Is deze mail niet goed te lezen? Bekijk het in je browser.
Sunday Summer Market op 28 juni

Sunday Market op de laatste zondag van de maand??! Ja, je leest het goed. Voor één keer maken we een uitzondering op onze 'eerste zondag van de maand'. De 'juli' editie wordt een week eerder gehouden. Dit is omdat er op die dag wordt afgebouwd door Pitch en het dus niet handig is als er allemaal mega trailers door de market heen rijden... Maar uiteraard maken wij er op deze laatste zondag in juni gewoon weer wat moois en gezelligs van! 

Het is nu officieel zomer, dus staan we natuurlijk alleen buiten. Hier tref je vele mooie stands aan met onder andere design, fashion, retro, kinderkleding, schilderijen, sieraden en keramiek.
 
Geniet verder van de verschillende live optredens, de vele workshops en demonstraties en natuurlijk alle lekkere hapjes van uiteenlopende keukens die je worden aangeboden...


All ingredients for a fun day out!


Anoekshop
De Anoekshop heeft als missie om mooie, verwondering oproepende werken van – nog onontdekte - illustratoren, ontwerpers en grafisch vormgevers samen te brengen op een platform. Kijk eens wat voor moois ze heeft en laat jezelf verwonderen…
anoekshop.com

 
Ripe Life
Ripe staat voor ‘Real Individuals Pursuing Everything!’ Echte mensen die niet bang zijn om hun dromen na te jagen in tegenstelling tot de ‘wussies’ (bangerikken). Omdat de Amerikaan Daryl Rodulfo – alias ‘D’ nergens coole betaalbare t-shirts kon vinden, besloot hij deze zelf te ontwerpen. Jij bent toch ook ‘Wussy free’?!
ripelife.nl

 

Sylvia de Heul
Dagelijks is kunstenares Sylvia de Heul gewapend met pen en papier. Je weet maar nooit hoe het licht, het weer, de omgeving of de stemming van het moment is. Alles werkt mee aan een nieuwe creatie. Inspirerende schilderijen en illustraties met of zonder teksten...
sylviadeheul.nl
Yours vinylized
Vanaf het moment dat hij als klein jongetje van 10 jaar zijn eerste lp kreeg, is DJ Boris verkocht aan muziek en aan vinyl. Nu heeft hij dan eindelijk zijn eigen platenzaak, waar hij voornamelijk rock, punk en metal aanbiedt. Van zolder halen die pick-up dus!
yoursvinylized.nlSharp Sharp
E-nummers en andere toevoegingen zul je in de treats en sweets van Sharp Sharp niet tegenkomen. Zij vroegen zich ook af waarom er zo weinig glütenvrij, lactosevrij en suikervrije patisserie is. Met hun pittige patisserie willen zij deze leemte vullen. Niet alleen gezond en verantwoord. Vooral erg lekker!
sharpsharp.nlMuziek
Big band Eensgezindheid

De big band van Muziekvereniging Eensgezindheid uit Halfweg komt haar seizoen afsluiten op de Sunday Market met maar liefst 45 muzikanten. De koperblazers, houtblazers en slagwerkers brengen verschillende stijlen muziek ten gehore. Er mag worden meegezongen en -gedanst;-)
13.00 - 14.00 en 15.00 - 16.00. Kanaalpromenade
eensgezindheid-halfweg.nl

Verder optredens van The Chrystal Ship bij de Sunday Side Show met DJ Lester Nero. De Blueskitchen met verschillende singer-songwriters en DJ Ray. 

Zo gaan we swingend de vakantie in!


Sunday Market - Art, Fashion & Design markt - Elke eerste zondag van de maand - 12 - 18 uur - Cultuurpark Westergasfabriek, Amsterdam - www.sundaymarket.nl

 

Email Marketing Powered by Mailchimp