Hier is de laatste nieuwsbrief over B\Articamp 2015
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

Terugblik op B\Articamp 2015

Het is alweer een ruime week geleden dat B\Articamp plaatsvond. Deelnemers en organisatie zullen met gemengde gevoelens aan dat weekend terugdenken, het weer zat dan ook niet bepaald mee. Vooral de eerste dag was erg nat. Gelukkig maakte de tweede dag een hoop goed. Foto's staan op de site

Een tweede reden voor de gemengde gevoelens bij deelnemers, organisatie en vooral bij de bezoekers, was de matige bezetting van het kunstmarktgedeelte van B\Articamp. Waar was iedereen?? Bezoekers waren erg teleurgesteld in veel van hun eigen Berkellandse kunstenaars dat ze het zo lieten afweten. Voor de organisatie reden om diep na te denken over de toekomst.

Hoe nu verder?
Het bestuur van B\Articamp vraagt U mee te denken over de richting die we moeten inslaan om  van B\Articamp weer het vertrouwde feestelijke weekend te maken.
Er zijn al een aantal reacties binnen die variëren van een B\Articamp als kunstmarkt zonder muziek, theater en andere "randversiering" tot een B\Articamp zonder kunstmarkt, dus juist alleen maar beeldende kunst, muziek en theater. Hoe denkt ú er over? Mail ons.
info@barticamp.eu

Wat deden onze kunstenaars met het thema

Leida Lok is de winnaar geworden van de prijs die we uitloofden aan diegene die het best met het thema WINDKRACHT 10 is omgegaan.
Al het werk in haar kraam was gemaakt, nadat ze hoorde dat dit het thema was en dat heeft geresulteerd in prachtige luchten.
Ze krijgt haar inschrijvingsgeld terug. Maar ook de "eeuwige roem".                                                                                                                                                              
Kijk voor het resultaat van enkele andere kunstenaars naar het fotoalbum WINDKRACHT 10 op  onze site
 
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 Barticamp, All rights reserved.

ons adres is:
Stichting Barticamp
Lijsterstraat 67
7161 JW – Neede
http://barticamp.eu

meld u af voor de nieuwsbrief    pas uw gegevens aan