Καλώς ήρθες στο μηνιαίο Newsletter του Visit Greece! Ανακάλυψε τις ομορφιές της χώρας μας & βρες ταξιδιωτικές προτάσεις για την επόμενη απόδρασή σου στη μαγευτική Ελλάδα!
   
Αύγουστος 2016

Στο απόγειο
του καλοκαιριού!

Ο Αύγουστος, μήνας έντονος, μεστός, φωτεινός… σηματοδοτεί το αποκορύφωμα του ελληνικού καλοκαιριού.  Με  γιορτινή διάθεση και «προίκα», εκεί στα τελειώματά του, το πιο λαμπρό φεγγάρι της χρονιάς, προσφέρεται για δυνατές συγκινήσεις και θαλασσινές περιπλανήσεις. Χαλαρώστε κάτω από τον δυνατό ήλιο και αφήστε το δροσερό μελτέμι να σβήσει την κάψα του μεσημεριού. Ζήστε έντονα την κάθε στιγμή και «πανηγυρίστε» μαζί με τους ντόπιους το «Πάσχα του καλοκαιριού», όπως ονομάζει ο λαός μας τον Δεκαπενταύγουστο. Ονειρευτείτε κάτω από την αστροφεγγιά, τη μαγική εκείνη στιγμή που το ολόγιομο φεγγάρι υψώνεται στον ουρανό.

Άλλη μια αυγουστιάτικη μέρα τελειώνει για εσάς στον παράδεισο!

Αυτόν τον μήνα σας προσκαλούμε να:

  • επισκεφθείτε την Κω. Το τρίτο σε μέγεθος νησί των Δωδεκανήσων, γενέτειρα του Ιπποκράτη, θα σας γοητεύσει με τις ανεπανάληπτες παραλίες και τα μοναδικά της μνημεία.
  • γνωρίσετε το Μουσείο Μαστίχας Χίου. Ένα εντυπωσιακό αρχιτεκτόνημα, μια πραγματική κιβωτός παράδοσης, όπου ξεδιπλώνεται όλη η ιστορία των πιο αρωματικών δακρύων της οικουμένης!
  • ξεφαντώσετε σε ένα νησιώτικο πανηγύρι, από τα πολλά που διοργανώνονται τον Δεκαπενταύγουστο προς χάριν της Παναγιάς και να απολαύσετε τη γιορτινή πλευρά της ζωής.
  • περιηγηθείτε στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, η οποία αποτελούσε το σημαντικότερο κέντρο του Μινωικού Πολιτισμού.
  • μάθετε για τον Αρχαιολογικό Χώρο των Φιλίππων με την ευκαιρία της ένταξής του στις λίστες Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.
  • παρακολουθήσετε το video του Visit Greece με τις ομορφιές της Ελλάδος “Land of Grace.”
  • πάρετε μέρος στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου και στον κορυφαίο ιστιοπλοϊκό αγώνα Aegean Regatta.
  • δείτε τι έχει να σας προτείνει γι αυτό το μήνα το “Athinorama Suggests.”

Καλή ανάγνωση,

Η ομάδα του Visit Greece
Κνωσός
Κως
 
Μουσείο Μαστίχας
Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO οι Φίλιπποι
Τα νησιώτικα πανηγύρια του Δεκαπενταύγουστου
“Land of Grace”
Ιστιοπλοϊκός αγώνας
στο Αιγαίο Πέλαγος
“Athinorama Suggests”
Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

Πες μας τη γνώμη σου για το newsletter ή πρότεινέ μας θέματα στο info@visitgreece.gr καθώς & πολιτιστικές εκδηλώσεις στο  events@visitgreece.gr
Copyright © 2016 Greek National Tourism Organisation, All rights reserved.