Καλώς ήρθες στο μηνιαίο Newsletter του Visit Greece! Ανακάλυψε τις ομορφιές της χώρας μας & βρες ταξιδιωτικές προτάσεις για την επόμενη απόδρασή σου στη μαγευτική Ελλάδα!
   
Ιούλιος 2016

Καλοκαιράκι
στην Ελλάδα!

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι λουσμένο στο φως που σαν υπέρλαμπρος ήλιος ή σαν ολόγιομο φεγγάρι ντύνει με χρυσάφια κι ασήμια τις θάλασσες, κυκλώνει στεριές και πελάγη, βάφει με πορφύρα τον ορίζοντα την ώρα του δειλινού, ζεσταίνει τις καρδιές των ανθρώπων…

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα έχει ένα ολοδικό του χρώμα: το πράσινο της φύσης που υποκλίνεται στα τυρκουάζ νερά του Ιονίου, το λευκό των Κυκλάδων ζωσμένο από το βαθύ μπλε του Αιγαίου, το κόκκινο της ανθισμένης μπουκαμβίλιας.

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι μοναδική εμπειρία. Έχει ατέλειωτα παιχνίδια στη θάλασσα, ανάπαυλα σε μια αιώρα με το δροσερό μελτέμι να σβήνει τη κάψα του μεσημεριού, συναυλίες σε αρχαία θέατρα, νησιώτικα πανηγύρια, περατζάδες σε ασπρισμένα σοκάκια… Έχει γεύση από μια φέτα παγωμένο καρπούζι ή μια πλούσια χωριάτικη σαλάτα, έχει τη γλύκα μιας μαστίχας - υποβρύχιο σε παγωμένο νερό, έχει ουζάκι εκεί που σκάει το κύμα και ψάρι που… σπαρταράει.

Αυτό το μήνα σας προτείνουμε να:

Καλή ανάγνωση,
Η ομάδα του Visit Greece

Πάργα - Σύβοτα
Πειραιάς 
Το Μεγάλο Λιμάνι
Παραλίες της Μήλου
Γαλάζιες Σημαίες 2016
Ουζομεζέδες
'Postcards of Blue'
Διεθνές Φεστιβάλ
Χορού Καλαμάτας
 Νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου
Αναδρομική έκθεση
'Ζογγολόπουλου'

Πες μας τη γνώμη σου για το newsletter ή πρότεινέ μας θέματα στο info@visitgreece.gr καθώς & πολιτιστικές εκδηλώσεις στο  events@visitgreece.gr
Copyright © 2016 Greek National Tourism Organisation, All rights reserved.