Copy

3-2-1 LIFT OFF

We zijn gelanceerd!

Hoi <<First Name>>,

Na weken van intensief bouwen is het gelukt! De website van de NL Veranderdetectie is gelanceerd. Wat zijn de doelstellingen van het project, wie zijn er bij betrokken, waar staan we, wat kunnen we verwachten en nog veel meer...

Allemaal vragen die we veelvuldig krijgen omdat er ontzettend veel geïnteresseerden en belanghebbenden zijn van dit project. Daarom vanaf nu één plek waarin je alle actuele informatie kunt vinden over dit project.
Neem snel een kijkje en laat ons weten wat je ervan vindt!

Breng me naar de website
Op donderdagmiddag 15 april van 13:00-14:30 organiseren we een online informatiebijeenkomst voor alle geïnteresseerden van de deelnemende organisaties. Na een algemene presentatie van dit project zullen de vier consortia hun (afgerond) haalbaarheidsonderzoek presenteren en het voorstel voor de ontwikkeling van fase 2 toelichten.

Deze bijeenkomst is niet voor een specifieke doelgroep, maar juist bedoeld voor een breed publiek van geïnteresseerden binnen de deelnemende organisaties.
Inschrijven Informatiewebinar

Mail doorgestuurd gekregen?

Heb je deze mail doorgestuurd gekregen en wil je deze berichten voortaan direct ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven Nieuwsbrief

Nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons altijd mailen via het contactformulier op de website.

Naar het contactformulier
Copyright © 2021 - STOWA - Alle rechten voorbehouden.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
STOWA · Stationsplein 89 · AMERSFOORT, Utrecht 3818 LE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp