Hier is de tweede nieuwsbrief voor Barticamp 2015
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

B \ Articamp 2015

5 en 6 september 2015

Elk jaar heeft B\Articamp een thema. Bij de vorige editie, in 2014, riepen wij onze deelnemers op om ‘hun kunst te laten spetteren en vlammen’. Wat is het dan geweldig om alle inspiratie in de vorm van zeer uiteenlopende kunstwerken bij elkaar te zien; geëxposeerd, geïnstalleerd of opgevoerd in dat mooie landschap bij de Mallumse Watermolen in Eibergen.

windkracht 10Uw kraamhuur terugverdienen?

Dit keer heeft het festival als thema Windkracht 10. Omdat B\Articamp 10 jaar bestaat, willen wij dit jaar een speciaal tintje aan het festival geven! Hiervoor vragen we onze deelnemers uiteraard weer om werk in te zenden dat expressie geeft aan Windkracht 10. Uit alle resultaten laten wij het meest aansprekende kunstwerk kiezen. De winnaar ontvangt zijn of haar kraamhuur retour.

Dus: laat de wind je inspireren en meevoeren tot grote hoogte! Om jullie ideeën en vorderingen te delen is een Facebookpagina geopend waarop jullie foto’s kunnen plaatsen. En natuurlijk zijn wij reuze benieuwd naar jullie inspanningen.


Een nieuwe routing

De routing van de vorige editie van B\Articamp beviel maar matig. We hebben daarom een geheel nieuw plan gemaakt, waardoor er geen doodlopende stukken meer voorkomen. De bezoekers lopen in 2015 een vaste route met bewegwijzering, waaraan alle kramen en andere kunstuitingen te bekijken zijn.
Het podium met de muziek komt weer op de oude plek naast het terras van Het Muldershuis.

 

De nieuwe posters....

Ontwerpster Vera Wamsteeker heeft de poster gepresenteerd die we gaan gebruiken voor B\Articamp 2015. Data en tijden nog aanpassen en dan gaan we er voor....


Aanmelden als deelnemer op B\Articamp 2015 kan hier

Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 Barticamp, All rights reserved.

ons adres is:
Stichting Barticamp
Lijsterstraat 67
7161 JW – Neede
http://barticamp.eu

meld u af voor de nieuwsbrief    pas uw gegevens aan