Copy
Voordat iedereen naar camping, strand of eigen balkon vertrekt ☀️, geven we je graag iets om naar uit te kijken: dinsdagochtend 10 september as. zijn we te gast bij Vizier op Werk in Leeuwarden!

Over Vizier op Werk
Het aantal vacatures neemt toe. Toch lukt het bijstandsgerechtigden vaak niet om hiervan te profiteren. Met het programma Vizier op Werk wil de gemeente Leeuwarden deze groep toch aan een baan helpen. De gemeente gaat in gesprek met werkgevers binnen kansrijke sectoren om in kaart te brengen waar hun toekomstige werknemers aan moeten voldoen. Op basis daarvan wordt een voorbereidingstraject ontwikkeld voor werkzoekenden in de bijstand zodat hun skills goed aansluiten op de vraag en ze concreet perspectief op werk hebben.

Aanmelden
Ben je klantmanager, jobcoach, accounthouder of leidinggevende en wil je je laten inspireren door bovenstaande aanpak én meepraten over hun successen en lessen? Kom dan naar het Durf, doe, divers-werkbezoek op dinsdagochtend 10 september in Leeuwarden. Meld je snel aan, er is beperkt plek!
 
Aanmelden werkbezoek Vizier op Werk!

Om geïnspireerd de vakantie te beginnen ✨ delen we graag een gedicht van Safoan, ambassadeur van de Amsterdamse Aanpak. Hij zet zich dagelijks in om statushouders en jongeren via werk een plek in de maatschappij te geven. De hele tekst van Safoan en informatie over de Amsterdamse Aanpak vind je hier.
 
Tot slot een leestip 🙋‍♀️
Solliciteren bij een algoritme: over de toekomst van solliciteren en hoe technologie de invloed van onbewuste vooroordelen kan beperken.

Werk ze vandaag en een fijne zomer gewenst!

Yasmine, Mieke & Safoan, team Durf, doe, divers.
PS Wil jij iets met ons delen of heb je een andere vraag? Stuur ons een mail.


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid · Rijnstraat 50 · Den Haag, Zuid-Holland 2515 XP · Netherlands