Copy
View this email in your browser
Tips voor een goedkope stedentrip in Europa


Beste tips voor een goedkope stedentrip in Europa

 

Europa heeft namelijk veel te bieden en is daarnaast helemaal niet zo duur. Je kan ervoor kiezen om in een peperduur en luxe hotel te overnachten, maar dat hoeft niet. Het gaat uiteindelijk om de bestemming en een bed is een bed. Er zijn in Europa dan ook genoeg bestemmingen die jij goedkoop kan gaan bezoeken. Je geniet dan ook van de nodige luxe, maar je hoeft niet de hoofdprijs te betalen. Wij hebben speciaal voor onze lezers enkele tips genoteerd voor een goedkope stedentrip in Europa!
 

Ontdek er meer over


Lissabon bezoeken met al zijn prachtige hoogtepunten


Een citytrip naar het zonnige Lissabon is altijd een goed idee. In het geval van Lissabon zal men zeker 3 à 5 dagen boeken om alles te zien en doen. De hoofdstad is groot, zonnig en tevens heeft de omgeving ook meer te bieden.

Citytrip Lissabon vanaf 29 euro
 → Toon alle aanbiedingen
 

Lees er alles over


14 tips voor een onvergetelijk bezoek aan Praag


Praag is een populaire trekpleister onder toeristen. Deze sprookjesachtige stad heeft voor ieder wat wils met zijn architectuur, cultureel aanbod en groene omgeving. Hier geven we 14 tips om je bezoek aan deze stad onvergetelijk te maken.
 
Ontdek er alles over


Een geweldige citytrip naar Firenze in Italië


Toscane wordt door veel mensen aanzien als één van de mooiste regio’s die Europa en misschien zelfs de wereld te bieden heeft. In het hart van Toscane vinden we dé renaissancestad bij uitstek terug genaamd ‘Firenze’ (Florence). Deze grootstad heeft in het verleden heel wat belangrijke kunstenaars weten te inspireren. Zou jij ook graag kennis willen maken met de vele troeven die het prachtige Firenze voor jou in petto heeft?

Citytrip Firenze vanaf 33 euro
 → Toon alle aanbiedingen
 
Lees er meer over


Top 10 goedkope bestemmingen in Europa

 
Veel mensen houden van reizen, maar het spreekt voor zich dat lang niet iedereen daar even veel budget voor beschikbaar heeft. Het is gelukkig absoluut niet zo dat je verplicht bent om een aanzienlijk bedrag uit te geven om een leuke vakantie te kunnen beleven, in tegendeel. Verspreid over Europa zijn er dan ook een groot aantal bestemmingen terug te vinden waar je een heerlijke tijd kan beleven tegen een zeer beperkt prijskaartje. Wil jij ook graag kennismaken met enkele interessante, goedkope bestemmingen in Europa voor jouw volgende vakantie?

Tip: ontdek de beste deals op onze website.
Ga direct naar https://www.citytrip.be/aanbiedingen/hotels/
 
Ontdek er meer over

Europese coronakaart met kleurencodes

Update van 7 juli 2022

Voor een overzicht van de Europese reissituatie raadpleeg deze kaart van het European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC). De kaart heeft vier kleuren: groen (laag risico), oranje (matig risico), rood (hoog risico) en donkerrood (zeer hoog risico).

Controleer goed voor u vertrekt wat van u verwacht wordt.
 
Meer citytrip inspiratie


Op zoek naar een
leuke en goedkope citytrip?


Op onze website Citytrip.be vind je heel wat leuke citytrip bestemmingen en aanbiedingen met interessante kortingen.

Ben je nog op zoek leuke en goedkope citytrip? Hier vind je alvast een selectie van hotels met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding voor ieders budget. Bekijk ze hier
 
Ontdek alle citytrip aanbiedingen
Volg ons op Facebook Volg ons op Facebook
Bezoek de Citytrip.be website Bezoek de Citytrip.be website
Copyright © 2022 Citytrip.be, All rights reserved.


Indien je wenst, kun je je hier uitschrijven, je nieuwsbrief voorkeuren bijwerken of doorgaan naar de website.