Is deze mail niet goed te lezen? Bekijk het in je browser.
Shoppen tussen de herfst blaadjes..

De herfst op haar hoogtepunt, de winter staat voor de deur... tijd voor warmte en gezelligheid! Kom deze zondag lekker struinen langs de vele stands met unieke herfst- en winter items. Denk aan dikke sjaals, hippe beanies en interieur accessoires als fijne wollen plaids en kussens in alle soorten en maten. Maar natuurlijk ook mooie sieraden, grappige kids items en uniek gevonden vintage. Ook kun je je professioneel laten fotograferen door fotografe Henriette Lohman, dus trek je zondagse pak aan. Deze Sunday Market vindt lekker warm en droog binnen plaats in de Zuiveringhal West. Maar ook buiten kun je je warm houden met lekkere pompoensoep en andere heerlijke hapjes uit de vele verschillende keukens. Verder kun je meedoen aan verschillende workshops en genieten van live optredens, zoals bij de Blues kitchen en de Muziekcirkel. Voor de kids zijn er speciale magische voorstellingen van de Liedjestovenaar, schminken bij Jut en de ouderwetse Zweefmolen op het plein. 

All ingredients for a fun day out!

Zondag 2 november, binnen (Zuiveringshal West) en buiten (rondom de gebouwen), 12 - 18 uur. Westergasfabriek, Amsterdam. Gratis entree.  Ombrelli paraplu's
Bij de herfst horen natuurlijk paraplu's. Ombrelli paraplu's zijn geen cheape 'made in China's' (no offense!), nee, het zijn klassieke Italiaanse met de hand vervaardigde paraplu's van Francesco Maglia Ombrelli uit 1854. Van storm- en vouwparaplu's tot speciaal op maat gemaakte plu's. Laat de regen maar komen! 
www.ombrelli.nl

Rifugio
De maanden van lekker warm binnenblijven en ouderwets spelletjes spelen zijn weer aangebroken. Laat Niels Pieterse daar nou net iets voor hebben.. Hij is de ontwikkelaar van het nieuwste (en volgens hem ook leukste!) bordspel van Nederland, Rifugio. Urenlang speelplezier gegarandeerd! 
www.rifugio.nl
Suezcreations
Tijd om de kinderkamer op te knappen? Ga dan eens langs bij de stand van Suezcreations. Oprichtster Sue Jesterhoudt ontwerpt en maakt prachtige houten kinderkamermeubels. Ook kun je bij haar terecht met je eigen ideeën voor maatwerk. Je kroost blij, jij blij!
www.suezcreations.nl


 

The Red Table & A Scared Black Cat
Jarenlang onderdrukte de Spaanse Ana Inigo Olea haar drang om te tekenen en schilderen onder druk van verwachtingen van de buitenwereld. Er was liefdesverdriet voor nodig om haar na 25 jaar de kwast weer te doen hanteren… Nu is ze weer terug bij haarzelf en leeft ze van schilderij naar schilderij. An eternal time traveller, zoals ze zichzelf noemt…  
www.anainigoolea.com


 

By Alex
Bij ByAlex vindt je van allerlei zelf gehaakte items om goed warm de winter door te komen. Van mooie gehaakte mutsen en sjaals voor zowel kinderen als volwassenen tot interieurspullen als kussens, tasjes, laptop en tablet sleeves, deurstoppers en andere gehaakte gebruiksartikelen. Haakwerk waar je vrolijk van wordt:-)
www.facebook.com/ByAlexCreations
Farina e Pomodoro
Het water loopt ons in de mond als we alleen al denken aan de heerlijke Italiaanse hapjes van Farina e Pomodoro. Kom zondag naar hun schattige karretje en proef het zelf! 
www.farinaepomodoro.nl
De Liedjestovenaar
De Liedjestovenaar en haar Magische Muzikanten nemen je mee op een muzikale ontdekkingsreis met kinderliedjes in verschillende stijlen en ritmes van het debuutalbum 'Welkom allemaal'. Voor kinderen van 2 tot 8 jaar. 
13.00 en 15.00 uur, Zuiveringshal West 
www.deliedjestovenaar.nl


Muziekcirkel Westerpark
Kinderen in Concert: Leerlingen van de Muziekcirkel Westerpark brengen zowel klassieke muziek als pop ten gehore op viool, cello en zang onder leiding van Marijke Faber en Saskia van der Giessen. Komt dat horen!
14.00 uur, Zuiveringshal West 
www.muziekcirkel-westerpark.nl

Sunday Market - Art, Fashion & Design markt - Elke eerste zondag van de maand - 12 - 18 uur - Cultuurpark Westergasfabriek, Amsterdam - www.sundaymarket.nl

 

Email Marketing Powered by Mailchimp