Καλώς ήρθες στο μηνιαίο Newsletter του Visit Greece! Ανακάλυψε τις ομορφιές της χώρας μας & βρες ταξιδιωτικές προτάσεις για την επόμενη απόδρασή σου στη μαγευτική Ελλάδα!
   
Απρίλιος 2017

Άνοιξη παντού!

 

Ο Απρίλης, ο χιλιοτραγουδισμένος μήνας της άνοιξης, έφτασε πάνω στο ανθοστόλιστο άρμα του για να σκορπίσει φως, χρώματα κι αρώματα στην Ελλάδα που «ανθίζει». Οι ήπιες θερμοκρασίες και οι ηλιόλουστες ημέρες, μας ξεσηκώνουν για μικρές αποδράσεις «εντός ή εκτός των τειχών».

Αυτό το μήνα, ελάτε να πάρουμε μέρος στην ιεροτελεστία της άνοιξης μέσα από ένα ονειρεμένο Σαββατοκύριακο στην Πελοπόννησο, από τις πιο γοητευτικές περιοχές της Ελλάδας. Εναλλακτικά, μια επίσκεψη στην Ακρόπολη των Αθηνών αποτελεί θαυμάσια ευκαιρία για να νοιώσουμε την ενέργεια που σκορπίζουν μερικά από τα πιο εμβληματικά μνημεία του πλανήτη.  Για μια πιο «δυναμική» εμπειρία, θα επιχειρήσουμε κατάδυση στο υποθαλάσσιο σύμπαν των ελληνικών θαλασσών. Τέλος, θα δοκιμάσουμε τη γλυκιά γεύση του «χρυσού» μέσα από παραδοσιακά μαγειρέματα με μέλι.

Καλή ανάγνωση
Η Ομάδα του VisitGreece

Ανοιξιάτικη εκδρομή 
στην Πελοπόννησο
Η Ακρόπολη
της Αθήνας
Καταδύσεις
στην Ελλάδα
Ο Ελληνικός Δρόμος του Μεταξιού
Παραδοσιακά μαγειρέματα με μέλι
"Gastronomy"
Aγώνες Άθλησης
για Όλους
The Art of Graffiti
in the Streets
of Athens and Piraeus
"Athinorama Suggests"

Πες μας τη γνώμη σου για το newsletter ή πρότεινέ μας θέματα στο info@visitgreece.gr καθώς & πολιτιστικές εκδηλώσεις στο  events@visitgreece.gr
Copyright © 2017 Greek National Tourism Organisation, All rights reserved.