. € 5,50.

BBQ Rubs

Vanaf heden verkrijgbaar bij onze marktslagert Paul van Wild Vleesch: de award winning BBQ rubs van vriend Peter Bootsma’s LetzQ! 

Appelbes

A&E gourmet heeft naast de prijswinnende marmelade ook andere heerlijke jams in het assortiment. Zoals de jam met appelbes. Appelbes heeft veel heilzame eigenschappen. De bessen hebben een rijke samenstelling van vitaminen en mineralen. Hierdoor wordt de 'zwarte wolf' veel gebruikt in de volksgeneeskunde.

Slow flowers

VELD & VAAS is nu weer wekelijks van de partij met verse slow flowers. Je kunt weer lid worden van de VELD & VAAS bloemenclub! Bij aankoop van een mooie stempelkaart voor 4x een boeket van €15,- krijg je een kruidenboeket cadeau. Bovendien krijgen leden korting op VELD & VAAS activiteiten zoals hun bloembindcursus of zaaicursus. Tot zaterdag!

Speeddaten

Attentie Rotterdamse foodies! Loop je al een tijdje met een goed idee rond voor bijv. het versterken van lokale voedselketens, het tegengaan van voedselverspilling of een fantastisch nieuw product waarmee je misschien wel op de markt wil staan en kan je wel wat advies gebruiken van experts uit het netwerk of Rotterdammers met fantastische smaakpapillen?

Mail ons en kom op 1 juni naar de Oogstmarkt. Wij staan daar tussen 12 en 15 uur met een kraam voor je klaar om je van hulp en advies te voorzien.

XXL 1 juni

Marktliefhebbers opgelet! 📢 
Volgende week zaterdag, 1 juni, is er een XXL Oogstmarkt. Meer dan 50 deelnemers staan dan klaar om je van hun prachtige producten te voorzien. Het wordt weer een mooie editie!
Facebook
Twitter
Website
Email
Instagram
10-17 u Noordplein
R'DAMSE OOGST MARKT, op alle zaterdagen weekmarkt met terras en nu 13 deelnemers

R'DAMSE OOGST XXL 1ste zaterdagen met verse marktmuziek, bier en wijn op het terras en 50-60 deelnemers: 1 juni, 6 juli, 3 aug, 7 sep, 5 okt, 2 nov, 7 dec
R'DAMSE OOGST XL 3de zaterdagen met verse marktmuziek en 30-40 deelnemers: 15 juni, 20 juli, 17 aug, 21 sep, 19 okt, 16 nov, 21 dec
Copyright © 2019 Stichting Rotterdamse Oogst, All rights reserved.


uitschrijven van deze lijst    
inschrijving aanpassen
inschrijven
Email Marketing Powered by Mailchimp