View this email in your browserNIEUWSBRIEF

Vooruitdenken en doen

De zomer lijkt voorbij te vliegen. We tanken bij, beoordelen aanvragen, geven vorm aan nieuwe subsidieregelingen, zoeken nog nieuwe collega's en zien mooie, ondersteunde projecten die van start gaan. Vooruitdenken en doen, daar hebben we zin in. Jullie ook?

Kom jij het Fonds versterken?

Wij zoeken nieuwe collega's


Heb je zin om een nieuw avontuur aan te gaan? Altijd al willen werken bij een landelijk Fonds, met leuke, ervaren collega's in een organisatiestructuur met korte lijnen? Wij zijn op zoek naar een managementassisent en een HR-professional. Ook zoeken wij nog twee nieuwe leden voor onze Raad van Toezicht. Leuk als je ons team komt versterken.

Bekijk vacatures en solliciteer →

Samenwerken met Duitsland 

Meld je aan voor online Meet&Match


Heb je interesse in samenwerking met Duitsland of al een plan hiervoor? Fonds Soziokultur organiseert met ons op donderdag 14 oktober 2021 tussen 14.00 en 16.00 uur een online Meet & Match startbijeenkomst. Hier doe je kennis, contacten en inspiratie op om met een Duitse partner aan de slag te gaan.

Meer informatie en aanmelden →

Online Q&A Innovatielabs

Meedenken over toekomst

 
Heb jij ideeën over hoe de culturele en creatieve sector zich kan herstellen na de coronacrisis? Zie je kansen om een nieuwe kijk op artistieke vormen, ruimtegebruik of presentatiewijzen te ontwikkelen en verdienmodellen te creëren? Geef je dan op voor de online Q&A Innovatielabs op donderdag 2 september tussen 12.00 en 13.30 uur.
Meer informatie en aanmelden →

Blik vooruit – nieuwe regelingen  

Welke subsidiemogelijkheden komen er allemaal aan? 


We zijn momenteel bezig met het schrijven van een aantal nieuwe regelingen. Er komen nieuwe regelingen aan voor Educatie, Participatie, Talentontwikkeling, Erfgoed en Internationale Samenwerking. Genoeg om naar uit te kijken!
Bekijk de infographic →

Vijf Gouden tips

Genomineerden Gouden C delen ervaring


Laat je inspireren door de genomineerden van de Gouden C 2020. Alle vijf geven zij een tip over hoe zij omgingen met de onzekere omstandigheden waarin zij hun project uitvoerden.

Facebook
LinkedIn
Instagram
Twitter
YouTube
Website
Fonds voor Cultuurparticipatie 
Daalseplein 101 | 3511 SX Utrecht | Postbus 465, 3500 AL Utrecht
T 030 - 233 60 30 | E info@cultuurparticipatie.nl
Doorsturen / Afmelden nieuwsbrief


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fonds voor Cultuurparticipatie · Kromme Nieuwegracht 70 · Utrecht, UT 3512 HL · Netherlands