Hier is de zesde nieuwsbrief voor B\Articamp 2015
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

Kunst op B\Articamp

5 en 6 september 2015

 

De lijst met kunstenaars die aanwezig zijn op B\Articamp 2015 is nagenoeg volledig. U kunt deze bekijken op onze website

Op onze Facebook-pagina  publiceren we bijna dagelijks foto's van werk van onze deelnemers
 

Berkelland FM besteedt zondag 30 augustus om 8 uur 's morgens een uur lang muzikaal aandacht aan B\Articamp in het programma Vroege NotenEr zijn nog steeds mooie plaatsen beschikbaar op B\Articamp 2015 om uw kunst en kunstnijverheid te tonen en eventueel te verkopen.

inschrijfformulier 2015


Uw kraamhuur terugverdienen?

Dit keer heeft het festival als thema Windkracht 10. Omdat B\Articamp 10 jaar bestaat, willen wij dit jaar een speciaal tintje aan het festival geven! Hiervoor vragen we onze deelnemers uiteraard weer om werk in te zenden dat expressie geeft aan Windkracht 10. Uit alle resultaten laten wij het meest aansprekende kunstwerk kiezen. De winnaar ontvangt zijn of haar kraamhuur retour.

Dus: laat de wind je inspireren en meevoeren tot grote hoogte! Om jullie ideeën en vorderingen te delen is een Facebookpagina geopend waarop jullie foto’s kunnen plaatsen. En natuurlijk zijn wij reuze benieuwd naar jullie inspanningen.


Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 Barticamp, All rights reserved.

ons adres is:
Stichting Barticamp
Lijsterstraat 67
7161 JW – Neede
http://barticamp.eu

meld u af voor de nieuwsbrief    pas uw gegevens aan