Hier is de derde nieuwsbrief voor B\Articamp 2015
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser
Hier is de derde nieuwsbrief voor B\Articamp 2015
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

Theater op B\Articamp

5 en 6 september 2015


‘Het Rariteitenkabinet der (on)gelukkigen’ door ToneelGroep Troubamour.

rariteitenkabinet
Een verhalen museum in een caravan.

De theatermakers van Troubamour konden hun nieuwsgierigheid niet langer bedwingen en zijn voorwerpen met verhalen gaan verzamelen. Bij wildvreemden, aardige buurtjes, knappe familieleden en allerhande beroemde mensen. De opgerakelde voorwerpen stellen ze voor jullie in een rariteitenkabinet ten toon.

Geef je over aan je nieuwsgierigheid… stap de caravan in….kies een voorwerp en speciaal voor jou wordt het verhaal onthuld. Wil je zelf iets toevoegen aan het reizende museum? Misschien heb je nog wel verborgen schatten in je broekzakken of voorvakje van je tas zitten. Vertel ons dan wel je verhaal. Wij zijn benieuwd!

De voorstelling is voor alle leeftijden.

prof. mej. Braspenning en de directrice Brakkekop kunnen u alles vertellen over de voorwerpen.

Spel: Marrit Bausch, Ursel Braaksma

 

Op beide B\Articampdagen te zien op diverse plekken op het festivalterrein

 

Er zijn nog mooie plaatsen beschikbaar op B\Articamp 2015 om uw kunst en kunstnijverheid te tonen en eventueel te verkopen.

inschrijfformulier 2015


Uw kraamhuur terugverdienen?

Dit keer heeft het festival als thema Windkracht 10. Omdat B\Articamp 10 jaar bestaat, willen wij dit jaar een speciaal tintje aan het festival geven! Hiervoor vragen we onze deelnemers uiteraard weer om werk in te zenden dat expressie geeft aan Windkracht 10. Uit alle resultaten laten wij het meest aansprekende kunstwerk kiezen. De winnaar ontvangt zijn of haar kraamhuur retour.

Dus: laat de wind je inspireren en meevoeren tot grote hoogte! Om jullie ideeën en vorderingen te delen is een Facebookpagina geopend waarop jullie foto’s kunnen plaatsen. En natuurlijk zijn wij reuze benieuwd naar jullie inspanningen.


Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 Barticamp, All rights reserved.

ons adres is:
Stichting Barticamp
Lijsterstraat 67
7161 JW – Neede
http://barticamp.eu

meld u af voor de nieuwsbrief    pas uw gegevens aan