Οικογενειακές διακοπές!

Οικογενειακές διακοπές

Όλους τους προηγούμενους μήνες σάς μιλούσαμε για διάφορα θέματα: ρομαντισμό, γάμους, διαδρομές σε νησιά, εορτασμούς, αρχαιολογικούς χώρους κ.ά.π. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αναγνώστες θα έχουν πιθανώς βρει (ή θα βρουν) τον αγαπημένο προορισμό για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη χώρα μας. Τι γίνεται όμως με τους μικρούς μας φίλους;

Παιδιά, αυτό το τεύχος είναι αφιερωμένο σε σας (γονείς, δεν σας ξεχάσαμε!). Απολαύστε παιχνίδια με το νερό στις καθαρότερες θάλασσες της Μεσογείου και χτίστε πύργους στην άμμο· εξερευνήστε τη θαλάσσια ζωή και μάθετε πώς μπορείτε να την προστατεύσετε· επισκεφτείτε μέρη όπου έζησαν οι αγαπημένοι σας ήρωες (δεν είναι μόνο στα έργα του Disney!) και, λόγω του ότι κάνει πολλή πολλή ζέστη, φάτε πολύ πολύ παγωτό! (Εντάξει, και φρούτα και λαχανικά.)

Μαμάδες και μπαμπάδες...; Λοιπόν, υπάρχουν άπειρα πράγματα και για σας. Όπως να ξαπλώσετε και να μην κάνετε τίποτα απολύτως!

Η ομάδα του Visit Greece

6 κορυφαίοι προορισμοί για οικογενειακές διακοπές

6 κορυφαίοι προορισμοί για οικογενειακές διακοπέςΔεν θα ήταν ίσως υπερβολή να λέγαμε ότι οι οικογενειακές διακοπές στη χώρα μας είναι οι μόνες διακοπές! Σε κάθε περίπτωση, ετοιμάσαμε μια μικρή λίστα με προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον τόπο των αγαπημένων σας διακοπών. Μαμάδες και μπαμπάδες, ετοιμαστείτε να περάσετε όμορφα σε μια χώρα όπου καθένας, μικροί και μεγάλοι, κρύβει ένα παιδί μέσα του, και η «οικογένεια» είναι ακόμη ο ισχυρότερος δεσμός που ενώνει όλους εμάς τους Έλληνες.
Περισσότερα...

Στα παιδιά αρέσει πάντα να εξερευνούν τον κόσμο!

Στα παιδιά αρέσει πάντα να εξερευνούν τον κόσμο!Τα θαλάσσια πάρκα και οι ζωολογικοί κήποι δημιουργούν πάντα όμορφες αναμνήσεις τόσο σε μικρούς όσο και σε μεγάλους. Μας προσκαλούν να γνωρίσουμε θαυμαστά πλάσματα της φύσης, ενώ τα παιδιά μαθαίνουν καθώς διασκεδάζουν. Αφιερώστε μία μέρα από τις διακοπές σας για να γνωρίσετε ευαίσθητα οικοσυστήματα, είδη προς εξαφάνιση, σπάνια πουλιά και άγρια ζώα και να ενημερωθείτε για τις δράσεις προστασίας τους. Μοιραστείτε με τα παιδιά την ομορφιά του κόσμου μας.
Περισσότερα...

Family in Greece

Family in Greece Τι είναι το YOUINGREECE: Αληθινοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο, που αναζητούν πρωτόγνωρες εμπειρίες αλλά και αληθινές ανθρώπινες αξίες προβάλλουν τη μοναδικότητα της Ελλάδας, αναδεικνύουν τις ανεξερεύνητες ακόμα ομορφιές της και διαδίδουν αυτό το μήνυμα σε όλο τον κόσμο.
 Αυτή τη φορά, ας δούμε τι λένε τα παιδιά για τις διακοπές τους στη χώρα μας.
Περισσότερα...

Καλοκαιρινές διακοπές και πεταλούδες. Τέλεια;

Καλοκαιρινές διακοπές και πεταλούδες. Τέλεια; Το διασημότερο ίσως δείγμα φυσικού κάλλους στη Ρόδο, που αξίζει να επισκεφθείτε, είναι η κοιλάδα με τις πεταλούδες. Ένας από τους σπάνιους βιότοπους της Ευρώπης αποτελεί το θερινό καταφύγιο της νυχτοπεταλούδας Panaxia Quadripunctaria (Πεταλούδα η Τετραγωνόστικτος), όπως είναι η επιστημονική της ονομασία. Χιλιάδες απλοί επισκέπτες αλλά και ερευνητές έρχονται εδώ για να απολαύσουν και να μελετήσουν το μοναδικό αυτό φαινόμενο.
Περισσότερα...

Μονεμβασιά Ειδικό αφιέρωμα: Ηπειρωτική Ελλάδα: Πελοπόννησος
Τα παιδιά λατρεύουν να ακούν ιστορίες για δράκους, όμορφες πριγκίπισσες και ιππότες ντυμένους με αστραφτερές πανοπλίες! Αν έχετε επιλέξει την Πελοπόννησο για τις οικογενειακές σας διακοπές, θα ήταν μια καλή ιδέα να επισκεφτείτε το κάστρο της Μονεμβασιάς. Οι ξεναγοί μας σας δίνουν τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να μεταμορφώσετε αυτή την ξενάγηση σε ένα παιδικό παραμύθι.
Περισσότερα...

Breathtaking Athens

Well sometimes u have to get away & find ur fresh start:) And Greece seems like an amazing place to do that;)
Marcie Reinhardt on 11 May

Βρείτε μας...

στο Facebook

στο Twitter

στο YouTube

στο Flickr

Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα

Like You in Greece, Ιούνιος 2011: Οικογενειακές διακοπές on Facebook     share on Twitter     Google Plus One Button

Το site μας: