Copy
View this email in your browser
Leuke citytrips naar de zon


Citytrip Barcelona - tips en weetjes voor een leuk bezoek


Maak je plannen om Barcelona te bezoeken? Hier vind je alvast enkele leuke tips en weetjes om er een leuke citytrip van te maken! Ben je een cultuurliefhebber, zonneklopper of party-animal? Citytrip Barcelona heeft oneindig veel troeven en biedt voor elk wat wils. Bovendien kan je er genieten van een heerlijk warm Mediterraans klimaat. Laat je verrassen en maak je klaar voor een zonnige citytrip!
 

Lees er alles over


4 aanraders tijdens een citytrip naar Lissabon


De voornaamste reden om een citytrip te organiseren is het bewonderen van hoogtepunten van de stad. In Lissabon is er zeker geen gebrek aan bezienswaardigheden. Het is er – mede dankzij het klimaat – vaak heerlijk vertoeven. Lissabon bezoeken? Dan moet je deze 4 bezienswaardigheden zeker gaan zien.
 

Ik wil meer weten


Genieten van de zon en cultuur in Marrakech


In Marrakech ontmoet je twee werelden. De oosterse wereld en de westerse wereld. De traditionele wereld en de moderne wereld, de oude stad en de nieuwe stad. Het mengen van deze werelden geeft de stad Marrakech zo’n bijzondere dynamiek.
 
Ontdek er alles over


Dit moet je gezien hebben in Madrid


Of Madrid de moeite is? Absoluut! Twee tot drie volle dagen volstaan om de stad te ontdekken. Eventueel verken je de omgeving ook nog wat (denken we maar aan Toledo) en dan kan men een dagje langer genieten van het zonnige Spaanse klimaat.
 
Ontdek er meer over


Verona - een verrassend veelzijdige bestemming in Italië


Door de jaren heen heeft Verona eigenlijk altijd in de schaduw gestaan van het nabijgelegen Venetië. Enerzijds heeft dit de toeristische groei van Verona enigszins geremd, maar anderzijds heeft het er ook voor gezorgd dat haar authentieke charme goed bewaard is gebleven. Dit laatste is op vandaag misschien wel één van de belangrijkste troeven van deze romantische stad.
 
Lees er alles over


Voordeel voor Citytrip.be nieuwsbrieflezers

 
Krijg bij aankoop van je toegangstickets

-5% korting

op bezienswaardigheden, musea en attracties
bij Tiqets.com.

Maak je citytrip compleet en boek vooraf je tickets online. Dan heb je gegarandeerd toegang tot de populairste musea en bezienswaardigheden zonder wachtrijen.

Wel zo fijn als je alles van tevoren alles goed geregeld hebt en je zorgeloos kan genieten van je citytrip!
 
Profiteer nu van deze -5% korting

Europese coronakaart met kleurencodes

Update van 31 maart 2022

Voor een overzicht van de Europese reissituatie raadpleeg deze kaart van het European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC). De kaart heeft vier kleuren: groen (laag risico), oranje (matig risico), rood (hoog risico) en donkerrood (zeer hoog risico).

Controleer goed voor u vertrekt wat van u verwacht wordt.
 


Op zoek naar een
leuke en goedkope citytrip?


Op onze website Citytrip.be vind je heel wat leuke citytrip bestemmingen en aanbiedingen met interessante kortingen.

Ben je nog op zoek leuke en goedkope citytrip? Hier vind je alvast een selectie met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding voor ieders budget. Bekijk ze hier
Ontdek alle citytrip aanbiedingen
Volg ons op Facebook Volg ons op Facebook
Bezoek de Citytrip.be website Bezoek de Citytrip.be website
Copyright © 2022 Citytrip.be, All rights reserved.


Indien je wenst, kun je je hier uitschrijven, je nieuwsbrief voorkeuren bijwerken of doorgaan naar de website.