Hier is de vijfde nieuwsbrief voor B\Articamp 2015
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

Familie Blut op B\Articamp

5 en 6 september 2015


Ton, Tonnie en Toontje Blut vragen uw aandacht


Op beide dagen van B\Articamp zult u deze familie tegenkomen. De familie Blut kunt u vergelijken met de organisatoren van ons enige echte Kunstfestival in Berkelland. Wij zijn namelijk BLUT. Alle financiële bronnen drogen langzaam maar zeker op, zodat we, onder andere, steeds meer een beroep moeten doen op giften van u. We hopen dat u solidair bent met onze strijd voor het voortbestaan van ons festival en de monden van deze familie niet zult overslaan tijdens uw bezoek aan B\Articamp 2015.

Op beide B\Articampdagen te zien op diverse plekken op het festivalterrein
 

Er zijn nog steeds mooie plaatsen beschikbaar op B\Articamp 2015 om uw kunst en kunstnijverheid te tonen en eventueel te verkopen.

inschrijfformulier 2015


Uw kraamhuur terugverdienen?

Dit keer heeft het festival als thema Windkracht 10. Omdat B\Articamp 10 jaar bestaat, willen wij dit jaar een speciaal tintje aan het festival geven! Hiervoor vragen we onze deelnemers uiteraard weer om werk in te zenden dat expressie geeft aan Windkracht 10. Uit alle resultaten laten wij het meest aansprekende kunstwerk kiezen. De winnaar ontvangt zijn of haar kraamhuur retour.

Dus: laat de wind je inspireren en meevoeren tot grote hoogte! Om jullie ideeën en vorderingen te delen is een Facebookpagina geopend waarop jullie foto’s kunnen plaatsen. En natuurlijk zijn wij reuze benieuwd naar jullie inspanningen.


Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 Barticamp, All rights reserved.

ons adres is:
Stichting Barticamp
Lijsterstraat 67
7161 JW – Neede
http://barticamp.eu

meld u af voor de nieuwsbrief    pas uw gegevens aan