Informatie mbt corona

Update met betrekking tot corona en onze trainingen

Beste klimmers, ouders, verzorgers,

Allereerst hopen wij dat al onze leden en hun families allemaal in goede gezondheid verkeren. We moeten het allemaal al een tijdje stellen zonder onze klimactiviteiten en het ziet er naar uit dat dat voorlopig zo zal blijven. In ieder geval worden er door ons ook tot 1 juni geen klimtrainingen gegeven.

Het is daarom ook met pijn in ons klimmershart dat we jullie moeten informeren dat het hemelvaartskamp in Fontainebleau niet door kan gaan. Dit komt natuurlijk niet onverwacht, maar blijft wel een grote teleurstelling. We hopen dat we met de vereniging wel op herfstkamp kunnen gaan in oktober, zodat we samen toch buiten kunnen klimmen. Dit zullen we op een later moment bekijken.

Het stilleggen van alle activiteiten heeft ook voor ons als vereniging gevolgen. We snappen dat jullie het jammer vinden dat de trainingen uitvallen. We hopen dat jullie je lidmaatschap door willen laten lopen zodat we als vereniging na afloop van de crisis weer verder kunnen met al onze activiteiten. Als bestuur gaan we na deze moeilijke periode bekijken wat we daar tegenover kunnen stellen.

Dank jullie allemaal voor je begrip.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur
This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AyersRookies · Buytenparklaan 14 · Zoetermeer, Zuid-Holland 2717 AX · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp