Hier is de derde nieuwsbrief voor B\Articamp 2015
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

Veel muziek op B\Articamp

5 en 6 september 2015

B\Articamp heeft voor 2015 het muzikale gedeelte grotendeels ingevuld. Meer Pop en Rock deze keer, met af en toe de volumeknop op Windkracht 10.

Evenals in 2014 zal de Jazzpianist Martijn van Limbeek op beide dagen spelen. De zaterdag van 14 uur tot 16 uur speelt Martijn duo met Johan Veldkamp op vibrafoon.
Zondag van 12 tot 14 uur spelen ze kwartet met Eddy Lammerding slagwerk, Luc van Ruler contrabas, Johan Veldkamp vibrafoon en Martijn van Limbeek op piano.

Op Zondagmiddag 6 september treden, behalve Martijn en zijn combo, de Rockformaties In Dysania en Let it Happen op

In Dysania is een 7 koppige rockband met jazz, ska en psychedelische invloeden. Het is een jonge band met leden uit de regio.
Willem Boonk - basgitaar
Menno Vreemann - drums
Linde Mestriner -  zang, saxofoon en trompet
Jacob Menzinga- zang
Laurens Ghijsels - gitaar
Marjolein Lankheet - trombone
Emma Wissink - toetsen
Willems funky en jazzy bas loopjes, Laurens’ strakke gitaarspel, Lindes ervaring met Jazzmuziek, Jacobs energieke stemgeluid, Marjoleins krachtige trombonespel, Emma’s piano- en synthesizer-likjes en Menno’s strakke drums zorgen al met al voor een unieke muziekstijl waar geen genre aan toe te wijzen is. De inspiratie komt uit alle hoeken van de muziekwereld, van Latin tot Punk en van Jazz tot House, alles is terug te vinden in hun muziek.


Let it Happen is in 1992 opgericht. In 1996 stopte de band met optreden. In December 2013 stapten ze weer op het podium.
De opzwepende ritmes van drummer Michel Florijn, de stuwende bas van Berry Alberts, de melodieuze gitaarlijnen en jaloersmakende solo's van gitarist Lex Huijsman en het unieke warme stemgeluid van zanger Alfred Kamstra gecombineerd met hier en daar wat ondersteuning door synthersizers, maken het dat deze poprockband een zeer eigen geluid heeft.

Onze trouwe trommelaar Wim Holthaus is in 2015 natuurlijk ook weer van de partij. Op zondag geeft hij enkele workshops Djembé ergens op het B\Articamp-terrein.
 


Uw kraamhuur terugverdienen?

Dit keer heeft het festival als thema Windkracht 10. Omdat B\Articamp 10 jaar bestaat, willen wij dit jaar een speciaal tintje aan het festival geven! Hiervoor vragen we onze deelnemers uiteraard weer om werk in te zenden dat expressie geeft aan Windkracht 10. Uit alle resultaten laten wij het meest aansprekende kunstwerk kiezen. De winnaar ontvangt zijn of haar kraamhuur retour.

Dus: laat de wind je inspireren en meevoeren tot grote hoogte! Om jullie ideeën en vorderingen te delen is een Facebookpagina geopend waarop jullie foto’s kunnen plaatsen. En natuurlijk zijn wij reuze benieuwd naar jullie inspanningen.


Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 Barticamp, All rights reserved.

ons adres is:
Stichting Barticamp
Lijsterstraat 67
7161 JW – Neede
http://barticamp.eu

meld u af voor de nieuwsbrief    pas uw gegevens aan