Καλώς ήρθες στο μηνιαίο Newsletter του Visit Greece! Ανακάλυψε τις ομορφιές της χώρας μας & βρες ταξιδιωτικές προτάσεις για την επόμενη απόδρασή σου στη μαγευτική Ελλάδα!
   
Μάρτιος 2017

Με την πρώτη
πνοή της άνοιξης!

 

Όταν το γκρίζο του χειμώνα σκορπίζεται από το ολοφώτεινο στεφάνι της άνοιξης, ένας καινούργιος κύκλος ξεκινά για να μας ταξιδέψει σε «ωκεανούς» χρωμάτων κι αρωμάτων! Το καταπράσινο χαλί της φύσης, κεντημένο με μυριάδες αγριολούλουδα «ζωντανεύει» τους αγρούς και τα βουνά, χρωματίζει τα θαλασσοδαρμένα βράχια, στολίζει τις μνήμες τής πανάρχαιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Με σύμμαχό μας τις λαμπερές λιακάδες ταξιδεύουμε: βόρεια μέχρι τη Βέροια, την σπουδαία πόλη των αρχαίων Μακεδόνων, με τον συγκλονιστικό ιστορικό πλούτο 2.500 χρόνων. Στα σμαραγδένια νερά του Ιονίου πελάγους, για να ανακαλύψουμε τα καλά κρυμμένα γαλάζια μυστικά των περίφημων θαλασσοσπηλιών. Στις κοντινές Κυκλάδες, που ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επέλαση του καλοκαιριού. Κι αν το ταξίδι σάς άνοιξε την όρεξη, σάς κάνουμε το τραπέζι με ανοιξιάτικα μαγειρέματα, όλο δροσιά και φρεσκάδα.

Καλή ανάγνωση
Η Ομάδα του VisitGreece

Οι θαλασσοσπηλιές του Ιονίου πελάγους
Βέροια
Απόδραση στις κοντινές Κυκλάδες
Η Ελλάδα ανθίζει
Οι γεύσεις της Άνοιξης
City Break
2ος Μαραθώνιος Κρήτης
Athinorama Suggests
Spring in Greece

Πες μας τη γνώμη σου για το newsletter ή πρότεινέ μας θέματα στο info@visitgreece.gr καθώς & πολιτιστικές εκδηλώσεις στο  events@visitgreece.gr
Copyright © 2017 Greek National Tourism Organisation, All rights reserved.