View this email in your browserNIEUWSBRIEF

Samen weer op pad

Het is heel fijn om mensen weer live te spreken en te zien. Niet alleen wij maar ook demissionair minister Ingrid van Engelshoven gaat op pad. Deze maand bezoekt ze bijzondere projecten op Bonaire en bij terugkomst een project dat we steunen in Samen Cultuurmaken. Het belang van cultuur voor iedereen dragen we met elkaar uit! 

Spreekuren regeling mbo 

Stel al je vragen en laat je informeren 


Denk je eraan aan te vragen bij de regeling Cultuureducatie mbo? Of weet je nog niet genoeg over de regeling om die beslissing te maken? Kom dan naar een van onze online spreekuren. We vertellen je alles over de regeling en beantwoorden je vragen. Zo weet je zeker dat jouw projectidee aansluit bij de regeling. Er zijn nog spreekuren op woensdag 27 oktober en op donderdag 11 november.

Meld je aan →

Internationale conferentie My Music Ability
Online en live programma

Is muziek voor iedereen? Ontdek het 12 en 13 november op My Music Ability: Dé internationale conferentie op het gebied van inclusie en diversiteit in muziekdidactiek en muziekbeleving. Vrijdag online en zaterdag live in Amsterdam. Check het programma met workshops, infosessies en optredens. Kom je ook?

Meld je aan →

Hoe vraag je aan bij het Fonds? 

Handige animatie helpt je op weg! 

Je hebt een goed idee voor een project. Wij hebben daar misschien wel geld voor! Hoe subsidie aanvragen bij het Fonds werkt, zie je in deze animatie. Hier wordt stap voor stap de basis voor elke aanvraag besproken. Zo helpen we je focussen op wat telt: jouw idee voor een tof project. 

Vacatures bij het Fonds
Word jij onze nieuwe collega?

We hebben momenteel drie vacatures open staan: Communicatieadviseur (36u), Manager Bedrijfsvoering (36u) en Managementassistent (36u). Iets voor jou of iemand uit je netwerk? We kijken uit naar de sollicitatie.

Bekijk alle vacatures →

Cultuureducatie vmbo 2013-2020 

Bijna 200 projecten gesteund 


Het Fonds ondersteunt al sinds 2013 projecten in het vmbo. Ook deze beleidsperiode hebben we een regeling speciaal voor cultuureducatie in het vmbo, vso en praktijkonderwijs. We hebben in de afgelopen 9 jaar bijna 200 prachtige projecten mogen ondersteunen voor ruim € 10 miljoen. Om stil te staan bij deze projecten en de mensen die het mogelijk maakten, hebben we een publicatie gemaakt om terug te blikken op deze regelingen.  
Lees meer →

Open Call Innovatielabs 

Nieuwe ideeën voor veerkracht in de culturele sector


Heb jij ideeën die een impuls geven aan nieuwe veerkracht in de culturele en creatieve sector? Dan is het programma Innovatielabs op zoek naar jou!  Deadline aanvragen: 11 november 2021.
Meer informatie →

Van Opsluiting naar Unlocked

Projectportret

Voor Unlocked liet een groep jonge makers zich 24 uur lang opsluiten om samen een performance te creeëren. 

Facebook
LinkedIn
Instagram
Twitter
YouTube
Website
Fonds voor Cultuurparticipatie 
Daalseplein 101 | 3511 SX Utrecht | Postbus 465, 3500 AL Utrecht
T 030 - 233 60 30 | E info@cultuurparticipatie.nl
Doorsturen / Afmelden nieuwsbrief


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fonds voor Cultuurparticipatie · Kromme Nieuwegracht 70 · Utrecht, UT 3512 HL · Netherlands