Hier is de eerste nieuwsbrief voor Barticamp 2015
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

B/ARTICAMP 2015

5 en 6 september 2015

Wij, de organisatoren van B/Articamp, wensen jou een rijk geschakeerd nieuw jaar, boordevol artistieke inspiratie!

Over inspiratie gesproken: wist je dat je je weer kunt aanmelden voor de volgende editie van B/Articamp? We zijn achter de schermen al weer druk bezig met alle voorbereidingen, die tot een kleurrijk weekend gaan leiden. Op 5 en 6 september is de vertrouwde plek rondom de Mallumse Watermolen het decor voor een schakering van kunst en cultuur, met voor ieder wat wils. Wij hopen dat jij er deel van uit gaat maken!

Het thema van dit jaar belooft minstens de hoeveelheid dynamiek en werveling die je van ons gewend bent: Windkracht 10! Laat deze storm door je verbeelding waaien en je inspireren tot mooie dingen. Wij verwachten uiteraard een stormloop van aanmeldingen en van bezoekers; doe (ook dit jaar weer) mee!!

Aanmelden kan via de site, onder de knop ‘deelnemen in 2015’.

 

Het thema "WINDKRACHT 10" heeft niets te maken met de gelijknamige TV-serie of het boek van Jan Terlouw.
Het is ontstaan uit het feit dat B/Articamp 10 jaar bestaat en dat we graag zien dat de getoonde kunst en muziek als een storm door de hoofden van de bezoekers heen raast.
Het bestuur van B/Articamp heeft een nieuwe penningmeester.
Ingrid ten Hoopen (registeraccountant bij Ten Hoopen in Neede) gaat de financiële kant van B/Articamp professionaliseren. We zijn blij haar in ons midden te hebben.
De routing van de vorige editie van B/Articamp beviel maar matig. We hebben daarom een geheel nieuw plan gemaakt, waardoor er geen doodlopende route meer voorkomt. De bezoekers lopen in 2015 een vaste route met bewegwijzering, waar langs alle kramen en andere kunstuitingen te bekijken zijn.


Het podium met de muziek komt weer op de oude plek naast het terras van Het Muldershuis.
In de volgende nieuwsbrief laten we u een concept-plattegrond zien.
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 Stichting Barticamp, All rights reserved.


uitschrijven voor de nieuwsbrief    pas uw gegevens aan

Email Marketing Powered by Mailchimp