Copy
View this email in your browser

Nyhetsbrev 

Nine & Dine
Avslutning for Damegolfen
Fredag 07.10. Spiller 9 hull scramble på Forus og avslutter med sosial samling på Bistro.Det er nå allerede 34 stk påmeldt og vi har plass til enda fler - Så meld deg på i dag
Spill & Grill
Søndag 02.10 er det igjen tid for deg som ønsker å komme ut på banen og kanskje treffe andre nybegynnere som sliter litt med å komme i gang. Uformelt og hyggelig - Meld deg på
Ung voksen Scramble
Over 40 stk påmeldt, men plass til enda flere. Har booket Ateahallen til fest etter turnering med kanskje en uoffisiell putte og closest to pin konkurranse? På banen spilles scramble og setter opp like lag. Lørdag 08.10 - Golfbox.
Konkurranse
Har du lyst til å vinne hele 3 protimer inkl en time i svingstudio? Alt du trenger å gjøre er å følge oss på Instagram. Gå inn her og trykk "Følg"
Golfreiser
Nå er det lett å få starttider, da ca 60 medlemmer nå er i Spania på hhv både sponsortur og medlemstur. Vi arrangerer stadig golfreiser, så følg med på hjemmesiden og bli med.
Etikette
Sett korger på plass
Etter du har slått ut alle ballene på driving range - sett korgen tilbake ved ballmaskin. 
Det blir lettere for neste som kommer, det ser ryddigere ut, de blåser ikke avgårde og er generelt bedre for alle parter.
Hva er golfglede for deg?
"Frihet - Mosjon - Interessant medspillere"
-
"En god tone og gjerne litt latter innimellom. Må ikke være altfor høytidelig"
Facebook
Website
Link
Copyright © 2022 Sola Golfklubb, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.